• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamin bana iftirasi canimi yakti kavurdu...

ablanızın psikolojik sorunları var anlaşılan ama ailenızdemi var annenızın babanızın tavrı nedır öyle konuşalacak konumu ınsan aklından geçirmeye utanır
ablanız sızdeuyken odanızda kalın gerçekten tahammul edılecek şeyler değil söyledıklerı ne unutulur ne yutulur

Yanlis yapiyosun seni o yuzden umursamiyor ailen. Kadin senin namusuna sovuyor annen agzini acip bi sey demiyor sen de TOPLUM ICINDE ZORAKI KONUSURUM NAPIM diyosun. Ortaligi ayaga kaldirip bu kadin benim namusumu al asagi etti haddini bildirin demen lazimken. Sen bu kadar ezik durursan gelen laf soyler giden laf soyler kusura bakma ailen de olsa izzetini muhafaza edeceksin yoksa cok ezilirsin
Cok haklisin yerden goge nasil bi yol izlicem napicam inan bilmiyorum. Evet umursamiyorlar beni.biliyorum.. Cok canimi yakiyor bu durum..

Ablan tam olarak .okunu cikarmis.
Annen baban belkidr o an senin sesin yuksek oldugundan sana sus dediler.
Iyi dusunmek istiyorum.
Bendede olur bazen, sinirliyken sesim yukselir birisi bana sus derse dahada deliririm dahada bagiririm.
Ama onlar o an suclusun yada sucsuzsun demiyorlar bakarsan, sadece bagirma sus diyorlar. Belkide bu durum sendede soz konusuydu. Belkide tam senin konustugun anda annen/ baban bi kapi sesi duydu bi ses duydu enisten geldi diye telaslandilar.
Yani aileni belki boyle savunurum ama, ablanin yaptiklarina bi kilif uyduramam asla.
Hey Allahim ya, kiz oturmus agliyor geri bide hala pide derdinde. Sen yemeymis.
Agzindan yanlislikla cikti o soz belki ok, ama geri bide pideyi vermemek?
Allahim korusun.

Cok belli seni kiskaniyor bazi konularda ablan. O yuzden cikti bu soz agzindan.
Ablanla uzun zaman gorusme.
Zaten boyle patavatsiz insanlardan ne kdr uzaksan o kdar mutlu olursun.
Bi kac seneye nasipse evlenip gittigindede bagini kes. Ben ilerdeki esimin ailesine kendi ailemi tanitirken " eh buda ablam' derim dis kapinin dis mandali yapardim.

Sende kendini helak etme canim nolur.
Benimde ablam evli, bende kapaliyim. Dedigin gibi bende enistem geldigi an ceket giyerim ortu takarim. Senin yerine koydum kendimi. Olan olmus. Toparla kendini nolur. Allah biliyoya seni, gerisi bos.

Ablanız evlilik olayını müthiş takıntı yapmış! Gerçekten ağzı yırtılmalık bir abla imiş! Hayattaki tek becerisi çocuk doğurmak olan kadının birkaç yüz yıl daha geri hali sanırım.
Evliliği bu kadar takıntı yaptığı için sizin adınıza kafasında kurmuş da kurmuş.
Çocukları yok sanırım kendini pisliğe adamış ablanız. Umarım tedavi görür en kısa sürede

Çok üzüldüm allah yardımcin olsn allah böle kullarını ıslah eylesin..ablamda olsa mesafemi koyarim bu tarz durumlarda ben aile fln tanımam kimse kusura bakmasın:KK12:

Ablanızın dedikleri affedilecek laflar değil. tabiki aileniz ara bulmaya çalışır ama slm verip geçin. hiç muhatap olmayın. boşuna kendinizi üzdünz bence. Allah yukarda kimsenin yaptığı yanına kalmaz. Ablanızın psikolojisi normal değil ama sizi de böyle şeylerle itham etmeye hakkı yok.

Kimbilir Aplan asıl seni kıskanmış eşinden , demekki birçok güzel meziyetlerin var onda olmayan bunu kendiside herkesde farkında, belki enişten senin hakkında güzel övgülü konuşuyor , aplana buda onu taşırmış acaba kızkardeşimde eşimi beğenmiş olabilirmi diye velinin zikri neyse dilinde de o olurmuş aplanda içindekileri bir anlık gafletle içindekileri kusmuş .Tek anlamadığım şey neden annen baban Aplanızın haddini bildirmediği neyse olan olmuş gerçekten af efilmesi çok zor bir durum yüzyüze nasıl bakılacak Aplanızı bilmiyorum .... üzme canını uzak dur kocasından demekki senden hep kıskanıyormuş Allah akıl fikir versin densiz aplanıza sanada Hayırlı kısmet seni senden daha çok seven düşünen eş ..

