• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam..

nurmusa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
1.723
1.204
53
Merhaba Kızlar . Direk konuya geçmek istiyorum ablam ve eniştem 9yillik evliler 2tanede güzel yigenlerim var . Ablam küçük yaşta evlendi su anda da 24 yaşında eşi ise 27 . Eniştem ve ablamin ilk zamanlar evliliği o kadar çok hoşuma giderdi ki çok mutlu olurdum birbirlerini böyle sevmelerine.. Sonra yıllar gecti ve kavgaları başladı . Şiddet,küfür ne varsa oldu evliliklerinde .. Ablam çoğu zaman anne lerin evine döndü ve eniştem her defasında haklı da olsa haksiz da olsa anlamın yanına gelip özür diledi.. Çok kavga ettiler ama en emin oldugum şey eniştemin ablami sevdigiydi yada takintisiydi.. En son 20 gün önce yine kavga ettiler ve eniştem ablami dövmüş . Anlamda anne lere geldi . Ama bu sefer çok farklıydı çünkü ikiside birbirini hiç aramadı. Ablam yemin ler ediyor hala barismayacagina .. Asıl konu ise su ablamin suan konuştuğu bir erkek var bana resimlerini falan gösterdi daha arkadaşız diyor ama sevgilim,askim falan yazışmalarını gördüm gizlice. Bu arada ablam kursa gidiyor orada da bi ton arkadaş edindi kendine ve sürekli gezme derdinde .. İlk başlarda enisteme çok üzüldüm ama o da iğrenç bir insan . Dün biz ailecek pikniğe gitmiştik o da çocuklarını görmek için geldi ve kullandığı bir şeyler oldugu icin ayakta duracak hali yoktu inanın o an ona karşı üzüntüm de nefrete dönüştü.. ne yapacağım bilmiyorum anlamın sirrinida bi tek ben blyrm ama vicdan azabı cekyrm.. olan benim güzel kuzularima oluyor .:( ne olur bi akıl verin bana

K
Merhaba Kızlar . Direk konuya geçmek istiyorum ablam ve eniştem 9yillik evliler 2tanede güzel yigenlerim var . Ablam küçük yaşta evlendi su anda da 24 yaşında eşi ise 27 . Eniştem ve ablamin ilk zamanlar evliliği o kadar çok hoşuma giderdi ki çok mutlu olurdum birbirlerini böyle sevmelerine.. Sonra yıllar gecti ve kavgaları başladı . Şiddet,küfür ne varsa oldu evliliklerinde .. Ablam çoğu zaman anne lerin evine döndü ve eniştem her defasında haklı da olsa haksiz da olsa anlamın yanına gelip özür diledi.. Çok kavga ettiler ama en emin oldugum şey eniştemin ablami sevdigiydi yada takintisiydi.. En son 20 gün önce yine kavga ettiler ve eniştem ablami dövmüş . Anlamda anne lere geldi . Ama bu sefer çok farklıydı çünkü ikiside birbirini hiç aramadı. Ablam yemin ler ediyor hala barismayacagina .. Asıl konu ise su ablamin suan konuştuğu bir erkek var bana resimlerini falan gösterdi daha arkadaşız diyor ama sevgilim,askim falan yazışmalarını gördüm gizlice. Bu arada ablam kursa gidiyor orada da bi ton arkadaş edindi kendine ve sürekli gezme derdinde .. İlk başlarda enisteme çok üzüldüm ama o da iğrenç bir insan . Dün biz ailecek pikniğe gitmiştik o da çocuklarını görmek için geldi ve kullandığı bir şeyler oldugu icin ayakta duracak hali yoktu inanın o an ona karşı üzüntüm de nefrete dönüştü.. ne yapacağım bilmiyorum anlamın sirrinida bi tek ben blyrm ama vicdan azabı cekyrm.. olan benim güzel kuzularima oluyor .:KK43: ne olur bi akıl verin bana
Karışma...

Ablan yanlış yolda,
Boşancaksa boşansın çocuklarıyla yeni bi hayat kursun,
Yaşı genc evet ama önceligi yeni bi erkek degil cocukları olmalı,zaten boşanmadan baskasıyla görüşmeside hiç dogru degil.
Enişte zaten ne kullanıyorsa ondan bi yol olmaz,
Böyle çiftlerde çocuk olunca çok üzülüyorum,
Belliki ikiside laylaylom,
Bari anneniz ve siz sahip çıkın çocuklara.

