Ablam :\

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.865
82.424
798
İyi akşamlar..
Hemen bodozlama derdime giriyorum.Zira buna bir çözüm bulamaz isem kafayı yicem artık.Benim ablam bekarlığımdan beri,tembel,yüreksiz..Hep hastalığını bahane eden hastalık hastası..İnsanlara değer vermeyen..Helede benim zayıf noktalarımdan hakaret vari sözler söyleyen melum biridir...O kadar yoruldum ki çocuk yaşta bana hayatımın şokunu yaşattı yaptıklarıyla..
Şimdi gelelim sadede...
Evlerimiz yakın araba mesafesiyle 20 dk anca vardır...
Ama sürekli bize geliyor..Bizde kalıyor günlerce daha yeni gitti 3 gün kalmıştı.
Az önce annem odama geldi ve pazartesi gelip cumaya kadar kalıcağını söyledi tabi benim tepemin tası attı..Anneme yansıtmak istemiyorum üzülüyor ama yoruldum artık..
Geliyor yatıyor hasta olan insan yemek yiyemez,konuşamaz,kahkaha atamaz,Terbiyesizce konuşamaz yanılıyor muyum?
Ama hanımefendi hastayım deyip hiiiç bir iş yapmıyor..
Nasıl olsa eşşek başı feraceli var..
Yıllarca evlensin diye geceleri hıç kıra hıç kıra ağlar dualar ederdim..evlendi gene derdi bitmedi..
Benim yıllarca kişiliğimi,karakterimi mahvetti o evlendi ben şok değişime uğradım sosyal,neşeli,mutlu bi kiz oldum bunu herkes gördü..Şimdi benim hayat enerjimi soldurmaya çalışıyor ben bu kadınla na-pı-caam

Son düzenleme:
Çok ilginç gerçekten. Eşiyle falan birlikte mi geliyorlar yalnız mı geliyor? Bir de senin okul veya iş hayatın var mı? Varsa eğer bir anlamda rahatsın. Başka bir hayatın var dışarda. Yoksa eğer, bununla baş etmeye çalışacaksın canım başka yolu yok çünkü. Münakaşaya laf dalaşına girmenin hiçbir anlamı yok. İlişkinizi iyice gerginleştirmeyin. Ablan sonuçta yok sayamazsın. Gerilmemek için elinden geleni yap.

Açık açık söyle, müsait değilim, bu kadar sık geldiginde yoruluyorum. Bir süre evde yalnız olmak istiyorum de. Kardeşler arasında bunu konuşacak ve anlayış gösterilecek kadar samimiyet olmalı. Eğer anlayış göstermezse zaten gerçek manada kardeş değildir; bu da onun suçu, hiç gelmese daha iyi.

Nasıl bir ablaymış o be.. Aciklamadigin cok şey var..ablan ne hastası mesela..biraz daha acsan konuyu..çocuğu yokmu ablanin

Bencede keske hiç yüzünü görmesem

Nasıl bir ablaymış o be.. Aciklamadigin cok şey var..ablan ne hastası mesela..biraz daha acsan konuyu..çocuğu yokmu ablanin
Ablamın hiç bir hastalığı yok doktor doktor geziyor doktorlar birşey yok deyip yolluyor yada piskolojik diyorlar ama ona sorsan çok hasta..Çocuğu yok

Atsan atamazsın satsan satamazsın ablan sonuçta.çok yardımcı olamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…