• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam hakkında Acil Napsam ?

Pardon da her arada 13 yaş olan dalgasına mı konuşuyor oluyor? benim de eşimle aramda 12 yaş var ve internette tanıştık ve görüşmeye başladık benim yaşadığım yere geldi sık sık 7 sene bitti evliliğimde aileme de birşeyler oturunca açıkladım sonuçta kısa da sürebilirdi ayrılabilirdim kendim tanımadan tanıtmak istemedim belki de ablası da böyle düşünüyordur olamaz mı.

Burada verilen tepkilerin nedeni kızın ablası için sanki çok kötü bir şey yapıyormuş gibi düşünmesi ve neredeyse iğreniyorum triplerine girmesi bu yüzden ondan soğudum, konuşmuyorum, anneme söylesem mi demesi bu gibi düşünceler ablasının iyiliğini düşündüğünü göstermiyor bir hata bile yapıyor olsa neden soğuyor konuşmuyor ablasıyla onu anlamadık ve sanki küçük kardeşmiş gibi annesine söylemek istemesini anlamadık belli ki anne daha çocuğu tanımıyor ve ablası değil de kardeşi söylerse olacaklar belli ön yargı olacak ve karşı çıkacaklar. Alıp ablasını konuşmak işin aslını astarını öğrenmek çok mu zor evet bazen küçük olan büyük olandan olgun olabilir o zaman konuşsun yani ne bu tavırlar bu ön yargı yani cinselliğe neden bu kadar kapalısınız olabilir konuşulabilir derecesi önemli tabi ama cinsellik konuşuyor diye de direkt sapık diyemeyiz. Bu kızında bir çıktığı olsa ablası öyle davransa tepkisi ne olurdu? 38 yaşında hala bekar olan hayatında anlaşacağı birini bulamayan insan yok mu 38 yaşında olunca illa kötü biri ki evlenmedi yaftası yapıştırıyorsunuz. Kız zaten biriyle görüşmemiş görücü gelmiş istememiş iyi biri olsa kız başkasıyla görüşmezdi demişsiniz ne alaka yani burada ne gibi bir ahlaksız var sizce? cinsellik bile yaşasa velev ki çok sevdi bu mu ahlaksızlık.
13 yaş büyük olduğu için dalgasına konuşuyordur demedim zaten hanfendi,bana 13 yaş fazla gelir size uygun gelir olamazmı...?

Benim karşı durduğum konu sahibinin ablasının, hayatında zaten biri yokki ?
Gidip görücüyle
görüşmesi silah zoruyla olmuyor heralde...beğenmedim deyip elbetteki reddebilir.
Bu sırada sözde sevgili 38 yaşındaki adam hayatının neresinde oluyor?
kim kimi aldatıyor dersiniz...

Artık biriyle bir şey konuşurken ondan bundan izin alacağız desenize. Yok ahlaksızlıkmış yok 13 yaşmış. Burda benden 13 yaş büyük evlensem mi diyenlere evlen evlen diye haykırıyorsunuz. İlla hemen evlenmek mi gerekiyor? Birilerine yamanmak mı gerekiyor? 25 yaşında insan, istediğiyle istediğini yapar. Aslında şu örümcek kafalarınız olmasa iyisiniz de...
Örümcek Kafa dediniz değilmi?
Sende beyin varmı acaba kendinden başka bişey görüyomusun etrafında ??
cevap vermeye değmezsiniz be!

Sen anlayabildinmi acaba ?
Hangi zor sınavda çıkıyor bu !
Bilmem, ben kendi düşüncelerim doğrultusunda sağı solu yaftalayarak, pirüpak edalarla, başkalarının hayatları üzerinden kendimin ne kadar doğru olduğunu tatmin ederek gezinmiyorum ki : )

Kaldı ki valla forum sayfalarında bu kadar sinir yapmak size zarar, bizim günahlarımız size yazılmıyor, sakin : )

bide görücü geliyor ablama geçen biriyle görüştü sevgilisi olmasına rağmen mecburen biriyle görustu hoşlanmadım falan dedi,

Görücü geliyor, yani ablası çağırmamış, sevgilisini söyleyebiliyor olsa "mecburen" görüşmez.
Onunla da devam edeyim dememiş "hoşlanmadım" demiş, yani devam etmemiş.

