Bunalmak değil bu resmen taciz. Akrabalarınızla sınırınız olsun, vıcık vıcık ne işi varmış her saniye sizde? Aynısını sen yap beğenecek mi bakalım, on beş dakkada ara, günde 30 kere kapısına dayan. Gece bile ara abart abart. Bir hafta sonra da yapıştır cevabı, "ben evli barklı kadınım bize zırt pırt gelme, arama, sorma. Kocamla sevişiyorum belki, ağda yapıyorum belki, özel şeyler konuşuyoruz belki, kaynanamla yalnız kalmak istiyorum belki? Beni bıktırdın bu da sana ders olsun. Bana kaynanalık yapmaktan vazgeçmezsen senle ipleri kopartırım " de daha da gelmez kapına.[/QUOTE
Haklısınız valla,en son dayanamayıp sert çıktım biz özgürce istediğimiz gibi yaşamak istiyoruz,bu kadar yoğunluk istemiyoruz artık diye.sizinki de yoğunluk mu diyorlar ya Allah'ım cildiracaktim ama eşim devraldı artık biz böyle mutluyuz evimizde yalnız olmayı çok seviyoruz dedi birkaç gündür daha rahatız.en azından günde bir kez arıyor kimseyle aramizin bozuk olmasını istemem hele de ablamla ama yeni evli sayılırız daha,herşeyin bı sınırı olmalı,inşallah böyle devam eder.