Benimde aklım. Almıyor ya kim ister esinden günlerce ayrı kalmak..Birşey demiyor kal diyorAblanın eşi sürekli gelip kalmasına bişey demiyor mu.çok garip.nasıl bir evlilik durumu bu.insan eşini bırakıp günlerce nasıl kalır böyle
Belliki eşi de bıkmış,yani sürekli hastayım diyip depresif takılıp bi de ağır konuşuyorsa,eşi de nefes almak adına git diyordurBenimde aklım. Almıyor ya kim ister esinden günlerce ayrı kalmak..Birşey demiyor kal diyor
İnan mümkün olmuyor 1 senedir oturup konustum yok kendisiyle samimiyetim sıfır..Ama tamamen kesilmiyor iletişimHayatından çıkar.
Ablanız eşinide bıktırmış olabilir miBenimde aklım. Almıyor ya kim ister esinden günlerce ayrı kalmak..Birşey demiyor kal diyor
Enistende mi kalıyor sizde.Benimde aklım. Almıyor ya kim ister esinden günlerce ayrı kalmak..Birşey demiyor kal diyor
Olabilir bende böyle düşünüyorumBelliki eşi de bıkmış,yani sürekli hastayım diyip depresif takılıp bi de ağır konuşuyorsa,eşi de nefes almak adına git diyordur
Evlenmek için evlenemem amaSiz de evlenin
Öyle problemli bir kadınsa eşinin de işine geliyordur. Adam azıcık nefes alıyordur.Benimde aklım. Almıyor ya kim ister esinden günlerce ayrı kalmak..Birşey demiyor kal diyor
Olabilir yüzde yüzAblanız eşinide bıktırmış olabilir mi
Hayır sadece ablamEnistende mi kalıyor sizde.
Bencede keske hiç yüzünü görmesemAçık açık söyle, müsait değilim, bu kadar sık geldiginde yoruluyorum. Bir süre evde yalnız olmak istiyorum de. Kardeşler arasında bunu konuşacak ve anlayış gösterilecek kadar samimiyet olmalı. Eğer anlayış göstermezse zaten gerçek manada kardeş değildir; bu da onun suçu, hiç gelmese daha iyi.
Ablamın hiç bir hastalığı yok doktor doktor geziyor doktorlar birşey yok deyip yolluyor yada piskolojik diyorlar ama ona sorsan çok hasta..Çocuğu yokNasıl bir ablaymış o be.. Aciklamadigin cok şey var..ablan ne hastası mesela..biraz daha acsan konuyu..çocuğu yokmu ablanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?