Karıştırsan kötü sen olursun. Ablan olgun bir birey sonuçta. Yaptığı şey çok yanlış ve iğrenç. Eşinden bosansin ne yapıyorsa sonra yapsın. Enişten ne kadar kötü olursa olsun,ablanda sütten çıkmış akkasik değil.

15 yaşında çocuk olamadan, gençkız olamadan evlendirilmiş bir kadının akıbeti...
Cok yazik, cok...

Madde bagimlisi bir esten siddet goren ablanizi sakin geri gondermeyin. Birakin bosansinlar. Bir gun, bilemediniz iki gun aglarsiniz. Ne o kocasini aldatmis olur ne de cocuklar boyle bir ortamda buyumus. Inanin boylesi daha evladır.

Enisten maade bagimlisimi?
Ablan evli su an ayri da olsa hayatinda biri varsa aldatiyor.
En dogrusu bosanmalari su durumda.
Evet malesef madde bağımlısı . Ablam evliliklerinde kurtarmaya çok çalıştı hatta kurtulmuştu ama su an geri başladı.. Evet aldatıyor sayılıyor o yuzden vicdan azabindan oluyorum .. Eniştem duysa gerçekten öldürür. Bosanmayada ikna olmaz biliyorum . Anlamda git gel akillidir bi gün kafasına esip enistemle barisabilir o zamanda neler olur düşünmek istemiyorum :(

Allah Allah ne desem bilemedim bir kere ablanin tamamen bosanmadan baskasiyla konusma durumu hic hos degil bence keske biraz bekleseymis

15 yaşında çocuk olamadan, gençkız olamadan evlendirilmiş bir kadının akıbeti...
Cok yazik, cok...

Madde bagimlisi bir esten siddet goren ablanizi sakin geri gondermeyin. Birakin bosansinlar. Bir gun, bilemediniz iki gun aglarsiniz. Ne o kocasini aldatmis olur ne de cocuklar boyle bir ortamda buyumus. Inanin boylesi daha evladır.
Ailem asla ve asla evlendirmek istemedi .! Ablam kaçarak evlendi .. Evet ama enistemsizde hayatı hiç iyi değil su an daha çok yanlışlar yapıyor ne yapacağım bilmyrm

Ablanın eşini aldattığını gidip o madde bağımlısına söylemek gibi bi yanlışa düşmeyin. Allah korusun.

Ablanızla ciddi uyarılar halinde konuşun, gerçi dinler mi hiç zannetmiyorum ama.

Geri dönerse eşine mani olmaya çalışın.

15yaşında çocuktan ergen diye su isteyemiyoruz ailen tutmuş bi adamın koynuna sokmuş çocukluktan direk olgunluğa geçmiş ablan haliyle nerde benim gençliğim flörtleşmelerim diye karmakarışık bi hayat yaşıyor yazık o çocuklara olan olmuş çocuklarına bari sahip çıkabilse

Ablanın eşini aldattığını gidip o madde bağımlısına söylemek gibi bi yanlışa düşmeyin. Allah korusun.

Ablanızla ciddi uyarılar halinde konuşun, gerçi dinler mi hiç zannetmiyorum ama.

Geri dönerse eşine mani olmaya çalışın.
Konusmazmiyim konuştum tabi hatta tavır alıp günlerce konusmadimcunku yigenlerimide ihmal ediyor ..:( Ama laftan anlamıyor

onunda doğrusu var kızlarına sahip çıkacaklardı o adamdan da şikayetçi olacaklar dı
Ablam bize zamanında çok çektirdi yanievlenmeden önce ailemi çok üzdü ve en son kaçıp evlendi eşiyle. Yani benim aileme kalsa asla evlendirmezdi. Babam annem onun icin çok şey yaptı bilin istedim ...

Ablam bize zamanında çok çektirdi yanievlenmeden önce ailemi çok üzdü ve en son kaçıp evlendi eşiyle. Yani benim aileme kalsa asla evlendirmezdi. Babam annem onun icin çok şey yaptı bilin istedim ...
Hala durulmamış anlaşılan Yinede 15yaşındaki çocuk bildiğine bırakılmaz kaçtı diye sağlıklı bir evlilik yürütmesi beklenmez özellikle de sorunlu ergenlik yaşadığından geri alınmalıydı zaten

Ablanızın yaptığı bence çok yanlış ama ne yaparsanız yapın madde bağımlısı eniştenize bunu duyurmayın, kimseye söylemeyin ki kulağına da gitmesin. Cinnet geçirip eşine çocuklarına zarar verenleri okuyoruz her gün.

Back
X