Ablam..

Ablanın acil psikolojik destek alması lazım. Bu şekilde kin ve öfke ile hem sizi yıpratır hem kendini.

Ya zaten eşyalarına bir daha dokunma derken burada seni suçladığımızdan demiyoruz ki, ablan böyle bir karakterdeyse bulaşma hiç bir şekilde diyoruz, izin almanla falan alakası yok yani bu durumun, istersen 10 kere izin al, ablan sana yine laf edecekti sorun orada, bir de yani daha önce ablan ispiklemiş seni, nasıl güvenin sarsılmıyor ya :) ben sırf bu yüzden uzunca bir süre mereba, mereba seviyesine düşürürdüm samimiyeti, bak surat asmak veya onu görünce kapıyı çarpıp çıkmak değil!!, paylaşımımı minimuma indirirdim.

Derler ya bir kere kandırılırsan harşı tarafın hatası, ikinciye kandırılırsan senin hatan. Ablan bu saatten sonraki özelini bilmesin, zaten şeytanlık vs. alakasız laflarla sıkıntı çıkaran bir insan, ona cevap yetiştirdikçe de bir şey değişmez, evet ben şeytanım desen de, yok hayır esas sen şeytansın demekle olmayacak, kayıtsız kal şaşırt onu :) kafan raat olsun sonra. Annen de üzülmesin. Ak koyun, kara koyun daha net çıkar ortaya o zaman. Şimdi iki çocuğuna da üzülüyor kadın, bırak ablana destek olsun, onun sorunu daha büyük olduğundan. Ablan evde olmadığı zamanlarda da annenle ikiniz aradığınız huzuru bulursunuz.

Son düzenleme:
bence muhattap olma hiç bişekilde. evliligide kötüyse iyce daralıp saldırcak yer arıyodur..

Ablanız fazla hassas davranmış sizi çok kırmış ama "telefonunu alabilir miyim" diye izin almakla "kartı çıkartmak" bir değil ki güzel kardeşim
Bende şahsen çok hassasımdır eşyalarım konusunda. Aile de olsa özel sonuçta.

Bir de beddua etmeyin ablanıza inanın şu an kırgınlık ve öfkeden öyle hissetmeseniz de ona bir şey olsa sizinde canınız yanar... kardeşlik sonuçta...

İnsan bazen çok acı çekerken en yakınlarına saldırgan olabiliyor... doğru mu bu davranış elbette değil.. ama sabırlı olun onun düzelmesi için güzel dualar edin kim bilir ne acısı var içinde...

Öfke ve saldırganlık salt anlamda sadece kin duygusuyla olmaz.

Bir daha özel eşyalarına dokunma sende belli hassas bu konuda.

aynen bir abla olarak, benimde en sinir oldugum mevzu budur!! esyalarima dokunulmasi... heleki telefonuma, bilgisayarima..
belli ki zaafi var... bunu bile bile, onu kendine kiskirtmanin ne alemi var be güzelim!!! bende kardesimle bu konuda hiç anlasamazdim ama seytan gibi falan kelimeleri de kullanmazdik birbirimize...
birde anlamadim ben, telefon ablanin oldugunu söylüyorsun, kardes kartini takar, anne kartini takar... hayir bu durumda o bahsi geçen telefon ablanin mi ev halkina ait mi belli degil!!!

Ablam ailesiyle sorun yaşıyor.
Bizde kalıyor diyene kadar yaşları en fazla 21 olarak düşünmüştüm daha olgunlaşmamış 21..
Ama daha fazla demek ki..
Bence ablana laf yetiştirme..
Psikolojisi bozuk olabilir sıkıntılarından dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…