Ablam iyice delirdi..

Enişteniz nasıl katlanıyor buna?

Gerçek hayatta böyle bir karakter olduğuna inanmak istemiyorum.

Kadın rahatsız belli tedavi olmalı. Ben telefonda biraz uzun konuşunca başım gözüm dönüyo dilim dudaklarım uyuşuyo karıncalar geziyo sanki.. Salak gibi oluyorum tüm gün. Üzüldüm ablanıza kimbilir ne derdi var da çenesine vurdu bu kadar. Bi de epey gamsız gibi duruyo ailenize yaklaşımından dolayı.. Var yani bunda bi şey..

Konularınızın %90i ablanız ile ilgili.
Ben çoğunu sizin abarttiginizi düşünüyorum ama sürekli konu actiracak bir abla varsa iletişimi kesin siz de rahat edin,bizde

Bunalima girip size sarmis demek ki. Gurbette olup bi de cocuklu olunca ozgurluge hasret kalmis sanki. Annenler de gelince kocasinin kollarina mi kosmus :)

Cevap verme mavi tikini kapat ararsa da açma saatlar sonra müsait değilim diye mesaj yazarsın bunaltıcı resmen sürekli şikayetlenen insanlardan nefret ederim
Sevgilim dışında da kimseyle uzun mesajlaşamam veya konuşamam sıkılıyorum ben çekemezdim yani

Ah be canım gurbete gidersen belki anlarsın o zman herşey tel oluyor belki yanlız hissediyor kendini

Benim görümcemde böyke arar kayınwalidemi saatlerce meşkul eder milleti karamaya arar telefonu kapayır kayinwalidem bıktım artik kızim bu kızdan der.
Kayinwalidem oraya gider cocukları bırakır gezmelere gider. Kayinwalidemde bana kendi kızimin evinde rahat degilim kızim diye anlatır. Arar nasılsın demez hemen yakınmaya başlar. Nerelere gittigini nerde nekadar harcadıgını anlatır birde nispet yapar. Kayinwalidemde icinde tut biraz herşeyi anlatma der acikcası beni aradıginda 2sini acmazsam 1 ini anca acarım cunku 1.5 yada 2 saatte zor kapatır işim var desende kapatmaz. Bugun alisverise gittim sukadar para harcadım bilmem neee banane kardeşim bananeee ama bıkmadan konuşur işim var derim kapatmaz hala konusmaya devam eder artık kusura bakma kapatiyorum diye bilmem kaçıncı dememde kapatır

Ah be canım gurbete gidersen belki anlarsın o zman herşey tel oluyor belki yanlız hissediyor kendini

Gurbetle alakası yok bence canm bende gurbetteyim ama ben hal hatir sorar kapatırım insanları derdimle sıkmaya ne gerek var yada gittigim yerleri anlatmaya ne gerek var bu bayan icin demiyorum aynısı benim görümcem. Kayinwalidem bıktım artık bıktm siz neden birgun sikayet etmeye aramıyorsun der kocasını sikayet eder annesine arar ama kayinwalidemler gidincede kocasının agzının içine düşer. Kayinwalidemde kızim benim kızın anlattıgı damat ayrı gittigimde bizim kızin agzının içine düsmesi ayrı anlamadım gitti bu kızi der

Bende boğa Burcu’yum burçla fazla bi alakası yok bence ablanız gurbette ve tek bunalıma girmiş ve doktora gitmesi gerekiyor yaptığı hareketler hiç normal değil anlattığınız gibiyse

Sabirlar diliyorum.. Arkadas olsa hayatindan cikartirsin olur biter ama abla sonucta canin kanin.. Sizi bu kadar usandirdiysa eşiyle ilişkiside kötü olmali.. Hatasini kabul etmiyorsa işiniz zor

Ben de gurbetteyim. Yakınımda hiç kimsem yok. İki çocuğumu tek başıma büyüttüm. Hem de öyle kolay çocuklar değillerdi.

Konu sahibinin ablasının sanırım sosyal çevresi de yok ki aileye sarmış iyice.
Bir de durumu vahim cidden sıkıntılı. Benim de dört duvarın arasında günlerce çıkamadığım zamanlar oldu ama böylesi kimseye rahatsızlık vermedim. Ararım nasılsınız, iyi misiniz biz de iyiyiz bitti. Arada da görüntülü konuşulur. Yani bu kadar mesaj yazacağına ev işlerini yapsın. Çocuğunu gezdirsin. Yürüyüş yapsın. Çocuk oldu yakında da kimse yok diye kendimizi dertlere mi saralım?. Tabi ki uzaklık sıkıntı ama iş yine insanın kendisinde bitiyor.

ay cok eskıden ablasının cok konustugundan yakınan bı kafın vardı o sen mısın yoksa? eger o sensen hıc gelısme yok durumunuzda bence enıstenle konus ve ablanı tedavıye ıkna edın... Yada aılecek telefnunuzu degıstrın ablana yenı numaranınızı sylemeyın bır sure kafa dınleyın kıserse kussun cok surmez barısır zaten...

Canım aynen kız kardeşimi anlatıyorsun sanki :)
Ablanın psikolojik bir sorunu var muhtemelen o yüzden böyle davranıyor.
Benim kız kardeşimin de var,bu davranışları sergiliyor. Ne konuşmamıza fırsat veriyor ne eleştiriye geliyor,sürekli şikayetçi,herkes ile sorun yaşıyor. Beni bile 2 ay önce engelledi. Anneme demediğini bırakmıyor. Sözde herkes ona kötülük yapıyor ve sürekli yanlış anlıyor.
Bir şekilde paikiatriste gitmesi için ikna edin.
Daha çok ilerlemeden.

Ablanızın tedaviye ihtiyacı var gibi
Kolay gelsin
Manik depresif değil mi ablanız?
Çok konuşan şikayet eden bir ablamız vardı geçenlerde tanısı bipolar bozukluk yani manik depresif kondu
Bipolar ile manik depresif aynı şey mı ki? Bilmediğimden soruyorum.
Kızkardeşimde de var sanırım bipolar. Bize net hastalığını söylemiyor anksiyete krizleri geçirdiğinden bahsediyor panik atak diyor ama net ne olduğunu hiç söylemedi. Biz tahminlerimize ve hareketlerine gre bipolar diye düşünüyoruz. Kendisi farklı ülkede yaşıyor doktoru ile de görüşemiyoruz malesef.

Çok zor bi durun Allah yardımcınız olsun ama ablanızın tedavi olması gerekiyor. Bir şekilde ikna edin.

Ayrıca nickiniz tanıdık geldiği için eski konularınıza bi baktım da; sanki sizin de biraz ablanıza ve yeni kayınvalidenize karşı takıntılarınız var gibi.. siz de bir uzman yardımı almayı deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…