Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He sormaklinik vakaymış![]()
İyi akşamlar..
Hemen bodozlama derdime giriyorum.Zira buna bir çözüm bulamaz isem kafayı yicem artık.Benim ablam bekarlığımdan beri,tembel,yüreksiz..Hep hastalığını bahane eden hastalık hastası..İnsanlara değer vermeyen..Helede benim zayıf noktalarımdan hakaret vari sözler söyleyen melum biridir...O kadar yoruldum ki çocuk yaşta bana hayatımın şokunu yaşattı yaptıklarıyla..
Şimdi gelelim sadede...
Evlerimiz yakın araba mesafesiyle 20 dk anca vardır...
Ama sürekli bize geliyor..Bizde kalıyor günlerce daha yeni gitti 3 gün kalmıştı.
Az önce annem odama geldi ve pazartesi gelip cumaya kadar kalıcağını söyledi tabi benim tepemin tası attı..Anneme yansıtmak istemiyorum üzülüyor ama yoruldum artık..
Geliyor yatıyor hasta olan insan yemek yiyemez,konuşamaz,kahkaha atamaz,Terbiyesizce konuşamaz yanılıyor muyum?
Ama hanımefendi hastayım deyip hiiiç bir iş yapmıyor..
Nasıl olsa eşşek başı feraceli var..
Yıllarca evlensin diye geceleri hıç kıra hıç kıra ağlar dualar ederdim..evlendi gene derdi bitmedi..
Benim yıllarca kişiliğimi,karakterimi mahvetti o evlendi ben şok değişime uğradım sosyal,neşeli,mutlu bi kiz oldum bunu herkes gördü..Şimdi benim hayat enerjimi soldurmaya çalışıyor ben bu kadınla na-pı-caam
Ek:Mesela benim beynime girdi insanları kafir olarak gösterdi yabancı kitaplar okumama izin vermez,arkadaslarım beynime girer diye arkadaşlarımı bana kötü gösterdi,öğretmenlerimi kafir olarak gôsterdi çocuktum salaktım okumuyordum bilmiyordum..
Okuyamadım !!! Okutmadılar açıktan okumak istedim zor ikna ettim..Yillarca nene kıyafetleriyle gezdim oram görünmesin buram böyle diye sokakta rahat vermedi daha çocuktum dondurma almaya yollamazdı dondurmacı erkek diye lanet ediyorum..Hayatımı mahvetti..Babamın kafasına girer beni kötüler..kötü lanse ederdi..Nefes almama bile izin vermezdi..Ben 12 yaşında cam siler,halı yıkar kadın gibi iş yapardım o yatardı...Lanet olsun..Hayatımı karartı..evlenicekken beni kocasından uzak tutu kıskandı..adam yüzüme bile bakmıyor hakkımda ne söyledi allah bilir..Daha ne analtiyim anlattıkça içim kanıyor icim
21.Mart
Ya kızlar cok sinirlerim bozuk az önce ablam aradı beni yolda sen gel evimi temizle beraber dönelim dedi ya zaten küçücük.. neyse gelemem abla ben bizim evi zor yapıyorum dedim bana şerefsiz dedi kapatırkende allah cezanı versin dedi şoktayım
Ve tesadüf bugün öğretmenimi gördüm hastanede adam baktı bi düşündü ama tam çıkaramadı ama ben yanına gidemedim hocam benim diyemedim yüzüm yokgözlerim dolu dolu doktorun yanına gittim
Aynen öyle dedim zaten bana hakaret etti aslında aynen dediğin gibi yapıyorum işimi yapıp odama geçiyorum evden sık sık çıkıyorum ama gidip kalacağım biri yok kiCanım öncelikle neredeyse tüm sayfaları tüm yorumları okudugumu soyleyeyim
Daha once baska bir konu ile ilgili konu acinca eski hesabimdan ailelerimizin hayatlarimizin cok benzer oldugundan soz etmistim az cok hatirlarsan
Abla konusuna gelince bende film koptu benimde bir ablam aynı ablan gibi zaten oldum olası hiç anlasamazdik ve ablam aynı anlattığın gibiydi dindarlığı biraz farklı boyutlarda yasayan degisik biri ablan gibi her soylenene inanan
Bi cemaatte bir kursta kaliyordu sadece yaz tatillerinde gelmesine ragmen tum yasama sevincimi aliyordu oyle bir anlatiyordu ki resmen hepimiz cehennemlikmisiz gibi
Bende bazen dusunurdum ya oyleyse en azindan dunyanin kahrini niye cekiyorum direk intihar edeyim her turludu cehennemse sonucta en azindan dunyanin yukunu cekmeyeyim diye dusunurdum
Bende ablamin dayatmaya calistigi dusunceleri anlatmaya kalksam sayfalara sığmaz en basitinden carsafli olmayanlari tesetturlu olarak gormuyo crmaatleri cok katiyken kendi bazi durumlarinda fetva niyeyse kendilerine yonelik degisebiliyo oyle bi kafadalar ki iç camasiri bile belki erkekler yapiyirdur diye gunah diyerekten giyilmiyor
Ben geldigi yaz tatillerinde bile kafayı yiyecekmis gibi olurdum ilk baslarda sabretmeye calissamda sonrasinda dayanamiyordum hep gittiginde kus giderdi kendisiyle konusmamak en mantıklısı
Hep dogrusunu ben bilirim havasindaydi hani yorumlarinda okumustum tiksinerek bakma sinir etmege calisma inan hepsi bizim abla hanimdada mevcuttu omrumu yedi desem yeridir
