- 30 Kasım 2016
- 1.723
- 1.204
- 53
Merhaba Kızlar . Direk konuya geçmek istiyorum ablam ve eniştem 9yillik evliler 2tanede güzel yigenlerim var . Ablam küçük yaşta evlendi su anda da 24 yaşında eşi ise 27 . Eniştem ve ablamin ilk zamanlar evliliği o kadar çok hoşuma giderdi ki çok mutlu olurdum birbirlerini böyle sevmelerine.. Sonra yıllar gecti ve kavgaları başladı . Şiddet,küfür ne varsa oldu evliliklerinde .. Ablam çoğu zaman anne lerin evine döndü ve eniştem her defasında haklı da olsa haksiz da olsa anlamın yanına gelip özür diledi.. Çok kavga ettiler ama en emin oldugum şey eniştemin ablami sevdigiydi yada takintisiydi.. En son 20 gün önce yine kavga ettiler ve eniştem ablami dövmüş . Anlamda anne lere geldi . Ama bu sefer çok farklıydı çünkü ikiside birbirini hiç aramadı. Ablam yemin ler ediyor hala barismayacagina .. Asıl konu ise su ablamin suan konuştuğu bir erkek var bana resimlerini falan gösterdi daha arkadaşız diyor ama sevgilim,askim falan yazışmalarını gördüm gizlice. Bu arada ablam kursa gidiyor orada da bi ton arkadaş edindi kendine ve sürekli gezme derdinde .. İlk başlarda enisteme çok üzüldüm ama o da iğrenç bir insan . Dün biz ailecek pikniğe gitmiştik o da çocuklarını görmek için geldi ve kullandığı bir şeyler oldugu icin ayakta duracak hali yoktu inanın o an ona karşı üzüntüm de nefrete dönüştü.. ne yapacağım bilmiyorum anlamın sirrinida bi tek ben blyrm ama vicdan azabı cekyrm.. olan benim güzel kuzularima oluyor .
ne olur bi akıl verin bana