Cocukluktan gelen bir kirginlik desem o 20 yasindayken siz dogmussunuz. Belki huyu yuzunden kimseyle sevgili olup evlenemedigi icin kiskaniyordur sizi.Selam kızlar. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Biz 5 kardeşiz 2 erkek 3 kız. Ablalarımdan biri benden yaşca baya büyük yani aramızda nerdeyse 20 yaş var. Ablam bekar ben evliyim
Ben doğum yapmak uzereyim. Ablam oldum olası çok yıkıcı eleştiriler yapar. Küçük bi yerde otururuz sürekli komsularimizin yanında beni eleştirir sizce x güzel mi tarzında sorular sorar ki önemsemem ablamdır. Ama geçen bebeğin cinsiyeti erkek yaa inanmıyorum o kadar çirkinlestin ve sistin ki kız diye düşündüm hep ben dedi bana. Nedense çok kırıldim.. beni kıskanıyor olamaz benden çok daha iyi konumda bir kadın. Ben 50 kilo falanım bu arada . Bu söylediği sizce normal mi. Ben mi çok abartıyorum. Çok içimde kaldı nedense çok incindim.. Ama abilerimin eşlerine asla böyle davranmaz derdi benimle. Anlamıyorum. Çok mu saçmalıyorum.
Konduramayirorum yemin ederim. Ama çok çirkinlestin sistin vs ne bilim insan inanamıyor..Cocukluktan gelen bir kirginlik desem o 20 yasindayken siz dogmussunuz. Belki huyu yuzunden kimseyle sevgili olup evlenemedigi icin kiskaniyordur sizi.
Ben de kardesime derim ama sakayla oldugu bellu olur guleriz falan. Sizinkinde ciddi bir kiskanma problemi var gibi. Gecmisten gelen bir nefret besliyor sanki icinde.Konduramayirorum yemin ederim. Ama çok çirkinlestin sistin vs ne bilim insan inanamıyor..
Bazı şeylerin konumla alakası yoktur. Belli ki sizde olan ama kendisinde olmayan ve bunun için kompleks yapmış bir yanı var. Muhtemelen evlilik konusu. Ondan önce evlenmiş ve çocuk sahibi olmuş olman, sosyal baskı (evde kaldın vs esprilerine maruz kalma) eşinizin size tutumu vs bunlar kendisinin güzel olmadığını düşünmesin yol açmış olabilir. Üstelik konum itibariyle daha iyi olduğu halde kendisinden 20 yaş küçük kız kardeşi yuva kurduğu halde kendisinde ne eksik diye dert ediyor olabilir. Oldukça kırıcı bir davranış. Ama evlenene kadar düzelmeyecektirSelam kızlar. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Biz 5 kardeşiz 2 erkek 3 kız. Ablalarımdan biri benden yaşca baya büyük yani aramızda nerdeyse 20 yaş var. Ablam bekar ben evliyim
Ben doğum yapmak uzereyim. Ablam oldum olası çok yıkıcı eleştiriler yapar. Küçük bi yerde otururuz sürekli komsularimizin yanında beni eleştirir sizce x güzel mi tarzında sorular sorar ki önemsemem ablamdır. Ama geçen bebeğin cinsiyeti erkek dedim, o kiz anlamis ve yaa inanmıyorum o kadar çirkinlestin ve sistin ki fotoğraflarda, kız diye düşündüm yanılmadım hben dedi bana. Nedense çok kırıldim.. beni kıskanıyor olamaz benden çok daha iyi konumda bir kadın. Bu söylediği sizce normal mi. Ben mi çok abartıyorum. Çok içimde kaldı nedense çok incindim.. Ama abilerimin eşlerine asla böyle davranmaz derdi benimle. Anlamıyorum. Çok mu saçmalıyorum.
Sizden nefret ettiğini asla düşünmüyorum. Sadece kompleksli bir insan. Abilerinizin eşlerine böyle davranmaması çok normal çünkü onun "küçük" ama "evli" kız kardeşi sizsiniz. Yani siz bir nevi onun kendini sorgulamasına, komplekse girmesine sebep olan rakibisiniz.Selam kızlar. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Biz 5 kardeşiz 2 erkek 3 kız. Ablalarımdan biri benden yaşca baya büyük yani aramızda nerdeyse 20 yaş var. Ablam bekar ben evliyim
Ben doğum yapmak uzereyim. Ablam oldum olası çok yıkıcı eleştiriler yapar. Küçük bi yerde otururuz sürekli komsularimizin yanında beni eleştirir sizce x güzel mi tarzında sorular sorar ki önemsemem ablamdır. Ama geçen bebeğin cinsiyeti erkek dedim, o kiz anlamis ve yaa inanmıyorum o kadar çirkinlestin ve sistin ki fotoğraflarda, kız diye düşündüm yanılmadım hben dedi bana. Nedense çok kırıldim.. beni kıskanıyor olamaz benden çok daha iyi konumda bir kadın. Bu söylediği sizce normal mi. Ben mi çok abartıyorum. Çok içimde kaldı nedense çok incindim.. Ama abilerimin eşlerine asla böyle davranmaz derdi benimle. Anlamıyorum. Çok mu saçmalıyorum.
tersleyin siz de güzelce laftan anlamazsaSelam kızlar. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Biz 5 kardeşiz 2 erkek 3 kız. Ablalarımdan biri benden yaşca baya büyük yani aramızda nerdeyse 20 yaş var. Ablam bekar ben evliyim
Evlenmek istemediğini söyleyen kendisi oysa. Ama hamileliğe söylediği cümle hayret içinde birakti beni..Sizden nefret ettiğini asla düşünmüyorum. Sadece kompleksli bir insan. Abilerinizin eşlerine böyle davranmaması çok normal çünkü onun "küçük" ama "evli" kız kardeşi sizsiniz. Yani siz bir nevi onun kendini sorgulamasına, komplekse girmesine sebep olan rakibisiniz.
