• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam ve Ben 😞

Abla çok haklısın çok .Daha bir altın alamadım ben . Yok haklısın kadrolu değilim dediğin gibi az alıyorum . Şu an bunu buraya yazınca bile kendimi kötü kardeş gibi hissettim .Sanki başa kalkıyor gibi :(
Kötü değilsin unut onu , kocası Kötü sorumsuz biri

Canım ozaman deli misin sen? Her şeyin haddi sınırı var. senin verdiiğin parayla birikim yapılıyorsa o paraya ihtiyaç yoktur.
İlaç alamazsa diye düşüniyorsan da Ablanın eline nakit verme. İlaç al gönder gerekirse kargo ücreti olsun. Sen de yazın işsiz kalacaksın sana kim verecek para? Yaz için birikim yapsaydın keşke.
Abla keşke yapabilseydim ana bu nedenle yapamadım . Onların orda tanıdık eczacı varmış ordan alıyoruz indirimli diyor . Ben çalışırsam sana atarım diyor ablam da daha çalışmaz

Abla kızar tabii ki onu geç olay buyur .
Büyüsün sana ne verme paranı ya gitsin kocasindan istesin. Paramı alamıyorum falan inanma ailecek somurecek seni bulmuşlar. Hemen annene anlatiyorsun. Ne vicdani yapiyosun anlamadım saf misin kızım? Ehliyet senin neyine niye demiyosun mesela gözünü açar misin artık çok miymiy buldum seni

Abla çok haklısın çok .Daha bir altın alamadım ben . Yok haklısın kadrolu değilim dediğin gibi az alıyorum . Şu an bunu buraya yazınca bile kendimi kötü kardeş gibi hissettim .Sanki başa kalkıyor gibi :(
Başına kakmadığın için sömürmüşler zaten. Bunu alışkanlık haline getirmişler hassas noktanı da bulmuşlar hastalık yeğen vs. Çok güzel tezgah.

Kuzum yapma. Öğretmenlere atanmak zor artık. Kolejlerin dershanelerin iyisi de tecrübeli şık vs öğretmen istiyor. Yapma kendini düşün. Seneye iş bulabileceğinin garantisi yok. Sen daha gençsin. Asıl para sana lazım. Çeyiz , artı eğitim vs. Araba sana lazım olmayacak mı? Az az birikim yap. Ailenin kullanılan üyesi olma. Alışırlarsa yakanı bırakmazlar. Seni seviyorlarsa paranı yemeden de sevmeliler .

Abla keşke yapabilseydim ana bu nedenle yapamadım . Onların orda tanıdık eczacı varmış ordan alıyoruz indirimli diyor . Ben çalışırsam sana atarım diyor ablam da daha çalışmaz
Ben burdan indirimli alıyorum de sen de verme para. Yazık senin kazandığın para da aman aman yüksek meblağlar değil ki.

eczanelerde indirim yapılmaz.

Ben burdan indirimli alıyorum de sen de verme para. Yazık senin kazandığın para da aman aman yüksek meblağlar değil ki.
Öğretmen akademisini kazanmak çok zor artık. Üstüne 2 yıl eğitimi var düşük ücret verilerek. Konu sahibi kendini kurtaramadan daha, üstüne çullanmışlar . 😡🙁

Ablan calismayacagini biliyor sen de biliyorsun ona rağmen sana açıkça yalan söylüyor çalışınca öderim diye. Kalk annene anlat hemen. Ilaç işi de yalan demek ki biriktirip ehliyete yazilabildigine göre dicem de 4 bine ehliyet yok ablan tamamen yalancının teki.

Senin yatırım yapıp kenara döviz altın vs koyman lazim, yalancı ablani beslemen değil...

Ablan calismayacagini biliyor sen de biliyorsun ona rağmen sana açıkça yalan söylüyor çalışınca öderim diye. Kalk annene anlat hemen. Ilaç işi de yalan demek ki biriktirip ehliyete yazilabildigine göre dicem de 4 bine ehliyet yok ablan tamamen yalancının teki.

