Ablam Kürtaj Olmak İstiyor.

Anneniz ablanızı 40 lı yaşlarda doğurdu. Sizi kaç yaşında dünyaya getirmiş?
Profilinizdeki sizin yaşınızsa benim devreler yandı.

bak şimdi benimde yandı 40 yaşında ablasını doğursa annesi arkadaşıda en erken 53 yaşında doğurması lazım anne şimdi 75 yaşında gaaliba ay yanıyo galiba devreler

kocasının imzası olmadan kürtaj yapılabiliyormu
Bekarsa evet ama evliler eşlerinin imzasını almak zorunda.Burda beni yargılamışlar karışma diye ama eniştem ve ailesi aşırı tutucu ablamın evliliği de çok zordu.Şimdi kürtaj olmak istiyorum derse eşi boşanmak bile isteyebilir benim ablam da acılara dayanaksız ben böyle olmasa tabiki de karışmazdım onların ilişkilerine.

siz haklısınız bence karışmamakta nedir. ablanıza engel olun. binlerce bebek isteyip gözyası dökenleri düşünsün. ve günahı çok ağır bunun

Ablamla benim aramdaki yaş farkı 12 ben 23 ablam 35 yaşında.Annem 19 yaşındayken ablamı doğurmuş ben de 12 yıl sonra doğmuşum 31 yaşındayken şu an annem 54 yaşında sanırım yazarken cümlelerimi toparlayamadım kusura bakmayın.

Yahu kadın korunmuş, spiral kaymış vesaire yani en baştan istenmemiş ve böyle bir durum ortaya çıkmış. Kadın belki 2 çocuğa maddi/manevi olarak yetemeyeceğini düşünüyor, belki başka sebepleri var. Eşiyle konuşması için ikna edebilirsiniz en fazla, zaten eşinden izinsiz kürtaj yaptıramaz diye biliyorum. Karı koca istemedikleri konusunda uzlaşırlarsa aldırırlar, sizi bağlayan bir şey yok ne münasebet. Siz kendiniz isterseniz 4-5 tane doğurursunuz, ablanıza karışmayın.

siz haklısınız bence karışmamakta nedir. ablanıza engel olun. binlerce bebek isteyip gözyası dökenleri düşünsün. ve günahı çok ağır bunun
Aslında ablam bunun önlemini baştan alacaktı.Bekara kadın boşamak kolaymış.Aslında ablamın evliliğini hiçbirimiz istemedik çünkü aileler anlaşamadı pek kafa yapıları falan ama sonra ablam kazandı evlendiler.

Konuda ablam anneme 40 li yaslarda dogurdugu icin tepkili demissiniz , ne demek istediniz?

Cevabınız olumsuz olabilir de neden bu kadar sert yorumlar. Konu sahibi birşey danışmis her önüne gelen de sen karışma! Demiş emir kipiyle....

Konu sahibi sen konunu kapattır yoksa daha çok laf yersin.

Ablanız yanlış bilgilenmiş evet ileri yaşta hamilelik sağlık sorunları yaratabiliyor ama 35yaş çok geç değil ki zaten 30evleniyor artık kadınlar eğer tek taktığı bu konuysa önce doktorla görüşsün karar versin YÖK bahaneyse bu çokta müdahale etmeyin bazı durumlarda kadınlara annelik iyi gelmiyor

Siz dahil kimseyi ilgilendirmez bu konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…