Ablam :\

Evet cok zor mesela gün boyu odamda oluyorum o gelince annem babam da üzülüyor onlarıda üzmemek için maskemi takıyorum mecburem
Ben cok isterdim bi ablam yada kız kardeşim olmasını ama böyle olacağına olmaması daha iyi ama kardes ya senin kotulugunu niye ister ki

Ben cok isterdim bi ablam yada kız kardeşim olmasını ama böyle olacağına olmaması daha iyi ama kardes ya senin kotulugunu niye ister ki
Benim bir ablam daha var iyikide var çoook gizel birşey ablası olması insansın ama benimde aklım almoyor neden ister ki?

Ablaniz hasta, her ne kadar birseyi yok sagligi yerinde desenizde, ilac bile kullandigina göre psikolojik hasta. Belki hasta oldugunu kabullenirseniz bir nebzede olsa yaptiklarini umursamazsiniz.

Mahvetti derken ne yaptı mesela ?
Hangisini anlatayım saysam sayfalar yetmez..
Mesela benim beynime girdi insanları kafir olarak gösterdi yabancı kitaplar okumama izin vermez,arkadaslarım beynime girer diye arkadaşlarımı bana köti gösterdi,iğretmenlerimi kafir olarak gosterdi cocuktum salaktım okumuyordum bilmiyordum..
Okuyamadım !!! Okumadılar açıktan okumak istedim zor ikna ettim..Yillarca nene koyafetleriyle gezdim oram g9rünmesin buran böyle diye sokakta rahat vermedi dahacocuktum dondurma almaya yollamazdo dondurmacı erkek diye lanet ediyorum..Hayatımı mahvetti..Babamın kafasına girer beni kötüler..kötü lanse ederdi..Nefes almama bile izin vermezdi..Ben 12 yaşında cam siler,halı yıkar kadın gibi iş yapardım o yatardı...Lanet olsun..Hayatımı kararto evlenicekken beni kocasımdan uzak tutu kıskandı..adam yüzüme bile bakmıyor hakkımda ne söyledi allah bilir..Daha ne analtiyim anlattıkça içim kanıyor icim

Bir abla kardesine en fazla ne yapabilir ki?
Dusmaninmis gibi bahsetmissin
Yasadigin evde senin soz hakkin olmadigi icin hicbi sey yapamazsin.

Ablaniz hasta, her ne kadar birseyi yok sagligi yerinde desenizde, ilac bile kullandigina göre psikolojik hasta. Belki hasta oldugunu kabullenirseniz bir nebzede olsa yaptiklarini umursamazsiniz.
Kabullenemiyorum biliyorum numara cok iyi biliyorum..
Psikolojik sorunları mi var acaba başkalarıyla nasıl diyalogu
Baskalarıyla genel anlamda iyidir ama cok dedikodu yapar insanların arkasımdan..Bilmiyorum

Benimde aklım. Almıyor ya kim ister esinden günlerce ayrı kalmak..Birşey demiyor kal diyor

eşiyle arası nasıl,bilmediğiniz sıkıntıları olabilir mi.sizin ablanızın sevmediğiniz huyları enişteiniznde gözüne batmaya başlamış olabilir,onunda işine gliyor galiba sizde kalması

eşiyle arası nasıl,bilmediğiniz sıkıntıları olabilir mi.sizin ablanızın sevmediğiniz huyları enişteiniznde gözüne batmaya başlamış olabilir,onunda işine gliyor galiba sizde kalması
Olabilir kesinlikle..Eniştemi ailede pek sevmezler oda soğuk,itici bi tip aynı ablam gibidir

Şu yazdıklarını ağzım açık okudum resmen

Ablanız kabus gibiymis gerçekten. En iyisi söz geldiği zamanlar uzak durun ondan çok konuşmayın huzursuz etmesin.

Ev işi meselesini de şöyle düşünün o gelse de gelmese de o işler bir şekilde yapılacak. Neden o değil ben yapıyorum diye düşünüp üzülmek yerine bitirip keyfinize bakın :)

Hiç bir meşgalem yok evdeyim 7\24 ve cidden pam telime basıyor hep

Konusmuyorum zaten kendisiyle bi diyologum yok..haklısın o yokken keyif le yaptığım iş o varken batıyor bana :))

Benim diğer ablamda senin gibiydi çocuğu olmasına ragmen yapardı oda artık gelmiyor bu ablamın yaptıkları onuda yordu
Psikolojik sorunları var o zaman herkesi yıldırdiysa eğer Allah şifa versin

Sen o geldiğinde evden bahaneler bulup çıkmayı dene ne bilim diğer ablana git muhatap olma uyucam fln de aklıma pek bişe gelmiyo işin zor

Diğer ablam cok uzak ha diyince gidemiyorum evet baska şeylerle uğarışıyorum geçen temizlik yapma bahanesiyle evden çıktım uğraş bulamıyorum ki bulsam eve girmem o gelince

kız ablanla karşılıklı konuştunuz mu acaba eşiyle problemleri mi varda sürekli sizde . sende çok takmamaya çalış yıpratma kendini . yakın zamanda sende evlenir rahatlarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…