• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam hakkında Acil Napsam ?

Arkadaşlar niye tartışıyorsunuz ki fevri bir dille.Gerek yok.Ortada bir bayan arkadaşın sorunu var,amaç ona çözüm sunmak.

Ablanızla düzgün ve sıcak bir üslupla,tehditvari veya akıl verici tarzda değil ,onu anlamaya çalışarak sağduyuyla konuşun.

Örümcek Kafa dediniz değilmi?
Sende beyin varmı acaba kendinden başka bişey görüyomusun etrafında ??
cevap vermeye değmezsiniz be!

Kibleyecektim de gerekeni yapmışlar. Cevap vermeye değmeyen kişi ortada ama yine de yazayım ben... Etrafımda gördüğüm fazlasıyla şey var, ama sen ve senin gibileri görmemeye özen gösteriyorum. Zaten görülmeyecek kadar küçüksünüz. :)

Bilmem, ben kendi düşüncelerim doğrultusunda sağı solu yaftalayarak, pirüpak edalarla, başkalarının hayatları üzerinden kendimin ne kadar doğru olduğunu tatmin ederek gezinmiyorum ki : )

Kaldı ki valla forum sayfalarında bu kadar sinir yapmak size zarar, bizim günahlarımız size yazılmıyor, sakin : )

Ablanda o kadar masum değil bence sözlümü yok, nişanlı mı yok? Senin tedirgin olman gayet normal , bence sanada kötü örnek oluyor , burası amerika değil sonuçta , bu kadar özgür hayat olunca sonradan acısı çıkıyor ailecek üzüntü sonradan oluyor ,

Ablan hesabını kitabını yapmıştır bile özel hayatı bişey de diyemezsin ki ? Al karşına konuş ama doğru üslupla eleştirmeden

okadar ayıp şeyler yazmışki ablamda buna hep karşılık vermiş yani bildiginiz adam sapığın teki ,bu arada annem çok anlayışlıdır yani sevgili olayına falan bişe demez babamda aynı şekilde yaş farkı çok bide adam sapığın teki anal istemiş senı bayıltacam falan dior ablamda hep karşılık veriyor ona canım sıkıldı gidipte ispiyonlamadım ztn okuduğumada pişman oldum içim içimi yiyor ztn

Bu arada konuyu bastan asagi okuymadim. Ama ablanin kendinden 13 yas buyuk erkekle iliski durumundan emin miyiz? Sevgili olma ihtimalleri olabilir mi? Sevgililer de aralarinda boyle erotik konusmalar yapabiliyorlar gunumuzde. Siz begenirsiniz begenmezsiniz orasi ayri ama ablaniz sizin aklinizla hareket etmez hayatta. 25 yasindaki bir kadin kucuk kiz kardesinin hayatina mudahelesine izin vermez asla. Size he der, gizlice yine yapar.
Annenize soylemek de ancak basiniza is acar, namus cinayetine kurban gitmesine de sebep olabilir ablanizin. :KK14:
Konusacaksaniz da arkadas gibi konusun, neyin ne oldugunu sorun. Boyle gizliden gizliye mesaj okumalar, anneye ispiyonlamalar falan ilkokul caginda kalmaliydi. 20 yasinda bir kadinsiniz, yasiniza gore hareket edin.
cinayete falan gitmeyecegi ksin babam öle biri deil ama aşırı üzülür hayal kırıklığına ugrar adam bildigin sapık burda yazmaya utanıyorum neler yazmış ablamda karşılık vermiş,zaten ondan konuşmuyorum annemede sölemıcem sölesem nolacak üzülecek o yüzden susuyorum ama içim içimi yiyor

cinayete falan gitmeyecegi ksin babam öle biri deil ama aşırı üzülür hayal kırıklığına ugrar adam bildigin sapık burda yazmaya utanıyorum neler yazmış ablamda karşılık vermiş,zaten ondan konuşmuyorum annemede sölemıcem sölesem nolacak üzülecek o yüzden susuyorum ama içim içimi yiyor

Ablan cevap vermiş ise adam ile aynı kafa da hoşuna gidiyor demek ki ve yaşı itibari ile hesap kitap yapmıştır

