Annen ablanı 40lı yaşlarda doğurduysa seni kaçta doğurdu 53 mü??Ablam 35 yaşında 5 yıllık evli şimdi hamile 3 gün önce öğrendi.Ablam spiral midir nedir ondan taktırmış ama kaymış.3 yaşında çocuğu var şimdi yaşım 35 doktorlar bu yaşta hamilelik hem bebek hem de anne için zararlı diyor deyip duruyor.Ben kürtaj olmasını hiç istemiyorum eniştemin kürtaj isteğinden haberi zaten yok.Annem ablamı 40'lı yaşlarda doğurdu diye anneme de sitemli.Ne yapmalıyım nasıl ikna etmeliyim ablamı?Umarım yanlış yerde açmamışımdır konuyu.
35 yas ustu her hamilelik riskli degerlendiriliyorAblanız yanlış bilgilenmiş evet ileri yaşta hamilelik sağlık sorunları yaratabiliyor ama 35yaş çok geç değil ki zaten 30evleniyor artık kadınlar eğer tek taktığı bu konuysa önce doktorla görüşsün karar versin YÖK bahaneyse bu çokta müdahale etmeyin bazı durumlarda kadınlara annelik iyi gelmiyor
35 yaşında bekar insanlar var. Bu yaşlar daha evlenmek için bile erken geliyor kimine.
Aldırmasın vicdan yaptır. Yazık minicik bir beden var orada. Hamile olmak için neler yapıyor insanlar. Kıymasın.
Annem ablamı 40'lı yaşlarda doğurdu diye anneme de sitemli.
Ablamla benim aramdaki yaş farkı 12 ben 23 ablam 35 yaşında.Annem 19 yaşındayken ablamı doğurmuş ben de 12 yıl sonra doğmuşum 31 yaşındayken şu an annem 54 yaşında sanırım yazarken cümlelerimi toparlayamadım kusura bakmayın.
Ablam 35 yaşında 5 yıllık evli şimdi hamile 3 gün önce öğrendi.Ablam spiral midir nedir ondan taktırmış ama kaymış.3 yaşında çocuğu var şimdi yaşım 35 doktorlar bu yaşta hamilelik hem bebek hem de anne için zararlı diyor deyip duruyor.Ben kürtaj olmasını hiç istemiyorum eniştemin kürtaj isteğinden haberi zaten yok.Annem ablamı 40'lı yaşlarda doğurdu diye anneme de sitemli.Ne yapmalıyım nasıl ikna etmeliyim ablamı?Umarım yanlış yerde açmamışımdır konuyu.
Üstü değil ki tam 35 ayrıca bu sebebin sadece bahane olduğunu düşündürdü bana35 yas ustu her hamilelik riskli degerlendiriliyor
Ben 38 de dogurdum , doktorumun surekli riskli gebelik demesi beni acaip geriyordu
Gayet saglikli bir hamilelik gecirdim ama airf yasim yuzunden riskli gebelik statusunde degerlendiriliyordum
Duyduğum en saçma bahane. 37 yaşındayım hamileyim allahıma bin şükür 2 doktorum da yaşınla ilgili bir problem yok dedi. kuzenim 42 yaşında ilk çocuğunu doğurdu komşum 43. Daha bir sürü tanıdığım var. Bebeğe hadi neyse diyelim de anneye ne zararı varmış hamileliğin merak ettim? İstemiyorsa istemiyordur bahane uydurmasın. Bebeğini istemeyen bi kadinin doğurmaya zorlanması da doğru değil daha kötü sonuçlara yol açmasınAblam 35 yaşında 5 yıllık evli şimdi hamile 3 gün önce öğrendi.Ablam spiral midir nedir ondan taktırmış ama kaymış.3 yaşında çocuğu var şimdi yaşım 35 doktorlar bu yaşta hamilelik hem bebek hem de anne için zararlı diyor deyip duruyor.Ben kürtaj olmasını hiç istemiyorum eniştemin kürtaj isteğinden haberi zaten yok.Annem ablamı 40'lı yaşlarda doğurdu diye anneme de sitemli.Ne yapmalıyım nasıl ikna etmeliyim ablamı?Umarım yanlış yerde açmamışımdır konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?