Ablam hastanede yatıyo

Aynı durumu annem yaşadı dış gebelik şüphesi diye hastaneye yatiriyolarlar
Değerin düşmemesi tehlikeli olarak görülüyor çünkü
Annem iki hafta yatmisti ablanin hastanede olması çok iyi doktorlar bu gibi durumda çok sık takip ediyorlardir İnşallah sağlıkla çıkar hastaneden

Aynı durumu annem yaşadı dış gebelik şüphesi diye hastaneye yatiriyolarlar
Değerin düşmemesi tehlikeli olarak görülüyor çünkü
Annem iki hafta yatmisti ablanin hastanede olması çok iyi doktorlar bu gibi durumda çok sık takip ediyorlardir İnşallah sağlıkla çıkar hastaneden
Dua edın canım.Degerın yukselmesıde normalmış

Tüplerıne zarar gelmesınden korkuorum
Kaç haftalık hamile ablanız? Ben de ilk gebeligimde aynı şeyi yaşadım. 10 haftalıkken tüpüm patladı ve acil ameliyata alındım. Ablanız doktor kontrolünde ve hastanede o yüzden rahat olun olumsuz bir durum yaşamaz muhtemelen. Ki ben tek tüpümü kaybetmeme rağmen korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım ve çok şükür sağlıkla kucağıma aldım yavrumu. İçinizi ferah tutun diş gebelik olsa bile doktor kontrolünde zarar görmeden tedavi edilir.

Kızlar kaç gundur cok cok uzgunum.Ablam hastanede yatıo.Hamıle oldugunu ogrendık.aonkadar sevındıkkı.Ilk çocugu.Kan degerlerınde hamılelık var ama rahımde bebek gorunmuo.Bebek baska yerdede gorunmuyo.Hastanede yatıo.Bu 3. Gun .Kızlar aranızda boyle bısey yasayan oldumu.Çok korkuorum.Tüplerıne zarar gelırlı?Daha once yasayan be olur anlatsın kızlar.Ablamnıcın dua efın ne olur.
Hcg si kaç cıkmış

Dua edın canım.Degerın yukselmesıde normalmış
Bence çok yeni sayılır benim de aynı haftalarda yatış oldu kürtaj olacaktım son anda vazgeçtik ve iyiki vazgeçmişiz. Başka yerde görünmüyor diyosun özellikle bu beklemeniz için bi sebep bence. Çok geçmiş olsun 🤲 herkeste aynı olmayabilir ama yine de benim başıma geldi yani önemsemek lazım bi ihtimal de olsa yanılma olabiliyor. Ki benim dış gebeliğe dair bütün belirtiler tutuyordu normal olduğuna inanamıyodum herşey rabbimin elinde...

Kaç haftalık hamile ablanız? Ben de ilk gebeligimde aynı şeyi yaşadım. 10 haftalıkken tüpüm patladı ve acil ameliyata alındım. Ablanız doktor kontrolünde ve hastanede o yüzden rahat olun olumsuz bir durum yaşamaz muhtemelen. Ki ben tek tüpümü kaybetmeme rağmen korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım ve çok şükür sağlıkla kucağıma aldım yavrumu. İçinizi ferah tutun diş gebelik olsa bile doktor kontrolünde zarar görmeden tedavi edilir.
Çok tesekkur ederım hanımefendi.Dua edermısınız.Bebek ne rahımde nede baska gerde gorunuyor

4.5 haftalık canım

Bence çok yeni sayılır benim de aynı haftalarda yatış oldu kürtaj olacaktım son anda vazgeçtik ve iyiki vazgeçmişiz. Başka yerde görünmüyor diyosun özellikle bu beklemeniz için bi sebep bence. Çok geçmiş olsun 🤲 herkeste aynı olmayabilir ama yine de benim başıma geldi yani önemsemek lazım bi ihtimal de olsa yanılma olabiliyor. Ki benim dış gebeliğe dair bütün belirtiler tutuyordu normal olduğuna inanamıyodum herşey rabbimin elinde...
Sonradan normal mi olducanım

Sonradan normal mi olducanım
Evet kese hiç bir yerde görünmüyordu kürtajı reddedip başka bir doktora gittim o da bu kadar erken haftada dış gebelik olup olmadığını anlayamayız dedi iki günde bir kan tahlili yaptırmamı söyledi değerlerim iki katına çıkmıyordu ama yine de bekledim ve iki hafta sonra kontrole gittim çok şükür kese göründü meğer geç döllenmeymiş sonra da kalp atışı duyuldu ve bugünlere gelebildik. Çok yakında kucağıma alacağım Allah'ın izniyle 🤲

Dış gebelik olabilir.
Ben yaşadım.
Acil ameliyata alındım takipsizlikten aptal doktor yüzünden.
Tüpüm alındı.
Merak etmeyin takipte olması iyi.
Umarım kolayca atlatırsınız.

Sonradan değil o gebeliği normal seyretmiş şu an 38 haftalık yani 9aylık hamile mesaj sahibi
Aynen öyle canım dış gebelik dedikleri normal gebelik çıktı aldırsaydım belki de hiç bilmeyecektim bile bazı doktorlar gerçekten çok insafsız hemen net bi şekilde insanları zor durumda bırakıyolar 😣

Aynen öyle canım dış gebelik dedikleri normal gebelik çıktı aldırsaydım belki de hiç bilmeyecektim bile bazı doktorlar gerçekten çok insafsız hemen net bi şekilde insanları zor durumda bırakıyolar 😣
Kesinlikle öyle.. Benimde çok kanamam vardı ilk haftalarda.. Kıpkırmızı kan ve bayağı akıyordu yani.. Doktor düşer bu çocuk tutunmaz demişti.. Çok şükür 30+6 olduk, ❤

Kesinlikle öyle.. Benimde çok kanamam vardı ilk haftalarda.. Kıpkırmızı kan ve bayağı akıyordu yani.. Doktor düşer bu çocuk tutunmaz demişti.. Çok şükür 30+6 olduk, ❤
O canı veren Allah'ım korumasını da biliyor elbette 😍 İnşallah sağlıkla kucaklarız yavrularımızı ❤️

Back
X