Anneniz ablanızı 40 lı yaşlarda doğurdu. Sizi kaç yaşında dünyaya getirmiş?
Profilinizdeki sizin yaşınızsa benim devreler yandı.
Konu sahibi bir açıklık getirse konuya.bak şimdi benimde yandı 40 yaşında ablasını doğursa annesi arkadaşıda en erken 53 yaşında doğurması lazım anne şimdi 75 yaşında gaaliba ay yanıyo galiba devreler
Bekarsa evet ama evliler eşlerinin imzasını almak zorunda.Burda beni yargılamışlar karışma diye ama eniştem ve ailesi aşırı tutucu ablamın evliliği de çok zordu.Şimdi kürtaj olmak istiyorum derse eşi boşanmak bile isteyebilir benim ablam da acılara dayanaksız ben böyle olmasa tabiki de karışmazdım onların ilişkilerine.kocasının imzası olmadan kürtaj yapılabiliyormu
Benim kardeşimde annem 43 yaşındayken doğdu.Şimdi 48 yaşında:)Benim annem kardeşimi 38 yaşında doğurdu ,Her ikiside hem o an hemde şimdiki zamanda gayette sagliklilar...
siz haklısınız bence karışmamakta nedir. ablanıza engel olun. binlerce bebek isteyip gözyası dökenleri düşünsün. ve günahı çok ağır bununBekarsa evet ama evliler eşlerinin imzasını almak zorunda.Burda beni yargılamışlar karışma diye ama eniştem ve ailesi aşırı tutucu ablamın evliliği de çok zordu.Şimdi kürtaj olmak istiyorum derse eşi boşanmak bile isteyebilir benim ablam da acılara dayanaksız ben böyle olmasa tabiki de karışmazdım onların ilişkilerine.
Çok geç yaşta da hamile kalınabiliyor bazen. Bir tanıdığımız 58 yaşında doğum yapmıştı.Anneniz ablanızı 40 lı yaşlarda doğurdu. Sizi kaç yaşında dünyaya getirmiş?
Aslında ablam bunun önlemini baştan alacaktı.Bekara kadın boşamak kolaymış.Aslında ablamın evliliğini hiçbirimiz istemedik çünkü aileler anlaşamadı pek kafa yapıları falan ama sonra ablam kazandı evlendiler.siz haklısınız bence karışmamakta nedir. ablanıza engel olun. binlerce bebek isteyip gözyası dökenleri düşünsün. ve günahı çok ağır bunun
+100000Anneniz ablanızı 40 lı yaşlarda doğurdu. Sizi kaç yaşında dünyaya getirmiş?
Ablam 35 yaşında 5 yıllık evli şimdi hamile 3 gün önce öğrendi.Ablam spiral midir nedir ondan taktırmış ama kaymış.3 yaşında çocuğu var şimdi yaşım 35 doktorlar bu yaşta hamilelik hem bebek hem de anne için zararlı diyor deyip duruyor.Ben kürtaj olmasını hiç istemiyorum eniştemin kürtaj isteğinden haberi zaten yok.Annem ablamı 40'lı yaşlarda doğurdu diye anneme de sitemli.Ne yapmalıyım nasıl ikna etmeliyim ablamı?Umarım yanlış yerde açmamışımdır konuyu.
Ablamla benim aramdaki yaş farkı 12 ben 23 ablam 35 yaşında.Annem 19 yaşındayken ablamı doğurmuş ben de 12 yıl sonra doğmuşum 31 yaşındayken şu an annem 54 yaşında sanırım yazarken cümlelerimi toparlayamadım kusura bakmayın.
Allah fırsat vermesin.
Doğrudur. Çevremde 45 üstü bile hamileye rastlamadığım için şaşırdım birazÇok geç yaşta da hamile kalınabiliyor bazen. Bir tanıdığımız 58 yaşında doğum yapmıştı.
Siz dahil kimseyi ilgilendirmez bu konu.Ablam 35 yaşında 5 yıllık evli şimdi hamile 3 gün önce öğrendi.Ablam spiral midir nedir ondan taktırmış ama kaymış.3 yaşında çocuğu var şimdi yaşım 35 doktorlar bu yaşta hamilelik hem bebek hem de anne için zararlı diyor deyip duruyor.Ben kürtaj olmasını hiç istemiyorum eniştemin kürtaj isteğinden haberi zaten yok.Annem ablamı 40'lı yaşlarda doğurdu diye anneme de sitemli.Ne yapmalıyım nasıl ikna etmeliyim ablamı?Umarım yanlış yerde açmamışımdır konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?