Ablam :\

Siz ailenizle yaşıyorsunuz galiba. Tek yaşadığınız eve geliyorsa kovun gitsin. Bakın ben kan bağı , akraba falan duygusallıklarına hiç tahammül edemem. Hayatınızdaki en gereksiz yer kaplayan,can sıkan insanlar da nedense hep bunlar olur. Bunu sürekli kullanırlar bir de utanmadan. Hastaysa gitsin hastaneye yatsın,kendine bakıcı tutsun. Bana bir desteği olmayan, saçmasapan konuşan, hayatımı zindana çeviren kişi annem olsa affetmem. Bakın annem diyorum abla kim oluyormuş ki? Önce o ablalık yapacak, yapamıyorsa da çekip gidecek.
Kendi evim olsa zaten konusmam irtibat kurmam

Böyle imandan bahseden bir insan nasıl hemen bedduaya sarılıyor anlamış değilim
Allah hidayet versin inşallah
Ama her zaman hayır demesini bilin
Eski siz yoksunuz karşınızda gösterin ona
İşine gelince eşinden kıskanır ama evi temizlemeye çağırınca kullanıyor
Bir olur iki olur yardım edilir, daha fazlası saygısızlık sömürmektir.

Böyle imandan bahseden bir insan nasıl hemen bedduaya sarılıyor anlamış değilim
Allah hidayet versin inşallah
Ama her zaman hayır demesini bilin
Eski siz yoksunuz karşınızda gösterin ona
İşine gelince eşinden kıskanır ama evi temizlemeye çağırınca kullanıyor
Bir olur iki olur yardım edilir, daha fazlası saygısızlık sömürmektir.
Yok zaten asla evine gitmem iyi oldu aslında böyle dedigi bitti benim için beni kullanmak istiyor ama eski ben yok o yüzden çok sinirlendi

Psikoloğa gitsin.bazı insanlarda kontrol manyakligi vardır herşeyi yönlendirmek isterler.seb izinverdigin surece sana mudahale edebilir.onun kurallarina gore yasarsan yaptigin fedakarlik degil gorevin olur.evini temizlemeyince hakaret etme hakkini kendinde görür

Psikoloğa gitsin.bazı insanlarda kontrol manyakligi vardır herşeyi yönlendirmek isterler.seb izinverdigin surece sana mudahale edebilir.onun kurallarina gore yasarsan yaptigin fedakarlik degil gorevin olur.evini temizlemeyince hakaret etme hakkini kendinde görür
Gerizekalı bana şerefsiz dedi ya :(

Öyle ablanın var ya başlardım ciğerine ha!

Aç telefon ağzına ne gelirse söyle kız. Az edepsiz ol, kabul ettir kendini.

Evini temizleyince şeref sahibi oluşuyorsa yatmak yerine kendi temizliğini yapsın.ne takiyorsun evimiz oh mis gibi temiz pasaklı kalk evini temizel de uyuz olsun:)

Annenin tutumu çok yanlış,ortada var olan söylenen bir söz var..
Dengeyi kuracak olan annen aslında..
Maalesef annem babamıda bana karşı kışkırtıyor :( tatlı dile açıp deseydo goderdim vallaha goderdim ben merhametliyim bana uaptıklarını unitur giderdim ama benimle pis pis konuştu

Maalesef annem babamıda bana karşı kışkırtıyor :KK43: tatlı dile açıp deseydo goderdim vallaha goderdim ben merhametliyim bana uaptıklarını unitur giderdim ama benimle pis pis konuştu

Madem pis pis konuştu seninle eve de gelse suratına bile bakma bence..
Ektiğini biçer hiç değilse,bir nebzede anlar inşallah diyecemde,o potansiyel ablanda yok öyle görünüyor.
Annenide babana karşı böyle kışkırtma yapıyorsa annenede mesafeli ol bence..

Madem pis pis konuştu seninle eve de gelse suratına bile bakma bence..
Ektiğini biçer hiç değilse,bir nebzede anlar inşallah diyecemde,o potansiyel ablanda yok öyle görünüyor.
Annenide babana karşı böyle kışkırtma yapıyorsa annenede mesafeli ol bence..
Benim bor tane daha ablam var o benim annem zaten annemle yıllardır mesafeliyim huyunu bildigimden ona biâeyimi anlatmam aynen abla yüzüne dahi bakmıcam babamla konuscam bi işe giriyim böyle oturup annem ablamla uğraşmak benimde paikolojimi yıpratıyor

Back
X