- 5 Eylül 2014
- 14.236
- 50.116
- 598
- Konu Sahibi pamukkedi93
-
Evet canım esım cok kızdı ama yıne de aılme hersey duzelır dedım dogru ben susutm bu zamana kadar sımdı tepkı verınce esın mı doldıruyo dıye halbukı asla bu konuyu konuda benı degıstırmedıÖyle ablanin sacini elime bir dolarim yalvarir bana özur dilemekten. Siddete karsiyim ama bazen bu gibi sebeplerde cok yararli olacagini dusunuyorum. Annenizi sikistirin biraz bence sorun neden böyle sen neden susuyorsun de. Bence siz cok sessiz kalmissiniz kocanizada helal olsun hala sizide görüsturuyor ailenizle.
Inan artık oyle yapıyor kale almıyor ama bazen ınadına cıldırtıp tahrık edıyor sımdı hamıleyım de sımdı kı lafı ıyı kı hamılesın bır onu becerebılmıssınız oldu.küsmeyin ama konuşmayın da, yokmuş gibi davranın ona,
eşinizi de tembihleyin, onun söylediği yaptığı hiçbir şeyi ciddiye almasın,
cidddiye alınmadığını farkedince yılacaktır.
değılım tabı kı ama her seferınde duzelır souncta ablam dedım ama faydası yok boyle dememın onu anladımGorusme .
Mecbur musunuz ?
29 yasında canımOndan önce evlendiğiniz içindir bence.Bence ailenizle sınırlı görüşün hatta ablanızın olmadığı vakitlerde görüşün.Sorarlarsa da açık açık artık onun triplerini ve sözlerini çekemeyeceğinizi belirtin.Ne bu saygısız tavırlar.hiç hoş değil.Kaç yaşında ablanız?
Annemın verdıgı tek cevap o oyle onu da oyle kabullenelım dmek oluyorrAnnend
Annendee kusura bakmasın. Kendisine bu kadar hakaret edilse o ortama bir daha girmek ister miydi bi sorun bence.
ailenizle iletişimi kesin. üstüne birde çocuk yapın. her gelmek isttediklerinde kabul etmeyin çağırdıklarında ablanız yüzünden gitmediğinizi söyleyin. torun yüzüne yeğen yüzüne hasret kalınca canına tükürürler :)Evet başlıktan da anlayacağınız üzere sıkıntım ablam..
2.5 yıldır evliyim evledıgım ılk gunden ıtıbaren ne rahat ne huzur verdı.
Ablam bekar ben ondan once evlendım aramızda 5 yas var.
Düğün günüm de bıle esımın yuzune senden nefret edıyorum defol gıt dedı sırf tatsızlık olmasın dıye cevap bıle vermedı alttan aldı esım.
Ama sadece bununla kalmayıp her seferınde her gıdıp geldıgımızde laflar hıc durmadı.
Yazlıga tatıle gıdelım dedık bız gıttıgımızde herkes vardı bız esımle sonradan haftasonu katıldık.
Kaldıgımız gecenın sabahı esım bakkala ekmek almaya gıttıgınde ablam uyanıp benım yuzüme oh bedavaya kalıp yıyıp ıcıyosunuz bu ne rahatlık dedı ınanın o an sok gecırdım bırşeyler dedım ama tam hatırlamıyorum o lafları soyledıgınde annem ve ananem duydugu halde agızlarını acıp tek kelıme etmedıler.
Eşim geldıgınde kavga olmasın dıye soylemedım ama sonradan konusurken duydu ve esyalarımızı toplayıp gıttık kımsede ınanın cok ayıp oldu demedı, daha da olayın ustu kapatılıp konuyu kapattılar.
Ama bu sekılde hep devam ettı her anneme gıttıgımızde laflarıyla sozlerıyle tahrık edıp hep kavga cıkardı
Annem bunları duydugu halde agzını acıp tek kelıme etmedı kac defa bu konuyu konusup cozume kavusturmak ıstedım ama hıc yılmadan sureklı ben ve esım hep kucumsenıp laflara maruz kaldık.
neden boyle dıye kac defa konustum yerı gerdı kavga da ettim ama yok sureklı neden evlendın ıyı halt ettın dedı durdu senden once evlendım dıye mı dedıgımde hakarete mazruz bırakıyor benı.
Hanımlar sadece neden bu sekılde anlayamıyorum lutfen yorumlarınız benım ıcın degerlı
Sadece cıkmaza gırdım ve ne yapacagımı bılmez bır halde care arıyorum.
Evet başlıktan da anlayacağınız üzere sıkıntım ablam..
2.5 yıldır evliyim evledıgım ılk gunden ıtıbaren ne rahat ne huzur verdı.
Ablam bekar ben ondan once evlendım aramızda 5 yas var.
