Ablamin bana iftirasi canimi yakti kavurdu...

Whatsupp mesajlarina bakma sebebi senn kocasiyla yazisip yazismadigini gormek. Sanirim kafasinda daha once kurmus , sonra patlamis. Aniden beliren bir sey degil bu.

Uzak durulmasi gereken abla modeli.

Hayirli aksamlar..Bugun gunduz ablamlar aradi hadi gezmeye gidelim diye tamam dedik gittik eve geldik annemler pide soyleyelim dediler tmm dedik parasini ablamlar odemis bende siparis gelmeden bulasik makinesini bosaltayim dedim bosalttim iceri gectim bir baktim ablam telefonumu kurcaliyor. Sifreli oldugu halde acmis whatsapp mesajlarimi okuyor. Bende kizdim neden alip okuyosun diye. Sende benimkine giriyosun dedi. Ben internetim olmadigi zamanlar girdim hic birseyini okudugumu gordun mu dedim. Buraya kadar hersey normal tartisirken iste agiz dalasi yaparken bana sen benim kocamla mutlulugumu kiskaniyosun ben olsemde sen alsan diye bakiyosun dedi benim basimdan sanki kaynar sular dokuldu ne konustum ne dedim kendimde degildim direk aglamaya basladim sen ne diyosun sen kendindemisin terbiyesiz insan sana hakkimi asla helal etmiyorum o benim abimden ote Canimi yaktin canin yansin insallah Rabbimden bul dedim. Sonra agladigimi gorunce kivirdi ben bizi cekemiyosun demek istedim dedi oyle olsa sizi yanliz birakirmiyim dedi ben daha kotu oldum Annem babam desen bana kiziyor sus diye siz dedim kendinizdemisiniz bana ne diyor duymuyomusunuz dedim tek kelime etmediler ona. Sen benim namusuma iftira attin canimi yaktin bundan sonra asla bende eski sen olamazsin dedim. Enistem geldi zil caldi . Siparis verdikleri Pideden yeme dedi bana yemem zaten merak etme dedim kalktim abdest aldim 3 kez aglamaktan alamadim yatsiyi kildim ama aglamaktan kac kere ust uste kildim zor kildim Allah affetsin Annem kac kere cagirdi kapimi kitledim ses etmedim. Abimde duydu galiba kizdi ona,ses etmedi enistem var diye oda oturup yemedi yemek. Ben enistemi hep abim bildim. Yaninda pijama ile dahi duramam. Kapaliyim o gelince cemberliyse esarbim dahi duzeltirim gunahtir bilirim. Kisa kollu isem o gelince uzerime eve girmeden ceket takar otururum ablamda gulerdi bana ne olacak diye... Ben onlar kavgali iken cok aralarini duzelttim. Benim tek istedigim hayirli bir yuva kurmak duasi ve cabasi iken.. Bu iftira cok agrima gitti.. Ustelik anne ve babamin yaninda.. Herbirine kizginim kirginim cigerime ates attilar yaniyor. Kac saattir agliyorum kizlar.. Insan kardesine boyle muamele gosterirmi.. Nisan attim ben devamli basina kakarmi koca bulamadin diye.. Yada gelen gorucuyu benden once o istemez bilmiyorum. O kadar yiprandim ki amaci nedir bilmiyorum. Bunla asla ovunmem ben aciz bi kulum ama Allahtan cok korkan cok iman eden bi kulum iffetimle yasiyorum yasiyorsam.. Nasil yaparim dusuncesi bile beni kuytulara surukler.. Bunun vebalini o nasil odeyecek.. Amacim ablamin arkasindan burada giybet yapmk degil lutfen objektif yorum ve tavsiyelerinize ihtiyacim var ben onu Allaha havale ettim zaten.. Bir de dualariniza.. Tesekkur ederim

Oha be insan kardeşine öyle bişeyi nasıl yakıştırır. Okurken yuh dedim yani. Sendeki kardeş değil kalleş canım kusura bakma.

Ah keske bilsem bilmiyorum, ama bi bu konu degil her konuda boyle beni hic savunmazlar hep ezerler o evli diye onu el ustunde tutarlar ben bekarim diye evlerindeyim diye her lafi azari yerim. Bela dahi okurlar bana. Yasadigimi bir ben bilirim. Diger mevzularda korumayan bunda niye korusun

Anladim sen de o yüzden yadirgamadin demek ki. Neyse sıkma canını en kısa zamanda kendi evin olur umarim. Cok cirkin bi laf etmis ablan yenmesi yutmasi zor. Onlar geldiginde hosgeldiniz deyip odanda dur bari. Mesafe koyman lazimmis demek ki.

Herhalde bir daha yüzüne bakmazdım alsın kocasını başına çalsın bir onda var sanki yuh ya!

Ablan patavatsızın biriymiş de sen de çok mu güçsüzsün.
Kızarsın,darılırsın köşene çekilirsin. Bu kadar reaksiyon vermen gereksiz geldi bana ama tabi kesinlikle yapı meselesi.

bana sen benim kocamla mutlulugumu kiskaniyosun ben olsemde sen alsan diye bakiyosun dedi benim basimdan sanki kaynar sular dokuldu ne konustum ne dedim kendimde degildim direk aglamaya basladim sen ne diyosun sen kendindemisin

BU CÜMLENİN HESABINI VERSİN SANA BENCE. KANITLASIN ÖRNEK VERSİN. Ablanla konuşmalısın. Aranızdaki bağ nasıl bi sağlamlıkta bilemiyorum ama konuş ve içini rahatlat.

