Ablam ve eşi bizi bunaltıyor ☹️

Açık açık söylesene eşimle başbaşa vakit geçirmek istiyorum ve eşimde bunaldı sizden.

Belli ki yüzsüzler böyle dersen anlarlar belki.

mutlaka bir nedeni olmalı ama hareketleri hiç normal gelmedi bana çünkü

Bunalmak değil bu resmen taciz. Akrabalarınızla sınırınız olsun, vıcık vıcık ne işi varmış her saniye sizde? Aynısını sen yap beğenecek mi bakalım, on beş dakkada ara, günde 30 kere kapısına dayan. Gece bile ara abart abart. Bir hafta sonra da yapıştır cevabı, "ben evli barklı kadınım bize zırt pırt gelme, arama, sorma. Kocamla sevişiyorum belki, ağda yapıyorum belki, özel şeyler konuşuyoruz belki, kaynanamla yalnız kalmak istiyorum belki? Beni bıktırdın bu da sana ders olsun. Bana kaynanalık yapmaktan vazgeçmezsen senle ipleri kopartırım " de daha da gelmez kapına.

Hem ablanız hem siz biraz abartıyorsunuz bence. Siz bunaldınız o yüzden, onlar da yalnız olmayı sevmediklerinden herhalde.
Cok kafa birileri değilse ekstra sıkılmanız doğal ama kocasının da bu duruma uyması cok komik ya. Erkekler pek sevmez böyle ev gezmesi

Abartı değil inanin, dediğiniz gibi erkekler ev gezmelerinden çok hoşlanmazlar ama bu eniştem için geçerli değil bence, çünkü o dışarda olmaktan keyif alıyor,neyse ki biraz daha iyiyiz artık mesafe koymayı başardık gibi sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…