Senin yatırım yapıp kenara döviz altın vs koyman lazim, yalancı ablani beslemen değil...
Sıkı bir cinnet lazım bu konuda da. Narin nazik olunca kırmayayım dedikçe , ezilen taraf olunuyor maalesef.

Kendine gel çaresiz değilsin. Yukarıda biri yazmış, bir kere sen onlardan para iste bakalım, anında kötü olursun. Kendi muhakeme yeteneğin yok belli ki annene anlat durumu.

Sen atanmak istemiyor musun? Bir kpss kursuna falan git bari, onu bahane edersin. Şu emojiyi 😞 de kullanma lütfen. Kendini ezdirme.

Yavrum Allah insana kardeş yaratmış ama rızkını ayrı yaratmış
Bu yaptığın o kadar yanlış ki
İyilik desen değil
Kiymetin olmayacak
Kandırılıyor ve sömürüluyorsun
Annen olayın neresinde
Ben şahsen izin vermem bir evladimin diğerini böyle sömürüsüne ne münasebet

Kendine gel çaresiz değilsin. Yukarıda biri yazmış, bir kere sen onlardan para iste bakalım, anında kötü olursun. Kendi muhakeme yeteneğin yok belli ki annene anlat durumu.

Sen atanmak istemiyor musun? Bir kpss kursuna falan git bari, onu bahane edersin. Şu emojiyi 😞 de kullanma lütfen. Kendini ezdirme.
Muhakeme yeteneğim olmasa nasıl öğretmen olayım ? Sadece işin içine yeğenimi katıyor .Saglık durumu malûm .

Paranızı son kuruşuna kadar verince çok iyi hayırlı kardeş, vermek istemeyince kötü mü olunuyor?
Bakın az önce yazdım yazdım sildim bir söz vardır hani, eşek olduktan sonra semer vurar çok olur diye.
Yanlış anlaşılır diye yazmaya çekindim sildim az önce.
Ama siz de farkındasınız zaten, onların nasıl geçindiği yada geçinemediği sizi hiç ilgilendirmez.
Ayy nefret ediyorum böyle başkalarının sırtından geçinen akbabalardan. Utanmıyorlar mı karı koca sizin üç kuruşunuza göz dikerken?

Yavrum Allah insana kardeş yaratmış ama rızkını ayrı yaratmış
Bu yaptığın o kadar yanlış ki
İyilik desen değil
Kiymetin olmayacak
Kandırılıyor ve sömürüluyorsun
Annen olayın neresinde
Ben şahsen izin vermem bir evladimin diğerini böyle sömürüsüne ne münasebet
Abla annem bilmiyor alışverişi falan .İlacı da çıtlattım eşi alsın dıyor

Paranızı son kuruşuna kadar verince çok iyi hayırlı kardeş, vermek istemeyince kötü mü olunuyor?
Bakın az önce yazdım yazdım sildim bir söz vardır hani, eşek olduktan sonra semer vurar çok olur diye.
Yanlış anlaşılır diye yazmaya çekindim sildim az önce.
Ama siz de farkındasınız zaten, onların nasıl geçindiği yada geçinemediği sizi hiç ilgilendirmez.
Ayy nefret ediyorum böyle başkalarının sırtından geçinen akbabalardan. Utanmıyorlar mı karı koca sizin üç kuruşunuza göz dikerken?
Abla çok haklısın diyorum dahasına dilim varmıyor .

Kardeşim ablan senin saf iyi niyetli telini bulmuş. Sürekli o telden çalıyor. Yani kullanılıyorsun. Aklını başına al. Başkalarının sorumluluklarını üstlenmeye devam edersen enkaz altında kalırsın haberin olsun

Alan değişikliği hakkı verildi, yarın kadrolu biri geldiği an seni işten çıkarırlar. O zaman ne yapacaksın?

Ablanın ns ameliyatı var yahu engelliler bile çalışıyor ablanın arka tarafı çok büyük herhalde sen deli misin divane mi ücretli öğretmenlik 1 senelik değil mş seneye ne yapacaksın ona verdiğin parayla dershaneye gitseydin ya

Back
X