Çok ağır bir cümle kurmuş. Aranıza çok yüksek bir duvar örmüş. Üzülme, sen kendinden eminsen. Seni yeterince tanıyamamış mı kardeşsiniz siz.

Kardeşler arasında el oğlu/kızı yüzünden belirtiyorum özellikle bu tarz sorunların yaşanması çok zoruma gidiyor ..

Herhalde bir daha yüzüne bakmazdım alsın kocasını başına çalsın bir onda var sanki yuh ya!
Bir de işin ilginci öyle bir şey olursa ablası çözümü onları yalnız bırakmamakta buluyor.
Abla kişilik yoksunu, zayıf bir yapısı var bence. İlişkiyi erkek odaklı görüyor bir çok kadın gibi.

Bir de işin ilginci öyle bir şey olursa ablası çözümü onları yalnız bırakmamakta buluyor.
Abla kişilik yoksunu, zayıf bir yapısı var bence. İlişkiyi erkek odaklı görüyor bir çok kadın gibi.
Kocasından başka bir numarası yok belli ki. Allah bilir çok sorunlu evliliği vardır.

Bunları yapan sizin öz ablaniz mi soktayim şu an. Böyle abla olmaz olsun. Koca delisi asalak. Abla kelimesini haketmiyor.

konu sahibi sabah oldu biraz daha kendine gelmişsisdir umarım.

bak kk da da ablan gibi tipler var çok okuyoruz.kocişini yere göğe sığdıramayan,bir kadın yanından geçti diye kadına iftira atan,milltin evinde nasıl giyinip giyinmediğine oturup kalktığına bile karışıp sırf kocişini ayartacak diye koktuğu için tüm kadınları potansiyel tehlike olarak görenleri çok okuduk.ablan da onlardan biri.nasıl bir koca açlığı varsa hala doyuramamış kendini.

kendini toparla ve dik dur.sen kendini biliyorsun daha da önemlisi Allah seni biliyor.ve bundan sonra ablan ve enişten ile olan ilişkini en aza indir.

diğer aile bireylerinin karışmamasına gelince olay büyümesin,ablanın rezil zihniyetini kocası duymasın diye seni susturmak istemişlerdir ben o konuda anne-babana kızmıyorum.eminim onlar da böyle bir evlatları olduğu için çok utanmışlardır.

bir de eğer bir gün evlenirsen evlilik hayatına ablanı çok sokma çünkü insanın fikri ne ise zikri de o derler.

Manyak bir kadın senin bu ablan. Alkol, uyuşturucu, kafa bulandırıcı bişiyler kullanıyor mu? Kullanıyorsa hemen kessin fazla etki bırakıyor üstünde hasbamın.

Bir kocasını Brad Pitt zanneden kadın vakası daha:KK53:
Angelina kıskanmıyor kocasını bunlar kadar ya:rolleyes:

bence ablanız bile olsa aranıza bir müddet mesafe koyun ama bunda kararlı olun ... aynı şeyiyarın siz evlenseniz eşinizin yanında da soylese sinir harbıyle düşünün yani...

Aileme ayri kizginim suan ona apayri canim yandi... Soyledimde siz nasil anne.babasiniz nasil bir migde agzina yapistiramadinizmi sen ne diyosun diye dedim. Oyle demek istememis o dedi.. Annem sofrada kizdi ama kime bilmiyorum odamdaydim tam duyamadim. Galiba babama kizdi..
bence ablan çirkef biri oldugu için onu daha da açmamak adına seni susturmuşlardır....
böylelerinin tartışması da adi ve ucuz olur çünkü.
muhattap olma bu saatten sonra manyak mı ne.?

annenlerde suç. neden ağzını kapatmıyorlar ablanın ?kızım sen ne diyorsun derdim evden kovardım valla öyle bir kızım olsa . bbu ne çirkin bir iftira ?ne demek oluyor yani. neden annenler onun tafaını tutuyor

Abla
Keşke ağzına bir tane vursaymışsın.Tamam Allaha havale etmen en iyisi,o attığı iftira için Allaha versin hesabını.Ama sende bir tane yapıştırsaydın ağzının ortasına en azından sinirin geçerdi.Şiddet meraklısı değilim,desteklemem ama böyle ablanın ağzına çarpılır yani öyle bir iftiradan sonra.

Kesinlikle sizinle aynı şeyi düşünüyorum. Ben olsam sağlam bir tokat yapıştırırdım. Bir dahada yüzüne bakmaz silerdim:KK12:

Kimi kadın, ne yazık ki, tüm kadınların kocasına aşık olduğunu ve kocasının onu seçerek büyük bir lütuf yaptığını düşünüp mutlu olur. Bunu kocasına belli etme hatasını yaptığından, kocası zamanla kendisini fasülye gibi nimetten sanmaya ve ona gerçekten lütufta bulunuyormuş gibi davranmaya başlar. Kısaca, merak etme, ablan layığını bulacaktır.

Back
X