seni bunaltması kötü ama ben yinede senin gibi kardeşim olsun istemezdim.Merhaba arkadaşlar,iki yıllık evliyim ve eşimle aramda hiç bı sorun yok amaaa ablam bizim aramızı bozuyor,memlekette yaşıyoruz ve ikimizin ailesi de burada ama bizim için tek sorun ablam ve eşi.ne annemler ne de eşimin ailesi işimize karışıyor bu konuda çok rahatız ama ablam sürekli bize kaynanalik yapıyor.surekli arıyor sorgulamaya çalışıyor sanki,artık telefonunu açmıyorum,soğuk davranıyorum ama anlamıyorlar,çat kapı geliyorlar (gelmeden arasalar kabul etmiyorum çünkü)eşim surat asıyor geldiklerinde ama anlamıyorlar.gelmiyosunuz diye sürekli laf söylüyor bende biz iki tarafa da eşit olmak istiyoruz o yüzden her zaman gelemeyiz bı sınırı olmalı diyorum ama bir gün sonra yine aynı şey,ya arıyor ben açmayınca da mesaj gönderiyor bir sürü.yine de gitmiyoruz tabi.enistem gezmeyi çok seviyor bizi de peşinde sürüklemek istiyor ama biz istemiyoruz.kac kez söyledik biz istemiyoruz evimizde başbaşa vakit geçirmek istiyoruz diye ama bir gün sonra unutup yine aynı şeyleri yaşıyoruz.cok sıkıldık artık,annemlere söyledik onlarda artık rahat bırakın karışmayın diye söylüyorlar fakat anlayan kim bi yol gosterin başka ne yapabiliriz?
Seni anlayabiliyorum. Herkes içli dişli olmak istemez. Aynı şeyi eşinizin kardeşi yapmış olsaydı sizde ona surat asardiniz. Herşeyin bir sınırı olmalı bence ama siz açık açık söylediğiniz halde anlamamışlar. Inşallah kötü birşey yaşamadan aşarsinizSizin her hareketinizi sorgulayan,surekli beraber olmak isteyen ve maddi durumu iyi olmasına rağmen herşeyi size yüklemeye çalışan biri ki bu sizin ailenizden olsa eşiniz bu duruma ne derdi?arada kalsaniz ne hissederdiniz? Bu durumu yaşamadan benim gibi bı kardesinizin olmasını istememeniz ilginç.
Seni anlayabiliyorum. Herkes içli dişli olmak istemez. Aynı şeyi eşinizin kardeşi yapmış olsaydı sizde ona surat asardiniz. Herşeyin bir sınırı olmalı bence ama siz açık açık söylediğiniz halde anlamamışlar. Inşallah kötü birşey yaşamadan aşarsiniz
Merhaba arkadaşlar,iki yıllık evliyim ve eşimle aramda hiç bı sorun yok amaaa ablam bizim aramızı bozuyor,memlekette yaşıyoruz ve ikimizin ailesi de burada ama bizim için tek sorun ablam ve eşi.ne annemler ne de eşimin ailesi işimize karışıyor bu konuda çok rahatız ama ablam sürekli bize kaynanalik yapıyor.surekli arıyor sorgulamaya çalışıyor sanki,artık telefonunu açmıyorum,soğuk davranıyorum ama anlamıyorlar,çat kapı geliyorlar (gelmeden arasalar kabul etmiyorum çünkü)eşim surat asıyor geldiklerinde ama anlamıyorlar.gelmiyosunuz diye sürekli laf söylüyor bende biz iki tarafa da eşit olmak istiyoruz o yüzden her zaman gelemeyiz bı sınırı olmalı diyorum ama bir gün sonra yine aynı şey,ya arıyor ben açmayınca da mesaj gönderiyor bir sürü.yine de gitmiyoruz tabi.enistem gezmeyi çok seviyor bizi de peşinde sürüklemek istiyor ama biz istemiyoruz.kac kez söyledik biz istemiyoruz evimizde başbaşa vakit geçirmek istiyoruz diye ama bir gün sonra unutup yine aynı şeyleri yaşıyoruz.cok sıkıldık artık,annemlere söyledik onlarda artık rahat bırakın karışmayın diye söylüyorlar fakat anlayan kim bi yol gosterin başka ne yapabiliriz?
ablanın derdi ne? evliliğinde mutsuz mu
Hayır evliliğinde bı sorun yok hatta gayet mutlular.tek dertleri sürekli bizimle birlikte olmak bize müdahale etmek gibi duruyor.
Bu kadar sık görüşmek istemediğini, habersiz gelmelerinden rahatsız olduğunu söylesen işe yaramaz mı? Bu sefer de küslük yapabilir gerçi ama
bence bunun altında bir sebep var. ama şimdi can sıkmıyım, umarım çözülür.
Kendi öz kardeşin olduğuna eminmisin?
Gelsin insan degil mı sizden yüz alamayınca gelmezler. Ama kardeşim böyle düşünse uzulurdum herhalde
Ablasından rahatsız olan bir kardeş,sorun dediğin binbir çeşit,her aileye en az birtane düşüyor..
D Dilara789
Görüşmeniz gayet normal ama sürekli hergün özellikle de fikrinuze saygı göstermeyip ısrar etmeleri abartı bence. Herkesin kendi ailesi var. Tabi ki görüşmeyin demiyorum ama bir sınırı olmalı. Öyle çat kapı gelmek de ne demek. Kim olursa olsun çat kapı gelinmesine karşıyım. Bence ablanızı ciddi bir şekilde alıp karşınıza konuşun. Açık açık söyleyin. Eşinizle gereksiz yere gerilmelere de sebep olur bu
D Dilara789
Görüşmeniz gayet normal ama sürekli hergün özellikle de fikrinuze saygı göstermeyip ısrar etmeleri abartı bence. Herkesin kendi ailesi var. Tabi ki görüşmeyin demiyorum ama bir sınırı olmalı. Öyle çat kapı gelmek de ne demek. Kim olursa olsun çat kapı gelinmesine karşıyım. Bence ablanızı ciddi bir şekilde alıp karşınıza konuşun. Açık açık söyleyin. Eşinizle gereksiz yere gerilmelere de sebep olur bu
seni kıskandığını düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?