- Konu Sahibi birsen2505
-
neden böyle yapıyor bilmem ama ayıp yapıyor.......
kendisine sordunmu neden böyle yapıyorsun diye.........
belkide ailenin sana karşı daha bi ilgi vardır.....oda bunu fark edip davranışlarında sergiliyordur........
yanı ayrımcılık vardır gerçektende........
canım ayrımcılık söz konusu bile deil
benim ailem çocukları arasında ayrımcılık yapıcak karakterde insanlar deil
sen hastanede yatarken niye annen yanında refakatçi kalmadı?
ablam kursa gidiyodu
yiğenime bakıyodu annem
yiğenim yeni sünnet olmuştu
kesinlikle...ablanin kursa gitmesi mi daha önemli,senin hastanede bir basina olman mi ?
annende cok ayip etmis bana göre
ablana diyebilirdi ,ben kardesini bir basina ,nasil hastane odalarinda yalniz birakirim diye
kursa bir iki hafta gitme ,cocuguna bak diyebilirdi
sebeb ne olabilir ki annen ,ablan yüzünden seninle konusmasin ?
ablana yorum dahi yapmak istemiyorum,kiskanc insan (en tehlikeli insandir)
mantıklı...hadi ablan sana gıcık oluyor da annen ne demeye seni 15 gün hastanede tek başına bırakıyor... asıl sen annenle bir konuş bence. normalde annenin ablana saçmalama kızım kardeşin ameliyat olacak gitme kursa otur evde çocuğuna bak demesi lazım...
acaba şöyle bişey olabilir mi.. sen doğunca ablan kıskanmasın diye bir dediğini iki etmemişlerdir ablanda buna alışmıştır, annenlerde şimdi ablanın hiç bi dediğine hayır diyemiyorlardır.....
Bu tür konularda en önemli görev annene düsüyor aslinda..
Ablanin gereksiz kaprislerine tavirlarina taviz vermemesi gel bakiyim buraya senin derdin ne demesi lazim...
Kardesin bu durumdayken sünnet dügünümü yapacaksin ayip degilmi sana deyip ablanin güzelce bir kulagini cekmeliydi..
Ben sunu anladim....Kardes iliskilerinin saglam ve güzel olmasinin en büyük sebebi anne ve babalardir....
Ablan ayip etmis...Annen daha cok ayip etmis bana göre
Bu tür konularda en önemli görev annene düsüyor aslinda..
Ablanin gereksiz kaprislerine tavirlarina taviz vermemesi gel bakiyim buraya senin derdin ne demesi lazim...
Kardesin bu durumdayken sünnet dügünümü yapacaksin ayip degilmi sana deyip ablanin güzelce bir kulagini cekmeliydi..
Ben sunu anladim....Kardes iliskilerinin saglam ve güzel olmasinin en büyük sebebi anne ve babalardir....
Ablan ayip etmis...Annen daha cok ayip etmis bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?