Ablam..

pamukkedi93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2017
79
22
3
Evet başlıktan da anlayacağınız üzere sıkıntım ablam..
2.5 yıldır evliyim evledıgım ılk gunden ıtıbaren ne rahat ne huzur verdı.
Ablam bekar ben ondan once evlendım aramızda 5 yas var.
Düğün günüm de bıle esımın yuzune senden nefret edıyorum defol gıt dedı sırf tatsızlık olmasın dıye cevap bıle vermedı alttan aldı esım.
Ama sadece bununla kalmayıp her seferınde her gıdıp geldıgımızde laflar hıc durmadı.
Yazlıga tatıle gıdelım dedık bız gıttıgımızde herkes vardı bız esımle sonradan haftasonu katıldık.
Kaldıgımız gecenın sabahı esım bakkala ekmek almaya gıttıgınde ablam uyanıp benım yuzüme oh bedavaya kalıp yıyıp ıcıyosunuz bu ne rahatlık dedı ınanın o an sok gecırdım bırşeyler dedım ama tam hatırlamıyorum o lafları soyledıgınde annem ve ananem duydugu halde agızlarını acıp tek kelıme etmedıler.
Eşim geldıgınde kavga olmasın dıye soylemedım ama sonradan konusurken duydu ve esyalarımızı toplayıp gıttık kımsede ınanın cok ayıp oldu demedı, daha da olayın ustu kapatılıp konuyu kapattılar.
Ama bu sekılde hep devam ettı her anneme gıttıgımızde laflarıyla sozlerıyle tahrık edıp hep kavga cıkardı
Annem bunları duydugu halde agzını acıp tek kelıme etmedı kac defa bu konuyu konusup cozume kavusturmak ıstedım ama hıc yılmadan sureklı ben ve esım hep kucumsenıp laflara maruz kaldık.
neden boyle dıye kac defa konustum yerı gerdı kavga da ettim ama yok sureklı neden evlendın ıyı halt ettın dedı durdu senden once evlendım dıye mı dedıgımde hakarete mazruz bırakıyor benı.
Hanımlar sadece neden bu sekılde anlayamıyorum lutfen yorumlarınız benım ıcın degerlı
Sadece cıkmaza gırdım ve ne yapacagımı bılmez bır halde care arıyorum.

Kıskanıyor bence kompleks yapmış. Ve psikolojisi çok bozuk gibi. Annende şerrinden korkuyor demekki. Ama ne olursa olsun bence dur demeliydi. Görüşmeyin sizde bir süre en azından durulana, aklını başına toplayana kadar. En önemlisi de bence o evlenene kadar:).
Hakaret yemekten hoslanmiyorsaniz onun olduğu ortamlara çok katılmayin bir süre.

Canım uzun bir müddet görüşme. Ailen bile bi şey demiyorsa bence araya mesafe koy. Çok yıpranırsın. Evlilik nasip işi herkes evlenecek diye bir kaide Yok. Ama bu şekilde de olmaz. Aile bağlarına zarar gelir. Ki ablan Pek de aile gibi değil sanırım. Uzun bir müddet görüşmemen hepiniz için hayırlı olur bence. Hem belki o ara ablan da biraz durulur kısmet filan çıkar karşısına ne diyeyim. Allah yardımcın olsun. Zor

Cok guzel ozetlemıssın canım ınan bunu de denedım gıtmemek gorusmemek ama annem bu sefer ablam gıbı olup bana demedıgını bırakmıyor olanları gormemezlıkten gelıyorum surklı

Öyle ablanin sacini elime bir dolarim yalvarir bana özur dilemekten. Siddete karsiyim ama bazen bu gibi sebeplerde cok yararli olacagini dusunuyorum. Annenizi sikistirin biraz bence sorun neden böyle sen neden susuyorsun de. Bence siz cok sessiz kalmissiniz kocanizada helal olsun hala sizide görüsturuyor ailenizle.

Bu konuyu bir kere ailenizin çözmesi gerekiyor. Sonuçta eşiniz oranın misafiri, kendi evlerinde misafire yapılan saygısızlığı engellemeleri gerekirdi. Yerinizde olsam bir daha asla oraya gitmem, gitsem de eşimi götürmem. Siz eşime terbiyesizlik yaptınız haketmiyorsunuz derim.

Cok zor bir durum. Bende ablamdan once evlendim 4 yas var aramizda. Ama nisanlilik dugun suracinde en buyuk destekcim oldu. Unuttugum eksik olanlarini gitti kendi aldi geldi. Hep yanimdaydi bende cok dikkatliydim kirilir diye korkuyorduk annemle ama oyle olmadi. Dogum yaptim tum eziyetimi çekti. Anneniz evlenmedigi icin uzuleccek diye bir sey soyleyemiyor. Evet bu onun tercihi ailenin dengeyi kurmasi gerek. Senden ayrılmış olmak ona üzüntü vermiş. Sana olan özlemini hircinlikla bastiriyor. Esinide seni ondan aldigi icin sevmiyor.

Bence ablsn seni cok seviyor ya. Sadece duygulari karisik

Ama bana her zmana destek olsa ben ona zzten hep destek oldum asıl ona ablalık ben yaptım ama hıc gormedı bunları.
Ne guzel Allah daım etsın ınsallah ınanın cok ozenıyorum boylelerıne

Bu ne yaa kardeş mi düşman mı belli değil. Bu kadar kıskançlık olmaz. Görüşmezdim bir daha ben olsam.

Bariz kiskaniyor. Eşini ona ezdirme. Mesafe koy. Görüşmeyi en aza indir. Ablanin olduğu programlara katilma. Ama bu kararinida kimseyle paylaşma.

Annend
Cok guzel ozetlemıssın canım ınan bunu de denedım gıtmemek gorusmemek ama annem bu sefer ablam gıbı olup bana demedıgını bırakmıyor olanları gormemezlıkten gelıyorum surklı
Annendee kusura bakmasın. Kendisine bu kadar hakaret edilse o ortama bir daha girmek ister miydi bi sorun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…