• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam izin vermezse ben nasıl davranmaliyim.

İnanmayan kişileri inandırmak değil buradaki amacım.
Sadece bir şey Danıştim ve sağolsun beni anlayan kişiler çok güzel cevap verdiler .onlara müteşekkirim...sevgiler saygilar ve selamlar:KK68::KK68::KK68:

Pardon da 25 aralik'ta sevgiliniz hakkinda konu acmissiniz. Kandil mesajli bir konu. Simdi bana talip cikti diyorsunuz.

Ya sizin hayatiniz cok hizli
Hizina yetisemedi aklim, karisti.

Ya da bu iste bir terslik var..

İzin almak olmaz arkadaşlara katılıyorum. Ama gönlü kırılmasın diye bir konuşabilirsiniz bence. Kendi yalnızlığının hıncını sizden çıkarmasına lüzum yok.. :KK20:

Ya daha önce onun hayatına biri girmisti .demişti ki tamam artık sizde evlenirsiniz benden sonra dedi.o kisi kismet olmadi sonra da hep sıra bende kimse ye yol vermem diyordu.acaba yine öyle der mi
Ya daha önce onun hayatına biri girmisti .demişti ki tamam artık sizde evlenirsiniz benden sonra dedi.o kisi kismet olmadi sonra da hep sıra bende kimse ye yol vermem diyordu.acaba yine öyle der mi

Canim adi ustunde nasip kısmet. Eski kafa yöntemlerle sırayla olmaz bu işler. Tam bir sacmalik bence.ezip gecmekle hic mi hic ilgisi yok bunun. Bir akrabamiz erkekde 30lu yaslarda evlenmedi hala Kız Kardeşi de ondan bikac yas küçük ve yillardir 'sira' bekliyor. Abisi sirami vermem diyordu. Baktılar olmayacak artik nisanladilar kızı. Hem ablan daha 5 6 yil evlenmeyecek olsa ve sen evlenmek istesen ne olacak onu bekleyeceksin. Birini sevsen ablan için 5 yıl mi bekler o sanki. Bir akrabamiz 60 yasinsa bayan ve hiç evlenmedi mesela nasip olmadi.

30 aralikta da nisan tarihi ile ilgili konunuz var. Ayni kisilerden mi bahsediyorsunuz? Bu talipler kismetler sevgili filan ayni baba yigit mi ki?

belkide konuyu abla acti :)
Espri de sınır tani
Pardon da 25 aralik'ta sevgiliniz hakkinda konu acmissiniz. Kandil mesajli bir konu. Simdi bana talip cikti diyorsunuz.

Ya sizin hayatiniz cok hizli
Hizina yetisemedi aklim, karisti.

Ya da bu iste bir terslik var..
Tamam işte aynı kişi. .nedir terslik bunda anlamadim .ablama yeni söylicez.ben herseyi ayrıntılı olarak anlatamıyorum .genel hatlarıyla yazıyorum. Yanlış anlaşılmasın.

Selam daha önce de buna benzer bir konu acmiştim.ablam evlenmedi kısmet olmadı ben onun küçüğüyüm kısmet bana çıktı annem kısmet olur sa olur diyo.ablam pek sıcak bakmiyo gibi ablam şimdilik bir şey demiyo ama ya annem verirde ablam izin vermiyorum derse ne yapmalıyım. Benim de yaşım var bayagi ben arada kaldım ya.
simdi burda aman öyle seyler mi kaldı ki ablan evlenmezse sen evlen diyenler cıkıcak

ama bence ablan varken hemen evlenme hem ayıp hemde bu ne acele der gibi abla dururken kucuk kardes evlenmez sahsen evli olmsana kardesim benden önce evlencem dese hayatta istemem izin vermem

Espri de sınır tani

Tamam işte aynı kişi. .nedir terslik bunda anlamadim .ablama yeni söylicez.ben herseyi ayrıntılı olarak anlatamıyorum .genel hatlarıyla yazıyorum. Yanlış anlaşılmasın.
Iste sanki hepsi farkli kisilermis gibi anlasiliyor insanin kafasi karisiyor. Ablanizi yumusatacak kimse yok mu? Soyle bir aile buyugu sozu gecen gonlunu alacak biri?

Canim adi ustunde nasip kısmet. Eski kafa yöntemlerle sırayla olmaz bu işler. Tam bir sacmalik bence.ezip gecmekle hic mi hic ilgisi yok bunun. Bir akrabamiz erkekde 30lu yaslarda evlenmedi hala Kız Kardeşi de ondan bikac yas küçük ve yillardir 'sira' bekliyor. Abisi sirami vermem diyordu. Baktılar olmayacak artik nisanladilar kızı. Hem ablan daha 5 6 yil evlenmeyecek olsa ve sen evlenmek istesen ne olacak onu bekleyeceksin. Birini sevsen ablan için 5 yıl mi bekler o sanki. Bir akrabamiz 60 yasinsa bayan ve hiç evlenmedi mesela nasip olmadi.

Tamam işte bende bunu anlamaya çalışıyorum.herkesin kendi hayatı sonuçta duygu sömürüsü yapıyo o halde öyle değil mi.beni etki altına alarak engellemeye çalışıyo .yıllarca böyle oldu bende inandım gözümü hep korkuttu .çünkü abla doğru söyler dedim di.yani beklemek yanlış diyorsunuz.anladım sagolun:KK68::KK68:

simdi burda aman öyle seyler mi kaldı ki ablan evlenmezse sen evlen diyenler cıkıcak

ama bence ablan varken hemen evlenme hem ayıp hemde bu ne acele der gibi abla dururken kucuk kardes evlenmez sahsen evli olmsana kardesim benden önce evlencem dese hayatta istemem izin vermem
Ama limoncu konu sahibi 40 a yakinmis ablasi da 51yasinda

Ben de onu diyorum işte. Ne yapmalıyım. Beklemeli miyim...beni ezip geçmeyin diyordu buna izin vermem diyodu önceden. :stop:
Ablaniz 50 yasina kadar evlenmezse ne yapacaksiniz bekleyecek misiniz?

Alin karsiniza tatli dille konusun. Sizi seviyorsa bir garezi yoksa zaten yokusa surmez isi.

Ablaniz 50 yasina kadar evlenmezse ne yapacaksiniz bekleyecek misiniz?

Alin karsiniza tatli dille konusun. Sizi seviyorsa bir garezi yoksa zaten yokusa surmez isi.
Bekleyecek misiniz sorunuza cevap vereyim BEKLEDİM.
tamam konuşcam.

Back
X