- 8 Ağustos 2011
- 12.714
- 15.176
- 498
- Konu Sahibi pamukkedi93
-
İroni değil, di mı bu ?ailenizle iletişimi kesin. üstüne birde çocuk yapın. her gelmek isttediklerinde kabul etmeyin çağırdıklarında ablanız yüzünden gitmediğinizi söyleyin. torun yüzüne yeğen yüzüne hasret kalınca canına tükürürler :)
Soyleddıklerınde haklılık payı dahı olsa yapamıyorum asla arkamı donemıyorum bu yuzden hep uzulen ben oldum.Ablanız , anneniz ve bilimum aile üyelerinizin içleri fesat ve kıskançlıkla dolu.
Kısaca içi çürümüş kötü insanlar.
Önce bunu kabul edin, sonra da onları terk edin.
İşte yapamadığın kadar üzüleceksin. Sıkıntısını sen çekiyorsun. Ve ailen sanırım ablandan çekindiği için müdahale edemiyor. Mecbursun canım. Araya mesafe girmediği sürece çok üzülürsün.Soyleddıklerınde haklılık payı dahı olsa yapamıyorum asla arkamı donemıyorum bu yuzden hep uzulen ben oldum.
senin kıskançlıklarından iğnelemelerinden sıkıldım diye pat diye yapıştırınGıtmedıgımde ıse senın gıbı kardes olmaz olsun ıyı kı bır evlendın havalandın der sadece kırıcı olur
İşte gitmezseniz bu laflara maruz kalmazsınız Yok gitmem gerekir derseniz alışsanız iyi olur diyorum.Gıtmedıgımde ıse senın gıbı kardes olmaz olsun ıyı kı bır evlendın havalandın der sadece kırıcı olur
Soyleddıklerınde haklılık payı dahı olsa yapamıyorum asla arkamı donemıyorum bu yuzden hep uzulen ben oldum.
Bugun sabahtan o carlamayı yaptım dedıgı sey senı kocan mı dolduyo ne oldu sana dedı bende artık yaptıklarına katlanamıyorum v.s olanları soyledım ama yok olayı hakaret boyutuna goturunce muhatap olmadımsenin kıskançlıklarından iğnelemelerinden sıkıldım diye pat diye yapıştırın
anladığım kadarıyla sizde aileniz gibi alttan alıyorsunuz
evleneceğim gün eşime nefret kusup huzursuzluk çıkarıcak kardeşi ben...... neyse büyük söylemiyim
orda kesecektiniz ilişkinizi
birgün carlayın şöyle köklü
Evet esım gercekten ıyı bırı bu olanlara ve benımle bırlıkte hakaretlere fazlasıyla maruz kaldı ama tek dedıgı ablanla gorusme demıyorum ama benı nuhatap etme demek oldu kı haklı da.anladığım kadarıyla ablanız evlenemediği için sizi kıskanmış. hatta eşiniz de sanırım iyi biri ve size iyi davranıyor. o da bunu daha da hırslandırıyor. aileniz de mecburiyetten susuyordur. sizden yana olsalar onlara daha da zindan eder hayatı. kocaman kadın Allah akıl fikir versin. bu tür insanlar ne kendileri mutlu olur ne başkalarını mutlu eder. acınası halde bence. en iyisi boşverin. gidip gelme aralığını uzun tutun. o da çayla sınırlı kalsın.
Benim kardesim yedigim 2 lokmanin hesabini yapacak ailemde ona destek cikacak esim beni alup gotururken aman dur gitme demeyecek bende teletabi oldugum icin tinki minki lala diyecegim oyle ki. Bosversene sen. Hayatima bakarim hayatimdanda cikaririm hepsiniİroni değil, di mı bu ?
Bahsi geçen iki kardeş. Biri canının acisiyla kardeşine büyük haksızlık yapsa da, benim merhamet hislerim kaynıyor ona. Konu sahibinden daha çok üzüldüm haline. Rabbim güzel kapılar açsın ona. Onun da yüzü gülsün ins. Hiçbir anne baba çocuklarını birbirine düşsün istemez. Kimse istemez.
Konu sahibi küçük kardeş, ama büyüklük yapsa bu günler geçince ablası da kardeşinin fedakarligini anlar. Daha çok bağlanır kardeşine. Kandan old kadar candan da kardeş olurlar. Yegen de bi "silah" olmaz, herkesin "canı" mutluluk sebebi olur..
Tercih meselesi.Benim kardesim yedigim 2 lokmanin hesabini yapacak ailemde ona destek cikacak esim beni alup gotururken aman dur gitme demeyecek bende teletabi oldugum icin tinki minki lala diyecegim oyle ki. Bosversene sen. Hayatima bakarim hayatimdanda cikaririm hepsini
Bhsi gecen kisi abla ufak kardes degil ki kiskancligi hos gorulsun. Kaldi ki sorun sadece ablada degil aileninde tutumu. Demekki konu sahibini onemsemiyorlar ki ablaya mudahil olmamislar. Niye görüşsün ki ailesiyle. Araya mesafe koyacak ki degeri anlasilsin ozlensinTercih meselesi.
Mevzu olan durumu ben yasasam, gitmelerimi minimuma indiririm. Annem babamla telefonda konuşurum, evime çağırırım yahut dışarda bulusurum.
Kardeşimle de o dönemde gerekirse görüşmem. Elbet anlayacak. Pişman olacak.
Hassasiyetleri kasimanin, duruma faydası old düşünmüyorum. Yapıcı olmak lazim. Bir eşim var çocuğum var diye, kendi çekirdek ailem var diye, evveliyatimi da anne babamı da kardeşimi de atmam. Hepsinin yeri ayrı.
Evet işte mesafe konsun. İliskiler ikinci katip seviyesine çekilsin ama kopmasin.Bhsi gecen kisi abla ufak kardes degil ki kiskancligi hos gorulsun. Kaldi ki sorun sadece ablada degil aileninde tutumu. Demekki konu sahibini onemsemiyorlar ki ablaya mudahil olmamislar. Niye görüşsün ki ailesiyle. Araya mesafe koyacak ki degeri anlasilsin ozlensin
Digerleri hatalari gorsun. Boyle konu sahibi taviz vermeye devam ettikce onlarda ne de olsa ses cikarmiyor diye devam edecekler..
eşinizin abisi size hakaret ediyor mu? evden kovuyor mu?Evet işte mesafe konsun. İliskiler ikinci katip o seviyesine çekilsin ama kopmasin.
Bir değişik versiyonu eşimin abisi. En büyük kardeş o. Diğerleri hep evli ve hatta çocuklu. Adam da mesela benim kızımı sever çok sever. Amcasi neticede. Ama eşimi kıskanıyor. Sahsini, varlığını, basarisini... Ağzıyla diyor ki hepsi evlendi. Ben ki en büyüğüm. Evlilik ve çocuk, bi başarı degil. Oyle gösteriliyor hissettiriliyor ama degil. Ama adam onu yaşayamadı, mahzunlugunu çekiyor. Şimdi eşime senin abin bizi kıskanıyor mu diyeyim? Aileyiz biz. Anne, baba, kardeş birbirimizi idare edeceğiz. Ama diyorum ya sınırlar var. İstemiyorsan görüşme, gitme gelme, arama. Ama silmek lafı bana ağır..
Valla esim cogusunu artık bana demiyor ama çocuktan al haberi, kızım diyor ki babamla amcam kavga etti. İki gitmesinden birinde yüzü asık geliyor.eşinizin abisi size hakaret ediyor mu? evden kovuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?