Bu tarz kişiler mutsuz kişilerdir. Konumu iyi olabilir sizden zengin olabilir ama mutsuzdur ve sizin mutluluğunuzu kiskanabilir. Ablaniz böyledir demiyorum ama genelde durum böyledir ve kendi mutsuzlugunuzu başkalarıni kirarak geçirmeye çalışır. Sizin daha güzel olduğunuzu dusunebilir ve bu yüzden takmistir bu duruma ve kendini kanitlamaya çalışır etrafa sorar. Ablaniz kendini sevmeli ama siz ne yapsaniz o kendini sevmediği sürece memnun olmayacktir. Bu durumda kendinizi korumaya almalisinizdir. Mesela dedikleri seyleri ciddiye almamalisiniz ama kirmak istemiyorsanız ablaniza da caktirmayin.Selam kızlar. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Biz 5 kardeşiz 2 erkek 3 kız. Ablalarımdan biri benden yaşca baya büyük yani aramızda nerdeyse 20 yaş var. Ablam bekar ben evliyim
Nereden biliyorsunuz? Belki karşısına istediği gibi biri çıkmadığı ve bunu kabullenemediği için "istemiyorum" kelimesi arkasına saklanıyor olabilir. İnsanlar bazen kendilerindeki eksiklikleri "zaten istemiyorum" diyerek kapatmaya çalışır. Elbette evlenmemek bir eksiklik değil ama gördüğüm kadarıyla ablanız sizi kendisiyle kıyaslıyorEvlenmek istemediğini söyleyen kendisi oysa. Ama hamileliğe söylediği cümle hayret içinde birakti beni..
Nereden biliyorsunuz derken ablam kendisi. Kendi cümlesi bu evliliğe şiddetle karşı.Nereden biliyorsunuz? Belki karşısına istediği gibi biri çıkmadığı ve bunu kabullenemediği için "istemiyorum" kelimesi arkasına saklanıyor olabilir. İnsanlar bazen kendilerindeki eksiklikleri "zaten istemiyorum" diyerek kapatmaya çalışır. Elbette evlenmemek bir eksiklik değil ama gördüğüm kadarıyla ablanız sizi kendisiyle kıyaslıyor
Normalde almıyorum ama çok cirkinlesmis ve şişmişsin yanılmadım aa kız demesi ya çok garipsedim anlatamam.. erkek diyince bisi diyemedi bi de..Bu tarz kişiler mutsuz kişilerdir. Konumu iyi olabilir sizden zengin olabilir ama mutsuzdur ve sizin mutluluğunuzu kiskanabilir. Ablaniz böyledir demiyorum ama genelde durum böyledir ve kendi mutsuzlugunuzu başkalarıni kirarak geçirmeye çalışır. Sizin daha güzel olduğunuzu dusunebilir ve bu yüzden takmistir bu duruma ve kendini kanitlamaya çalışır etrafa sorar. Ablaniz kendini sevmeli ama siz ne yapsaniz o kendini sevmediği sürece memnun olmayacktir. Bu durumda kendinizi korumaya almalisinizdir. Mesela dedikleri seyleri ciddiye almamalisiniz ama kirmak istemiyorsanız ablaniza da caktirmayin.
Resmen kıskanıyor yoksa neden uğraşsın sizinle.Normalde almıyorum ama çok cirkinlesmis ve şişmişsin yanılmadım aa kız demesi ya çok garipsedim anlatamam.. erkek diyince bisi diyemedi bi de..
Insan çok şaşırıyor gercektentersleyin siz de güzelce laftan anlamazsa
kırılmayalım diye çok susuyoruz ama bazen cevap vermek gerekiyor
sonuçta siz de dünyaya bi kere geldiniz o da
kırıldığınızı bi şekilde belli edin yoksa devam eder böyle
Görümcem öyle benimde. Ciddiye almiyorum. Ev aldik 100m2 evim kümes diyip duruyo hala bir sene olucak. Ben kümes seviyorum diyip gülüyorum napayimNormalde almıyorum ama çok cirkinlesmis ve şişmişsin yanılmadım aa kız demesi ya çok garipsedim anlatamam.. erkek diyince bisi diyemedi bi de..
Nereden biliyorsunuz derken size gerçek anlamda bir soru sormadım ki ablanız size öyle diyor ama belki gerçek hislerini söylemiyordur demek istedim.Nereden biliyorsunuz derken ablam kendisi. Kendi cümlesi bu evliliğe şiddetle karşı.
Olabilir belki de öyle artık bilmiyorum. Anladım da soru işareti olunca ciddi sandimNereden biliyorsunuz derken size gerçek anlamda bir soru sormadım ki ablanız size öyle diyor ama belki gerçek hislerini söylemiyordur demek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?