• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam ve sevgilisi

gamyok

Kün Fe Yekun
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
587
746
18
Merhaba kk üyeleri direk konuya giriyorum ablam var yaklaşık 4 yıldır bir çocukla görüşüyor ablam 26 yaşında evlenmek istiyorlar ama ailem razi değil çünkü çocuk bir evlilik yapmış ve boşanmış bir tanede evladı var ailem bu sorumlulugu alamazsınız diyor ablama. AblMDA ne ondan vazgeçmiyor nede ailesinden böyle bir durumda olsanız siz ne yapardiniz

Evlenmis bosanmis ve cocuk sahibi biriyle evlenmezdim. Cok buyuk bir sorumluluk gerektiriyor cunku. Kendi annemden biliyorum,babamin ikinci esiydi ve iki kizina annelik yapti. Sonrasi hayal kirikligi oldu. Bu sebepten istemem.
Herkes öyle düşünüyor ablam da seviyor valla bilemiyorum aslında çocuk iyi biri ama babam razi değil kesinlikle

Merhaba kk üyeleri direk konuya giriyorum ablam var yaklaşık 4 yıldır bir çocukla görüşüyor ablam 26 yaşında evlenmek istiyorlar ama ailem razi değil çünkü çocuk bir evlilik yapmış ve boşanmış bir tanede evladı var ailem bu sorumlulugu alamazsınız diyor ablama. AblMDA ne ondan vazgeçmiyor nede ailesinden böyle bir durumda olsanız siz ne yapardiniz
Önemli olan karşıdaki insanın kişiliği, eğer oğlanın yaşı çok büyük değilse ve gerçekten düzgün bir karakteri varsa neden olmasın . Ama önceki eşinden neden ayrılmış onu da bir öğrenmek lazım

bende evlenmesine müsaade etmezdim.

Çocuğu olan bir erkekle evlenmezdim. Denge kuramıyorlar, burada da gördüm kadını çocuğa ezdiriyorlar sırf üzülmesin diye. Evlenene kadar her şey güzel, aynı eve girip çocuk da o eve adım attıktan sonra gerçek dünyaya dönüyorlar. Kadının çocuğu olduğunda ise , çocuğu ile eşinin güzel diyalog kurması için uğraşıyorlar. Çocuklu erkekle evlenmem kısaca.

Herkes öyle düşünüyor ablam da seviyor valla bilemiyorum aslında çocuk iyi biri ama babam razi değil kesinlikle
Sevgiyle olmuyor ki,sevgi yetmiyor. Beraberinde mantik da lazim,sabir da lazim. Ablaniz o cocuga annelik yapabilecek mi? Cocugun annesi hayatta da olsa ablaniz da bir nevi annesi olmak durumunda kalacak. Ablaniz, esi cocugu ve eski esiyle birlikte zaman gecirmek zorunda kalirsa sorun edecek mi? Bunlar soz konusu oldugunda sevginin tek basina yetmeyecegi asikar. Ablaniz cok cok cok farkli bir kadinsa ancak yapabilir. Ben kendi ailemde yasadim bunlari ve asla annem gibi birisi olamayacagima karar verdim. Annem iki kizin veli toplantilarina kadar gitti, odevlerine kadar yardim etti,mezuniyetlerine ellerinden tuttu goturdu,elbiselerini dikti, bana ne yaptiysa ne aldiysa onlara da aldi hic ayirmadi. Evlenirlerken ceyizlerini hazirladi,dugunlerine kadar yapti boyunlarina set bile takti. Yani bir annenin yapacagi her seyi yapti. Anneleri hayatta oldugu halde. Ablaniz bunlari yapabilir mi?

Annesi yokmu bu cocugun zaten kucukse annesinin yaninda olmali.kisisel fikrim mutlu olamayabilir denge cok onemli karakterini bilmedigimden bisiy diyemem

Annesi yokmu bu cocugun zaten kucukse annesinin yaninda olmali.kisisel fikrim mutlu olamayabilir denge cok onemli karakterini bilmedigimden bisiy diyemem
Anesi yaşıyor ve çocuğunu haftada bir kez iki kez görüyorms ama çocuk babaşında kalıyor aralarinda bazen sorunlar yaşıyorlar ablam biraz da kıskançtir ama adam çocuğundan dolayi eski eşiyle görüşmek zorunda kaliyor

Cok zor bir konu , ben ve esim ikinci evliliklerimizi yaptik , ikimizinde bir cocugu vardi evlenirken
Cok mesakatli , yipratici bir durum
Ablaniz evlensin yada evlenmesin diyemem ama karakterinin olgun olmadi lazim , sonsuz sabri olmali ve her turlu kavgaya hazir olmali yoksa sevgiyle olacak is degil bu

Anesi yaşıyor ve çocuğunu haftada bir kez iki kez görüyorms ama çocuk babaşında kalıyor aralarinda bazen sorunlar yaşıyorlar ablam biraz da kıskançtir ama adam çocuğundan dolayi eski eşiyle görüşmek zorunda kaliyor
Kadin cocugu babaya birakmis hayatini yasiyor kisaca.ilerde ablan cocuga annelik edecek sahip cikacak fakat cocuk hernekadar annelik gorevini yerine getirmesede annesinin doldurusuna gelip evde huzur bozacak bunlar sadece ihtimal tabii.belkide cok iyi bir kadindir fakat komsumun basina bu geldi

Önemli olan karşıdaki insanın kişiliği, eğer oğlanın yaşı çok büyük değilse ve gerçekten düzgün bir karakteri varsa neden olmasın . Ama önceki eşinden neden ayrılmış onu da bir öğrenmek lazım
Çocuk işi gereği il dışında çalışıyor olarak ilan dışındaykn araya sorunlar girmiş ayrilmislar

Kesinlikle kiskanclik olmamali , cocugun annesi cok cok uzun yillar hayatlarinda olacak , simdiden kiskanitorsa hic bu ise girmesin

Be

Tıpkısını yaşamış biri olarak evlenmemesi daha doğru olur.
Ablam da böyle bir evlilik yaptı çok mutsuz. Ona hep ailem de ben de anlatmaya çalıştık büyük sorumluluk diye, şimdi sorun etmiyorsun ama eski eşin varlığı seni rahatsız ederse napıcaksın falan.. Sonuçta annesi ve çocuk için onlarda iletişim içinde olmak zorundalar.
Belki bu hep böyle olmaz ama yine de büyük risk.

Evlenmiş boşanmış olması sorun değil ama çocuk olması sorun. Daha çok genç öyle bir sorumluluk için.

Be

Tıpkısını yaşamış biri olarak evlenmemesi daha doğru olur.
Ablam da böyle bir evlilik yaptı çok mutsuz. Ona hep ailem de ben de anlatmaya çalıştık büyük sorumluluk diye, şimdi sorun etmiyorsun ama eski eşin varlığı seni rahatsız ederse napıcaksın falan.. Sonuçta annesi ve çocuk için onlarda iletişim içinde olmak zorundalar.
Belki bu hep böyle olmaz ama yine de büyük risk.
Ya evet çok büyük bir sorumluluk ama bilemiyorum kaç defa ayrılıp BarıştiLar ama çocukta Abla mi bırakmıyor

Back
X