• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam izin vermezse ben nasıl davranmaliyim.

<diğer konularını hatırlıyorum ve artık ablanı ciddi derece takıntı yaptığını düşünüyorum.Evleneceksen evlen artık da kız da rahat etsin ya, bütün konularında ablana dokunduruyorsun.Ablam evde kaldı, ablam ev işi yap dedi, ablam evlenmeme razı olmazsa, ablam beni kıskanıyor.Gerçekten ablanızın sizi değil de sizin ablanızı problem yaptığınızı düşünüyorum.
Bende öyle olmasını isterdim.keşke sizin dediginiz gibi olsaydı.

ablanız böyle yaparsa zaten kısmeti kendiliğinden kapanır. bunu ablanıza söyleyebilirsiniz.

Annem de aynı şeyi söylüyo.kızım. senin çeneni kimse çekmez .biraz dinlemeyi öğren öyle herkese sırf konuşmak olsun diye konuşulmaz diyi ablama ama duzrlkltmedi kendisini. Yarın bir gün evlenince koca çekmez bak ben diyim diyo ona. Evet ezdirmemek gerekiyo ben saygı yi ,galiba boyun eğmekle karıştırıyorum bazen..

Siz 40a yakınsınız, ablanızsa 40 ın üstünde. Hala ne izninden bahsediyorsunuz? Sizin evlenmek için izne, onaya ihtiyacınız mı var? Ablanız evlenememeyi fazla kafaya takmış ve psikolojisi bozulmuş gibi geldi bana. Bu yaşlara gelmiş insanlarsınız, önce o evlendi önce ben evlendim, izin vermem vs muhabbetleri normal mi? Ablanız normal değil, siz ona bu isteklerinin normal olmadığını benimsetmek yerine, aman ya izin vermezse diye ona uyum sağlamaya çalışıyorsunuz. Bakın, normal olmayana, mantıksız olana uyum sağlanmaz. Bu insanlar normale uyum sağlamalı. Ablanızın aklıyla hareket etmeyin. Sizin bu yaşınızda bunlara minnet etmemeniz lazım, sanırım sizin de ayaklarınız hala yere sağlam basmıyor ki onay bekliyorsunuz hala. Ben sizin de pek evlenecek olgunlukta olduğunuzu düşünmüyorum.

Selam daha önce de buna benzer bir konu acmiştim.ablam evlenmedi kısmet olmadı ben onun küçüğüyüm kısmet bana çıktı annem kısmet olur sa olur diyo.ablam pek sıcak bakmiyo gibi ablam şimdilik bir şey demiyo ama ya annem verirde ablam izin vermiyorum derse ne yapmalıyım. Benim de yaşım var bayagi ben arada kaldım ya.

Bende buna benzer bi konu acmistim seninkinden farki annem izin vermiyordu ablandan once olmaz nasil ezip gecicen ablani derdi ... ablam nisanlandi sonrada nisani atti ... simdi annem ablan sirasini savdi seni veririz diyo :)))Ablanin seni engellemesi resmen kiskanclik cunku sende 20 lerinde degilsin artik evlenip yuva kurma istegi normal ve en buyuk hakkin... cok diretirse ben zaten senin fikrini formalite icabi sordum cokta tınnn diyip bakin önunuze

Ya sen geçen konu açmıştın masayı hazırlamayıp sarma yemiştin dolaptan ablanda kızmıştı "ben univ okuyorum diye kıskanıyoooo " modundaydin
Ne ara 40 oldun allam yarebbim
Hem sen finallere calisirken kocanla ilgilenemezsin bak evlenme,ablani kafana takmis bir psikopatsin

Bir akrabamizin 3 kizi var. En buyugu evlendi hemen bosandi ve baba evine dondu ustelik tamamen kendi sucuydu. Diger iki kiz kardesini evlendirmemek icin elinden geleni yapti. Herkese bir kulp buldu. Ortancayi amcalari ablanin huyunu bildikleri icin oldu bittiye getirip evlendirdiler ve suan mutlu bir yuvasi var. Kucuk olan kiz suan 45 yaslarinda hala bekar ve hala gelenleri ablasi geri ceviriyor. Kiz depresyonda suan hayattan sogumus. Kendi mutsuzluguna kardesini de ortak etti maalesef.