Düğün günüm de bıle esımın yuzune senden nefret edıyorum defol gıt dedı sırf tatsızlık olmasın dıye cevap bıle vermedı alttan aldı esım.
Ama sadece bununla kalmayıp her seferınde her gıdıp geldıgımızde laflar hıc durmadı.
Yazlıga tatıle gıdelım dedık bız gıttıgımızde herkes vardı bız esımle sonradan haftasonu katıldık.
Kaldıgımız gecenın sabahı esım bakkala ekmek almaya gıttıgınde ablam uyanıp benım yuzüme oh bedavaya kalıp yıyıp ıcıyosunuz bu ne rahatlık dedı ınanın o an sok gecırdım bırşeyler dedım ama tam hatırlamıyorum o lafları soyledıgınde annem ve ananem duydugu halde agızlarını acıp tek kelıme etmedıler.
Eşim geldıgınde kavga olmasın dıye soylemedım ama sonradan konusurken duydu ve esyalarımızı toplayıp gıttık kımsede ınanın cok ayıp oldu demedı, daha da olayın ustu kapatılıp konuyu kapattılar.
Ama bu sekılde hep devam ettı her anneme gıttıgımızde laflarıyla sozlerıyle tahrık edıp hep kavga cıkardı
Annem bunları duydugu halde agzını acıp tek kelıme etmedı kac defa bu konuyu konusup cozume kavusturmak ıstedım ama hıc yılmadan sureklı ben ve esım hep kucumsenıp laflara maruz kaldık.
neden boyle dıye kac defa konustum yerı gerdı kavga da ettim ama yok sureklı neden evlendın ıyı halt ettın dedı durdu senden once evlendım dıye mı dedıgımde hakarete mazruz bırakıyor benı.
Hanımlar sadece neden bu sekılde anlayamıyorum lutfen yorumlarınız benım ıcın degerlı
Sadece cıkmaza gırdım ve ne yapacagımı bılmez bır halde care arıyorum.
Inan ayınsını yapıyorum asla gıttıgım aldıgım seylerı soylemem bıle sırf nıspet yapar gıbı olmamak ıcın ama malesef bende artık ne yapacagımı sasırdım sadece cumarrtesı gunlerı o yokken kendım gidiyorum esımle de bazen aksam yamegıne gıdıoyruzKıskaniyor. Doğal bi durum. Hareketleri çirkin ve yakışıksız ama yapılacak bi şey yok. Psikolijisi bozulmus..
Anne babana bi şey demediler diye kızma, alınma. Onlar ablanin psikolojisini desteklemek durumundalar. Sen evliliğini, mutluluğunu onun gözüne sokmadigin halde sana bu derece tepkiliyse, anne babanın taraf olması onu çileden çıkarır.
Evlense o da, ya da bi sevgilisi olsa nisanlansa falan bak nasıl değişiyor hemen.
Çünkü sen onun düşmanı değil, kardeşisin.
Bence o olmadığı zaman annene git. Eşinle mümkün olduğunca az git oraya. Onun yanında eşinden evliliğinden soz etme. Bunu bi dönem olarak düşün. Öyle zaten. Değişecek düzelecek.
En güzeli. Böyle devam et. Sabret.. Herşey güzel olacak ins..Inan ayınsını yapıyorum asla gıttıgım aldıgım seylerı soylemem bıle sırf nıspet yapar gıbı olmamak ıcın ama malesef bende artık ne yapacagımı sasırdım sadece cumarrtesı gunlerı o yokken kendım gidiyorum esımle de bazen aksam yamegıne gıdıoyruz
Ailemde bır tuhaflık gercekten var ablamın verdıgı tepkıyı ben evlenmeye karar verdıgımde annem de vermıstı.Bu olayların sadece ablanla ilgili olduğunu düşünmüyorum
Olaylar esnasında ve sonrasında ailenden de ses çıkmıyorsa, demek ki aralarında konuşuluyor bunlar, ablan bu konuşmalardan etkilenip patlıyor olabilir. Tüm aileniz bir tuhaf bence, ablanız da bir doz kıskançlık var ama altı da boş değil gibi
İnşALLAH CANIM COK TESEKKUR EDERIMEn güzeli. Böyle devam et. Sabret.. Herşey güzel olacak ins..
Ailemde bır tuhaflık gercekten var ablamın verdıgı tepkıyı ben evlenmeye karar verdıgımde annem de vermıstı.
iNAN ANNEME DE COK KIZDIM AMA NAFILE SADECE BABAM BU KONUDA BANA DESTEKCI.Yani koskoca yetişkin insanlar
Damadım evime gelecek, diğer kızım adamı kovmaktan beter edecek, kemiklerini kırar eline veririm yaşı kaç olursa olsun
Eve gelen misafir kim olursa olsun o şekilde davranılmaz, ha davranılmasına göz yumuyorlarsa demek ki kendilerinde de bir sorun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?