ablam veya yeğenim annemin telefonundan beni engellemiş

ladym

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
712
511
103
32
ablam ahh ablam,
bizi hiç bi zaman sevmedi ailesi gibi görmedi. her annemlere gittiğimde huzursuzluk çıkarır mutlaka burnumdan getirir.
kendisinin eşi benim eşimle en yakın arkadaştı eşi bizim düğün günümüzde vefat etti Allah rahmet eylesin.
kendisinin kuaför dükkanı var . annem alt katını ona verdi orda oturuyor dükkanıda eve yakın eşiyle borçları yüzünden kağıt üstünde boşanmış daha önceden o yüzden emekli maaşı oğluna kaldı. oğlu 8 yaşında. yemeğini annemgilde yer yemek masrafıda yok. ama gelin görün ki herkes ona para versin lüx içinde yaşasın.kocası sağken ladym i çok özledim anne bizde kalsın göndersene derdi bende inanır giderdim. temizlik yaptırmak için çağırırmış beni meğerse.. işi gücü çıkar çıkar göremesse düşman kesiliyor herzaman. yakın zamanda sünnet düğünü yaptı dedesi yegenime altınınıda taktık. bu kız benden ne istiyor anlamıyorum. annemi günde kaç kere arıyorsun b*k mu var dedi geçen gün bana hepiniz arıyosunuz annemizi aramayalımmı dedim. annemi cuma gününden beri arıyorum. telefonu meşgul diğer ablamı aradım. anneme ulaşamıyorum diye. engellemişler beni. geçen çarşambada oğlumu anneme bırakmıştım. kv nin işi çıktığı için. almaya gittiğimde annem ablandayız gel dedi. gittim ne hoşgeldin ne sarılmak bi insan kardeşini hiç özlemez mi ya hiç mi özlemez. çok üzülüyorum geceleri uyuyamıyorum. çocuğuma küfürlü konuşunca çok sinirlendim. sen nasıl böyle konuşursun dedim. aldım çıktım yukarı. bide küsmüş ben öyle demişim diye. çok sinirliyim hemde çok üzgünüm.

Küçük çocuklar fazla ilgiden huy değiştirir, şımarır ya
Ablan da öyle olmuş galiba.

Annen ağırlığını koymuyor mu?

Ablanizin ruhsal durumu pek iç açıcı görünmüyor o yüzden çok takılmayın derim . Mesafeli olun mümkün mertebe az görüşün yapacak başka birşey yok galiba .

Psikolojik destek alması için annenizle konuşsanız belki faydası olur .

Fazla ilgi göz cikarmis anlasilan , şimarmiş ..
Hakkettiğinden fazla muamele gösterme, ederi kadar davran...

Acınızı deşmek istemem ama neden sizin düğün günü vefat etti? Ablanız istemeden de olsa sizi suçluyor olabilir mi? Çok büyük tramva yaşamış, yaptıkları saçma sapan olsa da çok acı çekiyor bunu düşünüp sakin kalın, biraz daha anlayışlı ve sabırlı olun.

eniştem alkol ile antibiyotik hap ı beraber içmiş beyin damarları patlamış beni suçlayacağı birşey yok düğün yapmadık ya o gün .

Kiskanc mi sirretmi anlamadim... Allah yardim etsin, yakin akraba zor, keske bir tedavi olabilse, asil o rahat edecekte gelde anlat simdi

Kan bağı,can bağını getirmiyor beraberinde.

Benim şahsi görüşüm bu yönde.
Bana böyle davransa mesela kardeşim, önce canına okur yaptığı tüm rezillikleri yüzüne vurur,sonra da tüm bağımı koparırım.
Kimse kimseden üstün değil ,saygıymış sevgiymis bir yere kadar.

malesef getirmiyor. düzeltecek hiç bir yoluda yok biliyorum. kayınvalidesine bizi gidip sürekli kötülüyor. neler söylüyor bilmiyorum ama bize karşı tavırlılar her bayram arkadaşımın annesi der eşim muhakkak gideriz. dedikodu ettirmez onların hakkında ablama çok kızar bu yüzden. eşimlede araları iyi değil malesef eniştemin vefatından sonra yakın arkadaşlıyla sevgili olmuş bunu duyunca eşim konuşmuyor ablamla..diğer arkadaşları sorunca eşim zor durumda kalıyor bilmiyorum diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…