Ablam..

Evet canım esım cok kızdı ama yıne de aılme hersey duzelır dedım dogru ben susutm bu zamana kadar sımdı tepkı verınce esın mı doldıruyo dıye halbukı asla bu konuyu konuda benı degıstırmedı

küsmeyin ama konuşmayın da, yokmuş gibi davranın ona,
eşinizi de tembihleyin, onun söylediği yaptığı hiçbir şeyi ciddiye almasın,
cidddiye alınmadığını farkedince yılacaktır.
Inan artık oyle yapıyor kale almıyor ama bazen ınadına cıldırtıp tahrık edıyor sımdı hamıleyım de sımdı kı lafı ıyı kı hamılesın bır onu becerebılmıssınız oldu.

İyiki evlendin havalandın dediğinde, evet evlenmek güzel bir şey keşke sen de evlenebilsen der daha çok damarına basardım. Annem de madem dur demiyor, onlara gidip gelmeme karışamazlar. Ben sizin kızınızın hakaretlerini duymaya gelmiyorum ne düşünürseniz düşünün diyerek sınırını çiz. Böyle ablaya acımam iyice delirtirim ben.

29 yasında canım

Kıskaniyor. Doğal bi durum. Hareketleri çirkin ve yakışıksız ama yapılacak bi şey yok. Psikolijisi bozulmus..

Anne babana bi şey demediler diye kızma, alınma. Onlar ablanin psikolojisini desteklemek durumundalar. Sen evliliğini, mutluluğunu onun gözüne sokmadigin halde sana bu derece tepkiliyse, anne babanın taraf olması onu çileden çıkarır.

Evlense o da, ya da bi sevgilisi olsa nisanlansa falan bak nasıl değişiyor hemen.
Çünkü sen onun düşmanı değil, kardeşisin.

Bence o olmadığı zaman annene git. Eşinle mümkün olduğunca az git oraya. Onun yanında eşinden evliliğinden soz etme. Bunu bi dönem olarak düşün. Öyle zaten. Değişecek düzelecek.

Aileniz cadı kazanı gibi maşallah.
Abla evin reisi, önüne geleni tekmeleyip yıkıyor, anne babanız seyirci.
Ailenizle şöyle birkaç ayda bir görüşün, eşinize de yazık yani.
Birgün o patlamadan, bu olayları kesmeniz lazım.

ailenizle iletişimi kesin. üstüne birde çocuk yapın. her gelmek isttediklerinde kabul etmeyin çağırdıklarında ablanız yüzünden gitmediğinizi söyleyin. torun yüzüne yeğen yüzüne hasret kalınca canına tükürürler :)

Bu olayların sadece ablanla ilgili olduğunu düşünmüyorum
Olaylar esnasında ve sonrasında ailenden de ses çıkmıyorsa, demek ki aralarında konuşuluyor bunlar, ablan bu konuşmalardan etkilenip patlıyor olabilir. Tüm aileniz bir tuhaf bence, ablanız da bir doz kıskançlık var ama altı da boş değil gibi

Inan ayınsını yapıyorum asla gıttıgım aldıgım seylerı soylemem bıle sırf nıspet yapar gıbı olmamak ıcın ama malesef bende artık ne yapacagımı sasırdım sadece cumarrtesı gunlerı o yokken kendım gidiyorum esımle de bazen aksam yamegıne gıdıoyruz

En güzeli. Böyle devam et. Sabret.. Herşey güzel olacak ins..

Ailemde bır tuhaflık gercekten var ablamın verdıgı tepkıyı ben evlenmeye karar verdıgımde annem de vermıstı.

Ailemde bır tuhaflık gercekten var ablamın verdıgı tepkıyı ben evlenmeye karar verdıgımde annem de vermıstı.

Yani koskoca yetişkin insanlar
Damadım evime gelecek, diğer kızım adamı kovmaktan beter edecek, kemiklerini kırar eline veririm yaşı kaç olursa olsun
Eve gelen misafir kim olursa olsun o şekilde davranılmaz, ha davranılmasına göz yumuyorlarsa demek ki kendilerinde de bir sorun var

iNAN ANNEME DE COK KIZDIM AMA NAFILE SADECE BABAM BU KONUDA BANA DESTEKCI.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…