Seviye hala okuduğumuzu anladık mı? ona göre cevap verelim seviyesinde. :KK51:

Görücü geliyor, yani ablası çağırmamış, sevgilisini söyleyebiliyor olsa "mecburen" görüşmez.
Onunla da devam edeyim dememiş "hoşlanmadım" demiş, yani devam etmemiş.

Seviye hala okuduğumuzu anladık mı? ona göre cevap verelim seviyesinde. :KK51:

Aynı şeyleri, neredeyse aynı kelimelerle yazmak üzereydim

Farklı sonuç alacak mıydım, hayır.

Ozgurluk nidalariyla KIB'ledim guzelim , gule gule.

Aklıma gelmişken söyleyeyim, bu aralar çok dikkatimi çekiyor

''Akıla bilime çok önem verenler..'', ''Özgürlük narası(?) atanlar..'', ''Medeniyet diye inleyenler..''

Bir kesim bunları kötü betimlemeler mi sanıyor?

Ne narası atmanız gerekiyorsa artık.

18 yasinda gencle 40 yasinda adamdan bahsedilmiyor.

Bu forumda bu yas farkiyla evli bircok kisi var. Cok merak ediyorsaniz gidip soyleyin sizin ne amacla gorustugunuz belliymis diye.

Kaldi ki yetiskin olmak tam da soylediginiz anlama geliyor. Cinsel amacla konusmak istiyorsa konusur, isterse evlilik amaciyla konusur, isterse futbol konusur.

Hassasiyetleriniz arasinda neden ablasinin biriyle mecburen gorusmek zorunda kalmasiyla ilgili elestiri yok acaba?

Bazi insanlar kendileri dusunebiliyor, baskalarinin yonlendirmesine ihtiyac duymadan. Bu kadar sasirmayin.
ablam zorla görusturulmediki annem bi görüş dedi görüştü,bu arada baskıcı bi aile deiliz,annem 10yaş üstü yaş farkınada zaten olumsuz bakar sölesede tabi,sölemedim zaten sölemeyide düşünmuyorum ama ablam için endişelenıyorum bazı cok saçma yorumlar gördum ,adamın amacını anladımda burya fikir almak için konu açtım zaten

Aklıma gelmişken söyleyeyim, bu aralar çok dikkatimi çekiyor

''Akıla bilime çok önem verenler..'', ''Özgürlük narası(?) atanlar..'', ''Medeniyet diye inleyenler..''

Bir kesim bunları kötü betimlemeler mi sanıyor?

Ne narası atmanız gerekiyorsa artık.

Vallahi suna yazacak o kadar cok yorumum var ki.

"Laikler", "Kemalistler" versiyonlari da var bunun.

Bizimki gibi Ortacag kafasi yasayan toplumlarda ozgurluk olamiyor maalesef, o yuzden ozgurluk diye haykirmak sart.

Ozgurluk nidalariyla KIB'ledim guzelim , gule gule.
Ne kadarda tahammülsüzsünüz....
İşin özü;konu sahibi annesine söylememeli ablasıyla konuşmalı.
Hiçte yetişkin karışamam durumunda bi konu değil.
kimse yakın çevresine kayıtsız kalmaz.kalamaz.

ablam zorla görusturulmediki annem bi görüş dedi görüştü,bu arada baskıcı bi aile deiliz,annem 10yaş üstü yaş farkınada zaten olumsuz bakar sölesede tabi,sölemedim zaten sölemeyide düşünmuyorum ama ablam için endişelenıyorum bazı cok saçma yorumlar gördum ,adamın amacını anladımda burya fikir almak için konu açtım zaten

''bide görücü geliyor ablama geçen biriyle görüştü sevgilisi olmasına rağmen mecburen biriyle görustu''

Yazan kuzeninize söyleyin o halde

Ona çok kızgınım ve laflar hazırladım.