Hala detay vermeye devam ediyorsun bir yandan, farkında mısın?
Susmak bu değil, azıcık irade. Kendini istediğin kadar anlat ama detay verdiğin şeyler hala ablanın hayatı.
Bir gün üyeliğin ortaya çıkar ablanın yazışması gibi, esas o zaman anlarsın. Başkasının özel hayatına karışılmaması gerektiğini, o zaman içinin içini yemesi ile de kalmaz, okudum ama beni ilgilendirmez de bitsin gitsin.
Ablanla konuşursan konuş, kendim dayanamam dersen.

uzun zmandır yazmadım ayrılmışlardı haberi yok bildiğimden gene sapık sapık yazışmalara başlamışlar malesef annemede sölemedim adam acayip sapkın yani ergen biri olsa bukadar olur 40 yaşındaymış bu arada ben iyiliğini düşündüğümden burda akıl aradım kendim karar vermedim gidipte hemen ispiyonlamadım halada içimde malesef adamın niyeti belli evlenmeyede niyeti olmadığınada anladım zaten ama ablamın bu kadar saf olacağını zannetmezdim miğdem bulandı okadar iğrenç sapık şeyler yazışmışlarki niyetini anladım

uzun zmandır yazmadım ayrılmışlardı haberi yok bildiğimden gene sapık sapık yazışmalara başlamışlar malesef annemede sölemedim adam acayip sapkın yani ergen biri olsa bukadar olur 40 yaşındaymış bu arada ben iyiliğini düşündüğümden burda akıl aradım kendim karar vermedim gidipte hemen ispiyonlamadım halada içimde malesef adamın niyeti belli evlenmeyede niyeti olmadığınada anladım zaten ama ablamın bu kadar saf olacağını zannetmezdim miğdem bulandı okadar iğrenç sapık şeyler yazışmışlarki niyetini anladım
Hala facebookuna girebiliyor musunuz ablanizin?

mrb ablam 25 yaşında geçen sene mezun oldu üniden ,diğer ablam amcam falan ankarada yaşıyor biz adanada ablamda çanakkalede okudu,facebookunu açık unutmuş ve yazışmaları şok etti beni rahat 38ini geçmiş biriyle cinsel içerikli yazışmalar sevgilisi olduğundanda haberimiz yoktu,sadece şuan ben biliyorum anneme sölesemmi sölemesemmi die kararsızım kadın çok üzülür die bu zamana kadar sölemedim arada bide görücü geliyor ablama geçen biriyle görüştü sevgilisi olmasına rağmen mecburen biriyle görustu hoşlanmadım falan dedi,bu kişi ankaradan benm erkek kuzenın işten arkadaşı oda bilmiyor eminim müsade etmez çünkü ,adam sapık sapık şeyler yazmış ablamda malesef hep karşılık vermiş sık sık ankaraya gidiyordu okurken nedenınide öğrenmiş oldum napsam bu olay ruhumu sıkıyor söylesemmi aileme ,bukadar okumuş nasıl böle cahilliklere geliyor anlayamıyorum moralim çok bozuk bu arada yaşım 20 benim,bu arada ablam gözümden çok düştü çok soğuk davranıyorum çok üzgünüm belkı burya açarsam rahatlarım die konuyu buraya açtım fikir bekliyorum
Annenle değil de ablanla yüzyüze konuşmalısın :(

Ablanin özel hayatidir sen karisma görüşlerine katilmiyorum. Bazen maalesef insanin basiretli baglanir ve ummayacagi hatalar yapar ve bu hatanin bedelini sadece kendi değil baskalariyla da odeyebilir. Ablaniz hakkında endişelenmekte haklisiniz . Onunla konussaniz onun tepkisini ailenize soyleseniz ailenizin tepkisini tahmin edebiliyor musunuz ? Asabi tukursem sakal yukari tukursrm bıyık misali. Ben bilmiyormuş gibi davranirdim galiba. Zor bir durum .

