Ben de bir ablanneyim.. Kardeşimi sadece doğurmadım..
6 aylıktan beri bende sıpa. .:) Tam bir deli fişek.. :))
Benden neredeyse hiçbir şeyini saklamaz, içtiği sigara-içki, okuldan kaçması, harçlık, saat, sevgili durumları ne varsa idare etmişimdir..
Ne yaparsa benim bilgim dahilinde yapar.. Şey abla sen içme dedin ama, benim canım içki istedi der, tamam derim kap gel. Oturur içeriz. Abla ben okuldan kaçıcam der, yerini saatini verir. Arada bilgilendirme için arar, konu kapanır.. Kafam eser, tak diye giderim verdiği mekana, ayda 1 olur, 2 yılda 1 olur ama giderim. Ooo gençlik selam vereyim dedim der bi sigara içerim döner gelirim. Güle oynaya da bırakırlar beni eve.. Eve geç mi gelecek, tamam benimlesin derim, takılır o, yerini arkadaşlarnı bilirim. Hepsi abla der önümden aykırı geçmez.. Ya meyhaneye gideceğiz paramız yok diye benden yardım isteyen çocuklardır hepsi. Deliler meliler ama hepsi efendidir.
Bu dünyanın iyisini kötüsünü anlattım, örneğiyle önüne serdim
Kötü abla mıyım hayır. Bunların hepsini zaten yapacak, bari benim bilgimle yapsın.. Ablam bana güveniyor ben de onu utandırmayayım düşüncesi oluşsun kafasında, Allah'a şükür de oluştu yavrumda..
Severiz birbirimizi, dana oldu hala gelir sokulur yanıma yatarken.

He kızmadım mı? Bağırmadım mı? Çook.. Onlarında zamanı ayrı..
Yaptığı olumsuz davranışlar anneme babama gitmez, söylemem.. Gelir abla ben böyle böyle yaptım der paşalar gibi.. Saklamaz.. Ben de hallederim konu kapanır. :)
Ablanız ters yoldan gitmiş, kendinden uzaklaştırmayı tercih etmiş..
Ben sanki kötülüğünü mü istiyorum kardeşimin, asla. Kılına zarar gelse yakarım dünyayı. Hepimiz hassasız..
Ama damardan gitmek gerekli, kırmadan.. İstediği şeyleri yapmasına izin vermek, takipte olmak, korumak daha güzel..
Ama sevmiyorum demeyiiiinnn.. Abla candır, sevilmez mi..