Ablam..

Bir süre hiç görüşmeyin , istedikleri kadar laf soksunlar umursamayın . Önceliği eşinizle olan kendi ailenize verin . Ablan hatasını anlar kendine çeki düzen verirse ne ala aksi halde mesafeye devam . Eşinize de laf söylettirmeyin Ve bu tartışmalardan uzakntutun . Bir yerden sonra O da patlayacak şimdi sabrediyor ama nereye kadar . Eşinizle ailenizi aynı ortamda bulundurmayın , bu huzurunuz için şart .

Görüşmeyin, aramayın, sormayın çooooook uzun bir süre.. Annenizle de görüşmeyin tabi.. Anneniz ablanıza oracıkta ağzına lafını vermeliydi..ama olan olmuş.. Kesinlikle uzun süre görüşmeyin ve de eşinizi hiç sürüklemeyin u tür şeylere.. Ailenizin bu abuk tavırları onu da etkiler ve belki bunu sorun haline getirip huzursuzlanabilir.. Atıyorum siz onun ailesiyle ilgili bir sorunuzu dile getirmeye çalışsanız haklı da olsanız " sanki senin ailen çok düzgün" diyebilir.. Gitmesin eşiniz sizinle

Abla deyince kendi ablami hatirlattin bana..
Gercekten insanin kendi kanindan olan birjnin boyle agir hakaret etmesi insanin zoruna gidiyor..
Baskasi olsa el dersin gecersin ama abla olunca ne bileyim..
Ben kendi ablami sildim bu yuzden bana ettigi agir laflar yuzunden gorusmuyorum..
Cunku gorustuke canimi acitiyor en iyisi silmek..
Ayni benim annemde oyle ablama laf kondurmaz onun icin parcalanir..
Ama bana gelince tik yok..
Bence senin ailendede var..
Insan buyuk olarak uyarir kizini ama bazi anneler varki mesela senin annen benimki ..
Lafima kizmada bildigin dilsiz seytan..
Cunku haksizlik karsisinda susan dil seyfandir..
Annen niye demiyo tek bi laf..
Elin adaminin yaninda seni rezil ediyo annen laf demiyor hayret bisey..
Yarin birgun bisey oldugunda bu adam ins senin basina laf kakmaz..
Malum erkekler kadinlarin en hassas yerinden vurmasini iyi bilir..

Cok guzel ozetlemıssın canım ınan bunu de denedım gıtmemek gorusmemek ama annem bu sefer ablam gıbı olup bana demedıgını bırakmıyor olanları gormemezlıkten gelıyorum surklı
Bence anneni bosver..
Madem kziiyor o zamn duzeltsin meseleyi hep ablani pohpohlamasin bi zahmet..

Ablanın psikolojik sorunları var sanırım,
Bu yüzdende annen ve cevren tarafından alttan alınıyor.

Nedeni belli. Ondan önce evlenmiş olman. Ben olsam yan yana dahi gelmezdim. İçinde ki nefret o kadar büyük ki seni ve eşini her gördüğünde kusacak..... ta ki evlenene kadar. İnşallah çabucak evlenir de başı göğe erer.

Ablanizla evlenecek kişinin Allah yardımcısı olsun şimdiden.. Mesafeli durun evleninceye kadar. En önemlisi eşinizi bu durumdan olabildiginizce uzak tutun..

Anne ve ablanız üvey mi

Bu gidişlede evlenemicek zaten ablanız. Annenize sordunuz mu peki neden ablamı bu kadar alttan alıyorsunuz diye. Çok yanlış yaptıkları şey ablanız doğru bir şey yapmıyor çünkü. Mesafe koyun araya biraz. Aile candır baldır ama suyu çıkmış.

Benim 3 ablam var ve evliler bende öyle..
Evleneli 1 buçuk yıl oldu ve neredeyse 1 senedir 2 ablamla görüşmüyorum mesele kıskançlık baktım huzursuz oluyorum eşimde istemiyor bende iletişimi kestim.
Doğum yaptım bi geçmiş olsun gözün aydın demediler, tanımasam daha iyi en iyisi mesafe ablan bile olsa..

Valla bunun tek çaresi bir gün annen ve ablanın yanına gidip avazın çıktığı kadar bağırıp eteğini beline dolamak. Burnunu çeke çeke aman öyle dersem böyle olur diye pısarsan daha çook ezer o feriştah kılıklı ablan seni.

Esimin cok defa uyarması ve kavgaları oldu bır sekılde uste cıkıp bu durumu herkese gosterıp esımı suclu konumuna sokuyordu o da bıraktı artık muhatap olmayı

Inan bu konuda cok uyarı yaptım benı bu konuda esıme karsı zor durumda bırakmayın dedım cok defa da bu konuda annemle konuşmadım tartıştım ıkı gun duzelıp ucuncu gun aynı oldular

annene gitmek gibi bir mecburiyetin varmı , eger yoksa gitme neden gelmıyorsun derlerse da huzurunuz kaçmasın kızın evlensın ondan sonra belki gelirim de ,
gitmezsen ölmezsin

Gidip canını sıkacağına hiç gitme.Ne oluyor sanki gidince hep huzursuzluk.Anladığım kadarıyla 24 yaşındasın o da29 yaşında ve hala bekar :) 'Kıskanıyor çok net.'
Sen sürekli onların peşinden gideceğine bırak onlar seni arayıp sorsun peşine düşsün.Annen de bi garip.Sesini çıkartmıyorsa o da öyle düşünüyor demek ki.Ablan anneni doldurmuş olabilir.Eğer durum bu şekildeyse görüşme bu şekilde annelik,ablalık olmaz.

Konu eksik gibi geldi bana, ablan durup dururken mi böyle anormal davranışlar sergiliyor illa ki bir geçmişi vardır bunun, düğün günü eşinin yüzüne senden nefret ediyorum demek nedir ya?? Saçma geldi açıkçası, pek inanmadım, yaşanan bir şeyler olmasa böyle demez, diyelim ki hiç bir sorunun olmadı ablanla o zaman ailen niye ona tepki göstermiyor, bu kadar değişik davranan birine aile bireyleri illa ki tepki gösterir.

Bence bir şeyleri düzeltmek için uğraşma. Ablanın muhtemelen sen ondan önce evlendiğin için psikolojisi bozulmuş. Sen de duymamazlıktan gel, çok fazla muhattap olmamaya çalış.

Konuda hıcbır eksık yok eksık anlatarak elıne bırsey gecmez ben sadece bu durum ıcın care ve akıl ıstedım sagolsun hanımlar bır nebze olsun nasıl davranacağım konusunda kendıme getırdıler benı yorumunuz ıcın de tesekkur ederım

Sizi kıskanıyor muhtemelen. Gitmeyin bir süre anneniz niye gitmediğinizi elbet sorar yada davet ederse durumu anlatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…