Ablam..

Eşimin Ablası bu şekilde yani bayağı benziyor. Biz çok mesafeliyiz İki elimiz kanda olup görüşmek zorunda kalmadıkça görüşmüyoruz. Zaten iki lafından biri kardeşine ben seni sildim ben seni sildim. O yüzden ne yapabiliriz ki biz kimseye bir kötülük yapmadıysak Elimizden bir şey gelmez yani illa iyi olmaya da çalışmaya gerek yok

huzurumuzu Bozanlar da bizden uzak olsun

Ayrıca 6 yıldır bu insan değişmedi değişmez de. Huylu huyundan vazgeçmez yani kadın herkesi kıskanan bir kişi kuzeninin çocuğu oluyor kıskanıyor insanların mutluluğunu kıskanıyor sürekli etrafa saldırıyor. bir saniye bile görmeye katlanamıyorum uzak olsun İnşallah benden.

Sen de eşini muhatap etmemelisin Ben şahsen eşimin ablasının aile huzurunu bozmasıni da haksızlık olarak görüyorum

TAbı kı asla sılme mevsuzu soz konusu dahı degıl ama ınanın ışın ıcınden cıkamıyorum bıraz once ablama mesajla tum ıcımde kalanları yazdım bıraz kızıstık ama olsun ben soyledım ya bundan sonrasını sen bılırsın dedım kapattım kounuyu

Bence anneniz ve ablaniz daha önceden bu konuyu konuşmuşlar ve sözcü olarak da ablanizı seçmişler. Yoksa ablaniz size o sözleri söylerken annemizin ona kizmasi gerekirdi.

Ablanıza birini ayarlamaya çalışın. Meşgul olacağı bir adam onu oyalar. Ama annenizin müdahale etmemesi onu haklı buluyor anlamına geliyor o kötü... eşinizi aileniz de mi istememişti?

Ablanıza birini ayarlamaya çalışın. Meşgul olacağı bir adam onu oyalar. Ama annenizin müdahale etmemesi onu haklı buluyor anlamına geliyor o kötü... eşinizi aileniz de mi istememişti?
Evet basta sadece annem esımı ıstemedı ama daha sonra bu durum duzelmıstı.

Çok uzuldum ama ınsallah yıne de boyle bır durumdan uzulmem.
Tek caren uzak kalmak bence.belli ki kiskancligindan saldiriyor.ayni olaylari bende yasadim hatta kizima bile ogrettiler bi ara kizim anlamini bilmeden domuz babam benim diye seviyordu babasini akli erdikce kimin soyledigini anladik allahtan esim cok anlayisli .cok zor senin isin annende arkanda degil cunku

Canım bu konuda suçlu annen ve baban özellikle de annen
Bazı anneler çocuklarıyla aralarını bozmaktansa onları terbiye etmemeyi tercih ediyorlar
Hele de karşı taraf ses çıkartmıyorsa cazgır olan konuşup duruyor
Benim kardeşlerim de senin ablanın farklı versiyonları
Ben çareyi görüşmemekte bulfum annemle de mesafeliyim
Sana da tabsiyem hiç ağız dalaşına girme canını sıkma değiştiremezsin
Hele de bebeğin olacakmış kendi ailene odaklan mutlu ol

Görüşmeyin, muhatap olmayın, afkursun dursun kendi kendine, aaa.

Ablan destek almalı psikolojisi bozulmuş..kıskanıyor seni...uzak durmalısın bence yoksa senin evliliğini ,de eşini, de seni de yıpratır bu durum.

Bence asıl hata esinde.
Kendisini neden bu kadar ezdiriyor koskoca adam açsın ağzını bagirsin senin derdin ne desin?
Ben olsam paralardim hepsini miyminti gibi sessiz kalıyorsaniz eğer konuşmaya hakaretlere devam ederler.
Ailenin kum torbası sen ve esin mi ya ezdirmeyin karı koca kendinizi.
Eşinin ailesi sana böyle davransa sessiz kalır miydin bu kadar esinde kalmamali bence hatta yüzlerine bile bakmamasi gerekir .

Ailenizde ablanizin tavirlarina sessiz kaliyorsa sizde gidip gelmeye biraz ara vereceksiniz. Onlar davet ettikce gideceksiniz.

Galiba psikolojisi bozuk, sen önce evlenince o da evde kaldım diye düşünüyor bence...

Bencede görüşmeyi kes...

Ailenin bir şey dememeside tuhaf...

İyi dayanmışsın şiddete meyilli birisi değilim ama onu mahvederdim, uç nokta saçından tutup sustururdum, elimden zor alırlardı, hadsiz. Kusura bakmayın ama anlam veremiyorum bu tarz insanlara. Görüşmeyin, haddini bilsin. Cevabını da verin.

Ben olsam hayatımdan hepsini uzak tutardım. Huzurumu kimseye bozdurmam. Selam selam o kadar. Ötede dursunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…