- 9 Mayıs 2017
- 79
- 22
- 3
- Konu Sahibi pamukkedi93
-
Gıtmedıgımde ıse senın gıbı kardes olmaz olsun ıyı kı bır evlendın havalandın der sadece kırıcı olurBen olsam görüşmem ailede bi yere kadar ne suçunuz var yani saçma .
İnatla gitmeyin derim.
Cok guzel ozetlemıssın canım ınan bunu de denedım gıtmemek gorusmemek ama annem bu sefer ablam gıbı olup bana demedıgını bırakmıyor olanları gormemezlıkten gelıyorum surklıKıskanıyor bence kompleks yapmış. Ve psikolojisi çok bozuk gibi. Annende şerrinden korkuyor demekki. Ama ne olursa olsun bence dur demeliydi. Görüşmeyin sizde bir süre en azından durulana, aklını başına toplayana kadar. En önemlisi de bence o evlenene kadar:).
Hakaret yemekten hoslanmiyorsaniz onun olduğu ortamlara çok katılmayin bir süre.
Dogru hep annemın hataları bana ve esıme laf soylemede cok rahat nasılsa kımse bırdey demıyor dıye ıstedıgıni soyluyorablanızla görüşmeyin.
anneniz de ayıp etmiş, asıl hata onun şımartmış.
Ama bana her zmana destek olsa ben ona zzten hep destek oldum asıl ona ablalık ben yaptım ama hıc gormedı bunları.Cok zor bir durum. Bende ablamdan once evlendim 4 yas var aramizda. Ama nisanlilik dugun suracinde en buyuk destekcim oldu. Unuttugum eksik olanlarini gitti kendi aldi geldi. Hep yanimdaydi bende cok dikkatliydim kirilir diye korkuyorduk annemle ama oyle olmadi. Dogum yaptim tum eziyetimi çekti. Anneniz evlenmedigi icin uzuleccek diye bir sey soyleyemiyor. Evet bu onun tercihi ailenin dengeyi kurmasi gerek. Senden ayrılmış olmak ona üzüntü vermiş. Sana olan özlemini hircinlikla bastiriyor. Esinide seni ondan aldigi icin sevmiyor.
Bence ablsn seni cok seviyor ya. Sadece duygulari karisik
Annendee kusura bakmasın. Kendisine bu kadar hakaret edilse o ortama bir daha girmek ister miydi bi sorun bence.Cok guzel ozetlemıssın canım ınan bunu de denedım gıtmemek gorusmemek ama annem bu sefer ablam gıbı olup bana demedıgını bırakmıyor olanları gormemezlıkten gelıyorum surklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?