Bi kucuk ablamda vardi sac saca basbasa kavga etmisligimiz olsada kussekte kizsakta kendisini cok seviyorum oda evlendi uzakta bazen keske imkakim olsada canim istediginde gormeye gidebilsem yada o gelebilse diye dusunurum
Cok sukur hayirlisiyla evlendi Allah mesud mutlu etsin yuvasinda evide cok uzak oldugu icin cok sık gorusme olayimiz yok ama dugununun birkacgun oncesine kadar bile kustuk cunku nusanli oldugu donemde dahi annemden emdigi sutu burnumdan getirdi iste evlenince baristik falan ama telefonda dahi tek tuk gorusuruz cunku onun yuzunden oyle uzaklastik ki yanyanayken konusacak biseyimiz olmayan biriyle telefonda konusacak neyimiz olacak ki
Senin duruma gelecek olursakta aslında küsmeyi dinende uygun olmadigi icin bende uygun gormuyorum ama bazen ne yazık ki konusmamak en dogrusu oluyor
Senin duruma gelecek olursak ablan geldigi yada gelecegi gunlerde kendine disarda is bul ne bileyim almam gerekenler var diye cık dısari gez yada arkadaslarin varsa onlara git yatiya kaldigi zamanlardada gec odana ders calis ayni ortamda cok fazla bulunmamaya gayret goster yeri geldiginde yatıya gelen misafir ev islerinede yardimci olur de
Temizlik mevzusunada gelince anca bizim eve yetisebiliyorum senin evini temizlemek zorunda degilim de
Benim ablam şeytana pabucunu ıslak giydirir romatizmalarını azdırır
Aynen öyle dedim zaten bana hakaret etti aslında aynen dediğin gibi yapıyorum işimi yapıp odama geçiyorum evden sık sık çıkıyorum ama gidip kalacağım biri yok ki
Ablalarımız çok benzer ama bendeki şans yakına evlendi![]()
Benim ablam şeytana pabucunu ıslak giydirir romatizmalarını azdırır![]()
sen bekarmısın?
Güzelom normal liseyi okutmadılar uniyi hayatta okutmazlar bende okumam zaten uni ortamları hiç bana göre değilCanım bu arada üniyide aciktan okumak istedigini yazmissin bence imkanın varsa aciktan okumani tafsiye etmem kacinci donemdesin kacinci yilin bilmiyorum ama sona yaklastiysan imkaninda varsa tabi bir dershaneye yazıl adam akıllı iyice bi hazırlan guzel bir üniversite de iyi bir bolum kazan ve git hem bu gunun adina hem gelecegin adina
Universiteye kazanip gitmen bir manada ozgurlugune atacagib ilk adimin olacak birde acıkogretimdeki bolumlerden maalesef anca binde birinin iş imkani var
Açıköğretim deki bircok bolum devlet memurlarinin kıdemlerini yukseltip maasa etki etmesi icin acilmis bolumler
Yani onca ezan cefan yanına kâr kalacak
Bende ortaokul lise yi aciktan okudum 2 yıllık kazandim ama babam yollamadi simdi uniyide aciktan okuyorum gelecegin issiz adaylarindan biri gibi duruyorum ümidim Rabbimi bir kapı acmasi insallah olur
Ama abla tafsiyesi imkanin varsa aciktan degilde orgunden oku derim
Bence benim ablamla senin ablan iyi anlasir
Evet bekarım canım su yası evde kalma sınırında olanlardan![]()
Güzelom normal liseyi okutmadılar uniyi hayatta okutmazlar bende okumam zaten uni ortamları hiç bana göre değil
o sınırı kim belirliyor dövecem onu bende şuan sorsan o sınırdaymışım
Canım uni bi fayda etmiyor inan okuyup işsiz olan çok genç var..Canım ailelerin görüşleride zamanla duzelip degisiyo bak benim babamda beni okutmadi ama simdi sanki ben okumak istememisim gibi yansitiyo herkese
Kendiside artik bizi cevreyle kıyaslamaya girip benden utandigini bile fark edebiliyorum
Ama kendi ailende durumun degisip degismedigini tabi sen daha iyi bilirsin
Ha konuyla alakalı üniversite ortamları benlik degil falan demissin o konuda tabiki birsey diyemem ama gunumuz sartlarina bakinca ne bileyim tahsildir istir guctur onemli kararlar
Sınir konusuna gelince evde oturan teyzelerkanunun bilmem kacinci fikrasinin kacinci maddesine gore 25 ten sonraki yas sıniri evde kalmaya yaklasma 30 ve üzeri kızlarda evde kalmış olarak belirleniyor
Orasıda oyle ne diyim Allah hayırlı kapılar açsın sanada banadaCanım uni bi fayda etmiyor inan okuyup işsiz olan çok genç var..![]()
prof teyzeler ya
![]()
Amin amknOrasıda oyle ne diyim Allah hayırlı kapılar açsın sanada banada
Ay çok kötü bir durum yaen basitinden annemi otagardan alıp eve getireceğinde eşime arabayı kenara çek arkaya gel kucağımda seni seveyim demiş daha başka şeylerde var tabi
Herkese kafir gözüyle bakan ablaniz sizi kocasından kıskanır tabi çünkü bunların aklı böyle işler ayıptır günahtır be böyle bi ablam annem babam iyiki olmadı kusura bakmayın ama.üzüldüm adinizaİyi akşamlar..