Tüm konuyu okumadım ama yaşın küçük gibi ablan Üniversite okuyorsa senin de 25 altı olduğun garanti

Sana sapıkça ya da iğrenç gelen şeyler diğer kişilere normal gelebilir

Ben kendimden 15 yaş büyük adamı çok büyük bulurum kimisi geçer 30 yaş büyük adam ile mutlu yuva kurar çoluk çocuk yapar

Ablanla ya konuş sence hatalı olduğunu söyle ya da bu konuyu düşünmeyi bırak ablanı yargılamak sana düşmez

Bakin uzun zaman oldu, keske ablanizla konussaydiniz bu konuyu. "Evet hataliyim yanlışlıkla okumuş bulundjm ama yaptigin cok yanlis ve o adamda umut yok" diyin. Bilemeyiz belki de diyecek ki "ben sadece zaman geciriyorum oylesine onunla" bu tarz bi cevaba karsi bir sey diyemezsiniz. Siz sadece adami sevip sonra ondan zarar gormesinden korkabilirsiniz .

Sana mı kaldı ablanın özelini karıştırıp sonra da ailene yetiştirmek? Sen kendi hayatına bak, çocuk gibi hareket de etme. Seni ilgilendiren bir şey yok.

Yetiskin bekar bir kadin, yetiskin bekar bir erkekle cinsel icerikli yazışmalar yapiyor... eeeee :KK14: ben bunda neyin dert oldugunu anlamadim...
bazen size disardan coook masum gelen insanlari yatakta hayal edemezsiniz (annenizle babanizi mesela) ama yetiskin insanların hic ummadiginiz bir cinsel yasamlari olabilir, fetisinden analina her turlu fantaziyi yasayabilir konusabilirler, bu onlari kötü insan yapmaz ki... bazi ornekler yazmissin bayiltacagim demis vs. Yani insanlarin sado mazo iliskileri hatta sana igrenc gelse de tecavuz fantazileri bile olabilir. Bunun icin cevrendeki insanlardan soguman çok cocukca olmaz mi sence?
Cok rahatsizsan ablanla konuş, ama onun yazismalarini okumaya devam etme, kardesimin gizli gizli yazismalarimi okudugunu anlasam yuzune tukururum, asil ayip olan, bir insanin mahremini rontgenlemektir cunku :KK14:

mrb ablam 25 yaşında geçen sene mezun oldu üniden ,diğer ablam amcam falan ankarada yaşıyor biz adanada ablamda çanakkalede okudu,facebookunu açık unutmuş ve yazışmaları şok etti beni rahat 38ini geçmiş biriyle cinsel içerikli yazışmalar sevgilisi olduğundanda haberimiz yoktu,sadece şuan ben biliyorum anneme sölesemmi sölemesemmi die kararsızım kadın çok üzülür die bu zamana kadar sölemedim arada bide görücü geliyor ablama geçen biriyle görüştü sevgilisi olmasına rağmen mecburen biriyle görustu hoşlanmadım falan dedi,bu kişi ankaradan benm erkek kuzenın işten arkadaşı oda bilmiyor eminim müsade etmez çünkü ,adam sapık sapık şeyler yazmış ablamda malesef hep karşılık vermiş sık sık ankaraya gidiyordu okurken nedenınide öğrenmiş oldum napsam bu olay ruhumu sıkıyor söylesemmi aileme ,bukadar okumuş nasıl böle cahilliklere geliyor anlayamıyorum moralim çok bozuk bu arada yaşım 20 benim,bu arada ablam gözümden çok düştü çok soğuk davranıyorum çok üzgünüm belkı burya açarsam rahatlarım die konuyu buraya açtım fikir bekliyorum
ablan özeline girip bunları okuduğunu görse nekadar incinir bir düşün bakalım:KK47:niye soğuk davranıyon belki kocası olacak yakında annene söylemen ne kazandırır anlamadım belki ablan artık sana hiçbir konuda güvenmicek bırde bu açıdan bak hayat onun hayatı sen onunla konuşmayı dene abla kardeş gibi

Senin ablan için endişe etmen gayet normal bu cinsel içerikli mesajı okuyupta korkmanda normal , ki halen evlilik ve söz olmayışıda senin için endişe vericidir , bence ablanla konuş o yabancı değil ki konuşamıyorsan git annene anlat şimdi o adamdan hamile kalsa yinede mi ilgilenmiyeceksin bence kim ne eğitim alırsa alsın herkes hata yapmaya müsait birde bu adam evli mi dul mu neden saklıyor senden , endişe etmen doğal

Back
X