Bencede konuda eksik var gibi yani sadece takıldığınız konuları yazmışsınız.Eşinizle evlenmeye nasıl karar verdiniz,evlilik sürecinde aileler arasında sorunlar oldumu,nişan ve düğün döneminde eşinizle kavgalarınız sorunlarınız olduda aileye anlattınızmı,onların yanında ağladınızmı mesela?Eşinizin ailesi size nasıl davrandı?Eşinizin kötü bir alışkanlığı,sizden geride olduğu bir konum varmı?yani ailenizr göre eşiniz size layıkmı?Bunları neden soruyorum derseniz,bu tarz sorunlarınız olduysa siz unutursunuz ama aile bireyleri aynı şeyi yapamaz ve biriktirir sonundada nefret olur.Kardeşinizin düğün günü senden nefret ediyorum demeside sanki böyle bir sebepten gibi.Kardeşiniz eşinizi size layık görmediğinden size üzüldüğünden,sizinde inatla eşinizle olmanıza sinirlendiğinden böyle davranıyor olabilir.Ablamın eşi ve ailesi ablamı çok üzdüğü için bende eniştemi sevmem bunu ablamda,kendiside bilir.Ablamada kızarım bu konularda.Eniştemedw bazen sert dille konuşurum ,saygı çerçevesinde tabi,Ailede eniştemi sevende yok bu durumlardan dolayı.Bende sert dille bişey söyleyince kimse bişey demezAma ablamda yeğenlerimde benim için çok değerlidir ve çok severim.Bilmem anlatabildimmi