Hemen bodozlama derdime giriyorum.Zira buna bir çözüm bulamaz isem kafayı yicem artık.Benim ablam bekarlığımdan beri,tembel,yüreksiz..Hep hastalığını bahane eden hastalık hastası..İnsanlara değer vermeyen..Helede benim zayıf noktalarımdan hakaret vari sözler söyleyen melum biridir...O kadar yoruldum ki çocuk yaşta bana hayatımın şokunu yaşattı yaptıklarıyla..
Şimdi gelelim sadede...
Ama sürekli bize geliyor..Bizde kalıyor günlerce daha yeni gitti 3 gün kalmıştı.
Az önce annem odama geldi ve pazartesi gelip cumaya kadar kalıcağını söyledi tabi benim tepemin tası attı..Anneme yansıtmak istemiyorum üzülüyor ama yoruldum artık..
Geliyor yatıyor hasta olan insan yemek yiyemez,konuşamaz,kahkaha atamaz,Terbiyesizce konuşamaz yanılıyor muyum?
Yıllarca evlensin diye geceleri hıç kıra hıç kıra ağlar dualar ederdim..evlendi gene derdi bitmedi..
Benim yıllarca kişiliğimi,karakterimi mahvetti o evlendi ben şok değişime uğradım sosyal,neşeli,mutlu bi kiz oldum bunu herkes gördü..Şimdi benim hayat enerjimi soldurmaya çalışıyor ben bu kadınla na-pı-caam
Ek:Mesela benim beynime girdi insanları kafir olarak gösterdi yabancı kitaplar okumama izin vermez,arkadaslarım beynime girer diye arkadaşlarımı bana kötü gösterdi,öğretmenlerimi kafir olarak gôsterdi çocuktum salaktım okumuyordum bilmiyordum..
Okuyamadım !!! Okutmadılar açıktan okumak istedim zor ikna ettim..Yillarca nene kıyafetleriyle gezdim oram görünmesin buram böyle diye sokakta rahat vermedi daha çocuktum dondurma almaya yollamazdı dondurmacı erkek diye lanet ediyorum..Hayatımı mahvetti..Babamın kafasına girer beni kötüler..kötü lanse ederdi..Nefes almama bile izin vermezdi..Ben 12 yaşında cam siler,halı yıkar kadın gibi iş yapardım o yatardı...Lanet olsun..Hayatımı karartı..evlenicekken beni kocasından uzak tutu kıskandı..adam yüzüme bile bakmıyor hakkımda ne söyledi allah bilir..Daha ne analtiyim anlattıkça içim kanıyor icim
21.Mart
Ya kızlar cok sinirlerim bozuk az önce ablam aradı beni yolda sen gel evimi temizle beraber dönelim dedi ya zaten küçücük.. neyse gelemem abla ben bizim evi zor yapıyorum dedim bana şerefsiz dedi kapatırkende allah cezanı versin dedi şoktayım
Ve tesadüf bugün öğretmenimi gördüm hastanede adam baktı bi düşündü ama tam çıkaramadı ama ben yanına gidemedim hocam benim diyemedim yüzüm yokgözlerim dolu dolu doktorun yanına gittim
İnan cok üzücüHerkese kafir gözüyle bakan ablaniz sizi kocasından kıskanır tabi çünkü bunların aklı böyle işler ayıptır günahtır be böyle bi ablam annem babam iyiki olmadı kusura bakmayın ama.üzüldüm adiniza
İyi akşamlar..
Şimdi gelelim sadede...
21.Mart
Ailenizin suçu eşit davranmamış size. Görüşmeyin ablanızla.İyi akşamlar..
Şimdi gelelim sadede...
21.Mart