Ne kadarda tahammülsüzsünüz....

Ne tahammulsuzu hanimefendi ? Burda insanlar fikirlerini insanca belirttiler. Cevap olarak :

Sende bunu anlayabilirmisin acaba?
Anlamış olsan başka fikri alıntı yaparak değil,saygı duyup kendi fikrini yazıp gidersin.ÖZGÜRLÜK naralarını kendi hayatında at güzelim kimsenin umru değil !

yazan birini KIBlemeyip ne yapayim, ciddiye alip cevap mi vereyim ? Guzel guzel konusma kismini zaten yaptim, aldigim cevap buysa KIBlerim, kusura bakmasin kimse. Editorler de bu kullanicinin zivanadan ciktigini dusunmusler ki , banladilar. Kimse saygili paylasim yapan birini banlamaz, paylasimin saygisizca oldugunu dusunen tek kisi ben degilim demek ki.

Ne tahammulsuzu hanimefendi ? Burda insanlar fikirlerini insanca belirttiler. Cevap olarak :

Sende bunu anlayabilirmisin acaba?
Anlamış olsan başka fikri alıntı yaparak değil,saygı duyup kendi fikrini yazıp gidersin.ÖZGÜRLÜK naralarını kendi hayatında at güzelim kimsenin umru değil !

yazan birini KIBlemeyip ne yapayim, ciddiye alip cevap mi vereyim ? Guzel guzel konusma kismini zaten yaptim, aldigim cevap buysa KIBlerim, kusura bakmasin kimse. Editorler de bu kullanicinin zivanadan ciktigini dusunmusler ki , banladilar. Kimse saygili paylasim yapan birini banlamaz, paylasimin saygisizca oldugunu dusunen tek kisi ben degilim demek ki.

Bu mesajınız çok komik oldu çünkü muhattabınız da ceza aldı : )

13 yaş büyük olduğu için dalgasına konuşuyordur demedim zaten hanfendi,bana 13 yaş fazla gelir size uygun gelir olamazmı...?

Benim karşı durduğum konu sahibinin ablasının, hayatında zaten biri yokki ?
Gidip görücüyle
görüşmesi silah zoruyla olmuyor heralde...beğenmedim deyip elbetteki reddebilir.
Bu sırada sözde sevgili 38 yaşındaki adam hayatının neresinde oluyor?
kim kimi aldatıyor dersiniz...

E matemm sana 13 yas fazla gelir baskasina fazla gelmez olamaz mi diye savunma gelistiryorsun da peki Baskasina sevişmek ve cinsellik konuşmak normal gelir sana normal gelmez... iste ayni hesap... Ne diye alevleniyorsun...

25 yasindaki kadinin ahlaki da sevgilisi de cinselligi de kimseyi alakadar etmez.... tek bir ahlaksizlik var bu konuda suan o da kardeşinin yaptigi şey.....

Bir bakımdan empati kur bakalım böyle bir olay başına gelse acaba sen napardın :KK51:

Bu arada konuyu bastan asagi okuymadim. Ama ablanin kendinden 13 yas buyuk erkekle iliski durumundan emin miyiz? Sevgili olma ihtimalleri olabilir mi? Sevgililer de aralarinda boyle erotik konusmalar yapabiliyorlar gunumuzde. Siz begenirsiniz begenmezsiniz orasi ayri ama ablaniz sizin aklinizla hareket etmez hayatta. 25 yasindaki bir kadin kucuk kiz kardesinin hayatina mudahelesine izin vermez asla. Size he der, gizlice yine yapar.
Annenize soylemek de ancak basiniza is acar, namus cinayetine kurban gitmesine de sebep olabilir ablanizin. :KK14:
Konusacaksaniz da arkadas gibi konusun, neyin ne oldugunu sorun. Boyle gizliden gizliye mesaj okumalar, anneye ispiyonlamalar falan ilkokul caginda kalmaliydi. 20 yasinda bir kadinsiniz, yasiniza gore hareket edin.

Back
X