Ablam ve hamilelik durumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Merhaba
Çokkk teşekkür ederim. Mesajınızı olduğu gibi okutacağım ablama

Doktorlar 1 yil korunmasız ilişki diyor.6 ay kısa değil mi?okurken ben darildim. Neden böyle panik halde?yaşı mi geçiyor?rahatsızlığı mi var? Işin sırrı ne biliyor musun?istememek istemeyen hamile kaliyor

Merhaba
Çokkk teşekkür ederim. Mesajınızı olduğu gibi okutacağım ablama
Rica ederim benimde biraz psikolojim bozuk bu konuda yakın zamanda ameliyat oldum ya olmazsa korkuları yaşıyorum o yüzden ablanızın yaşadıklarını anlayabiliyorum, ailemin yaşadıklarını da sizin yazdıklarınızdan anlamış oldum demek onlarda beni bu halde gördükleri için sizin ablanıza üzüldüğünüz gibi üzülüyorlar. Sizinde bana faydanız oldu yani bende teşekkür ederim, kendimi frenlemem gerektiğini anladım :)

Bu forumu bu yüzden seviyorum. Sizi de daha tanımadan sevdim, tüm iyi niyetimle "inşallah tez vakitte istediğiniz her şeye kavuşursunuz" diyorum

Testler hakkında bu kadar araştırma yapacağınıza bir doktora gitseniz tedavilik bir durum olup olmadığını öğrenseniz daha mantıklı sanki

Benim hayatım değil bu. Ben olsam kadın doğum, psikolog vs ihtiyaç gördüğüm her yere giderdim. Testlerle kafayı bozmak yerine gider kan testi de yaptırırdım. Ama bir elin parmakları bir değil, ablam da ben değil. Buradan hemcinslerinin yorumlarını okutmak bir tek benim yorumumdan daha etkili olur diye düşündüm ve testle ilgili yanlış yönlendirip yönlendirmediğimi sordum. Mantıksız bir insan değilim bin şükür. Size de vakit ayırıp yorum yazdığınız için teşekkürler.

Vallahi ablanız olayı baya dramatize etmiş
Bende kolay hamile kalmam çocukların 2side 3 aylık denemeyle oldu
6 ay sürseydide canımı sıkmazdım dr. Bişey demiyorsa
Allah aşkına insan 6 ayda bu hale gelmemeli
Strestende hamile kalmıyodur bence

Doktorlar 1 yil korunmasız ilişki diyor.6 ay kısa değil mi?okurken ben darildim. Neden böyle panik halde?yaşı mi geçiyor?rahatsızlığı mi var? Işin sırrı ne biliyor musun?istememek istemeyen hamile kaliyor
Aynen öyle canım çocuğu görev gibi yapmak çok farklı birşey bana göre

Evet maalesef. Teşekkürler yorum için

Bence terapi alabilir bu konuda stresin de önemli bi faktör olduğunu düşünüyorum biraz da rahatlasa daha iyi olur ablanız açısından da. İnşallah hayırlısıyla da rabbim nasip eder anneliği

Bence terapi alabilir bu konuda stresin de önemli bi faktör olduğunu düşünüyorum biraz da rahatlasa daha iyi olur ablanız açısından da. İnşallah hayırlısıyla da rabbim nasip eder anneliği

Çok teşekkür ederim, amin. Yarın akşam buradaki tüm yorumları okutacağım, hemcinslerinden duymak iyi gelir inşallah.

İnşallah

Peki enistenizin ailesi yada arkadaş çevresi ablanizi etkilemiş olabilir mi bu konuda her hangi baski altında olabilirmi yada çevresinde duyduğu bireey mesela filancanin yıllarca çocuğu olmamış yıllardır evliymis gibi şeyler duyduysa ondanda etkilenip psikolojisi bozulmuş olabilir

Ya ben onu anliyorum cok ister ama kabullenemez cok zor bir durum ozellikle de bu ilk senelerde
Insan evlenir evlenmez hamile kalacagini dusunuyor cunki
Ama ablaniza soyleyin stres cok etkiliyor daha sakin kalmaya alismasi gerek
Gerci boyle yapa yapa kendisi yorulur birakir zaten de

Test konusunda siz haklısınız. Ablanız kendini kandırıyor. Büyük bir ihtimalle bu stres yüzünden hamile kalamıyor ve regli gecikiyor. Hamile kalabilmek için bu psikolojiden çıkması lazım. Gerekirse, kendisi stresle başa çıkamıyorsa da psikolojik yardım alması lazım. Böyle bir düzeyde stresin üzerine hamile kalırsa da ileride olabilecek lohusa depresyonu gibi psikolojik sorunlara da zemin hazırlamış olur.

Adı üstünde erken gebelik testi, gecikmeden dahi gebelik varsa gösteriyor; geciktiği halde negatifse kesin olarak negatiftir. Bir de firmalar şunu garanti ediyorlar; her türlü gebelik testi yanlışlıkla pozitif çıkabilir ancak asla (bozuk değilse) hatalı olarak negatif çıkmaz.

Yıllarca bebek sahıbı olamayanlar var .Neyı cok ıstersem olmadı belkı ablanızınkı olur

Merhaba,
Dün ablamla daha detaylı konuştum buradaki yorumları okudum. Benim aklımın ucundan geçmezdi ama resmen sizin dediğiniz gibi baskılara maruz kaldıgı için hırslanmış bu konuda. Karakteri de hırslanmaya yatkın biri zaten. Şu an biraz daha kendine gelmeye çalışıyor buradaki yorumlar iyi geldi ona. Teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim yorum için

Merhaba,
Çok teşekkür ederim detaylı açıklamanız için dün ablamla daha fazla konuşma fırsatım oldu, buradaki yorumları da okudum. Eşinin ailesinden bu konuda baskı yapılıyormuş umursamamaya çalışsa da bu durum onu her zamankinden daha hırslı bir insan haline getirmiş. Buradaki yorumlar kendisini biraz daha iyi hissetmesine sebep oldu. En azından artık evde deli gibi test yapmak yerine kadın doğum uzmanına görünmeyi kabul etti ve doktor bir sorun göremezse rahatlamak için psikolog seçeneğini düşünücem dedi

Yıllarca bebek sahıbı olamayanlar var .Neyı cok ıstersem olmadı belkı ablanızınkı olur

İnşallah sizin de olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…