Bence ablanizdan izin falan almayin, ayrica be munasebet anneniz dururken ona ne oluyor?
Aynı benim durum iste:(

Ya sen geçen konu açmıştın masayı hazırlamayıp sarma yemiştin dolaptan ablanda kızmıştı "ben univ okuyorum diye kıskanıyoooo " modundaydin
Hem sen finallere calisirken kocanla ilgilenemezsin bak evlenme,ablani kafana takmis bir psikopatsin
Bunca şeyden bunu nasıl çıkardiniz bravo

Canim konunu hatirladim ablanin problemleri kendi icerisinde fakat sana yükleniyor en ufak sen oldugun icin seni eziyor...

Bu konuda kendini ezdirme kesinlikle buna o karar veremez cocuk degilsin sen kararini verirsin ailene onaylamak duser abin ablandan onay almak da nesi??
Size ve sizin gibj dusunenlere katılıyorum bana doğru yolu gösterdiğiniz için teşekkür ederim.saygilar ve sevgiler her sey gönlünüzce olsun:KK68::KK68::KK68:

Siz 40a yakınsınız, ablanızsa 40 ın üstünde. Hala ne izninden bahsediyorsunuz? Sizin evlenmek için izne, onaya ihtiyacınız mı var? Ablanız evlenememeyi fazla kafaya takmış ve psikolojisi bozulmuş gibi geldi bana. Bu yaşlara gelmiş insanlarsınız, önce o evlendi önce ben evlendim, izin vermem vs muhabbetleri normal mi? Ablanız normal değil, siz ona bu isteklerinin normal olmadığını benimsetmek yerine, aman ya izin vermezse diye ona uyum sağlamaya çalışıyorsunuz. Bakın, normal olmayana, mantıksız olana uyum sağlanmaz. Bu insanlar normale uyum sağlamalı. Ablanızın aklıyla hareket etmeyin. Sizin bu yaşınızda bunlara minnet etmemeniz lazım, sanırım sizin de ayaklarınız hala yere sağlam basmıyor ki onay bekliyorsunuz hala. Ben sizin de pek evlenecek olgunlukta olduğunuzu düşünmüyorum.

Evet anladım yorumunuzu dediklerini doğru onu normale çevirmeye ugrastim hep.evet evlenmesine çok kafasına takmis durumda her şeyi ona bağlıyo. Ama ben onun düşüncelerinden rahatsız oluyorum normal olmadığını biliyorum kimseyi takmadan artık yoluma bakmam gerek.

Öncelikle nokta sayini azalttığın çok güzel olmuş.......... sonra eğer sen evlenirsen ablan bişey diyemez annen karar verir buna..........

(Nokta sayın aynı böyleydi)

:p:p:p:KK31:

B
Bu Yorumunuzun yorumunu size bırakıyorum.

Evet anladım yorumunuzu dediklerini doğru onu normale çevirmeye ugrastim hep.evet evlenmesine çok kafasına takmis durumda her şeyi ona bağlıyo. Ama ben onun düşüncelerinden rahatsız oluyorum normal olmadığını biliyorum kimseyi takmadan artık yoluma bakmam gerek.
Evet, bence de. Takmayın. Bunu sorun edenin kendi sorunu.

+1
Konu sahibesinin her konusu ablam aşağı ablam yukarı.
Ablasının bu kızı hiiiç taktığını sanmıyorum açıkçası ama konu sahibesi kafayı ablayla bozmuş.
Konu sahibesinin 40 yaşında olduğunu da zaten sanmıyorum.

Öncelikle nokta sayini azalttığın çok güzel olmuş.......... sonra eğer sen evlenirsen ablan bişey diyemez annen karar verir buna..........

(Nokta sayın aynı böyleydi)

:p:p:p:KK31:

Bayagi karmaşık görünüyormuş gercekten:KK70: yorumunuzu çok iyi anladım bende öyle dusunuyorum:KK50:

aynen benimde dikkatimi çekti o konusuna bakıpta geldim :D

konu sahibi bizimle dalga geçiyor arkadaşlar

Back
X