Son düzenleme:
Annen baban ona tavır yapmazlarsa aplan yaptığı çirkin iftiranın ne kadar ağır olduğunun bilincinde olamaz tek evli ve çocuklu kadın oldu diye terbiyedizliği es geçilemez ,Aplanız yeterki evi terk etmesin arada tatsızlık olmasın diye örtbas yapmışlar aplanda yüzlenip hem suçlu hem güçlü olmuş annen ve baban sayesinde :KK43:

Hayirli aksamlar..Bugun gunduz ablamlar aradi hadi gezmeye gidelim diye tamam dedik gittik eve geldik annemler pide soyleyelim dediler tmm dedik parasini ablamlar odemis bende siparis gelmeden bulasik makinesini bosaltayim dedim bosalttim iceri gectim bir baktim ablam telefonumu kurcaliyor. Sifreli oldugu halde acmis whatsapp mesajlarimi okuyor. Bende kizdim neden alip okuyosun diye. Sende benimkine giriyosun dedi. Ben internetim olmadigi zamanlar girdim hic birseyini okudugumu gordun mu dedim. Buraya kadar hersey normal tartisirken iste agiz dalasi yaparken bana sen benim kocamla mutlulugumu kiskaniyosun ben olsemde sen alsan diye bakiyosun dedi benim basimdan sanki kaynar sular dokuldu ne konustum ne dedim kendimde degildim direk aglamaya basladim sen ne diyosun sen kendindemisin terbiyesiz insan sana hakkimi asla helal etmiyorum o benim abimden ote Canimi yaktin canin yansin insallah Rabbimden bul dedim. Sonra agladigimi gorunce kivirdi ben bizi cekemiyosun demek istedim dedi oyle olsa sizi yanliz birakirmiyim dedi ben daha kotu oldum Annem babam desen bana kiziyor sus diye siz dedim kendinizdemisiniz bana ne diyor duymuyomusunuz dedim tek kelime etmediler ona. Sen benim namusuma iftira attin canimi yaktin bundan sonra asla bende eski sen olamazsin dedim. Enistem geldi zil caldi . Siparis verdikleri Pideden yeme dedi bana yemem zaten merak etme dedim kalktim abdest aldim 3 kez aglamaktan alamadim yatsiyi kildim ama aglamaktan kac kere ust uste kildim zor kildim Allah affetsin Annem kac kere cagirdi kapimi kitledim ses etmedim. Abimde duydu galiba kizdi ona,ses etmedi enistem var diye oda oturup yemedi yemek. Ben enistemi hep abim bildim. Yaninda pijama ile dahi duramam. Kapaliyim o gelince cemberliyse esarbim dahi duzeltirim gunahtir bilirim. Kisa kollu isem o gelince uzerime eve girmeden ceket takar otururum ablamda gulerdi bana ne olacak diye... Ben onlar kavgali iken cok aralarini duzelttim. Benim tek istedigim hayirli bir yuva kurmak duasi ve cabasi iken.. Bu iftira cok agrima gitti.. Ustelik anne ve babamin yaninda.. Herbirine kizginim kirginim cigerime ates attilar yaniyor. Kac saattir agliyorum kizlar.. Insan kardesine boyle muamele gosterirmi.. Nisan attim ben devamli basina kakarmi koca bulamadin diye.. Yada gelen gorucuyu benden once o istemez bilmiyorum. O kadar yiprandim ki amaci nedir bilmiyorum. Bunla asla ovunmem ben aciz bi kulum ama Allahtan cok korkan cok iman eden bi kulum iffetimle yasiyorum yasiyorsam.. Nasil yaparim dusuncesi bile beni kuytulara surukler.. Bunun vebalini o nasil odeyecek.. Amacim ablamin arkasindan burada giybet yapmk degil lutfen objektif yorum ve tavsiyelerinize ihtiyacim var ben onu Allaha havale ettim zaten.. Bir de dualariniza.. Tesekkur ederim

Bence ablanı bir sure geçtikten sonra karşına al konuş. Ne kıskançlığı olduğunu ne de başka bir amacı olduğunu düşünüyorum. Bunun aynısını daha bir yakınımdan yıllar öncesinde gördüm. Hemde daha büyük bir tepkiyle. İçinde olan biteni iyi anlarım. Ama kendini net belli et. Bende ki değerin buydu bana yakistirdigin şeyle bu oldu de ve konuşmasına musade etme o kendi hesabını kendi verir zaten.

Benim ablam bana boyle bir şey deseydi bir daha yüzüne bakmazdım sanırım
Ablanız hastalıklı bir ruh hali içinde
Allah yardımcınız olsun valla

Bilmiyorum ki icini ne dusunuyor ne kuruyor.. Ben Allahtan hep hayirlisini ister dua eder caba sarfederken.. Cok agrima gitti kanima dokundu.. Tarif bile edemem dik duramadim o an yediremedigim icin agladim.. Amin insallah erdirsinde gozundeki perde kalksin insallah Allah ameli.ile muamele etsin onu insallah

Kiskanclik cok kötü bir illet kardesi bile kardese düsürüyor seytana uyduruyor, kiyamam canim ya anlarim zoruna gider insanin benimde kardesim var öyle birsey duysam travma geciririm cok zor birsey nasilda kiydi sana .. amin insALLAH canim sen üzme kendini sen mesafeni koru ve ses etme kendi vijdaniyla kalsin öylede anlamazsa hatasini anlamazsa ben bir süre konusma derim bu nevi sey cünkü insanda yara acar senden süphelenip böyle birsey demesi katlanilcak birsey degil ben senin adina diyorum affetme.

Mesajlari okuduktan sonra öyle şeyler soylemesi düşündürücü. Ates olmayan yerden duman cikmaz derler..

Ha ortada hic birsey yokken bir anda sacmalamaya basladiysa da ablanizin yaninda olun. Ciddi bir psikolojik sorun yaşıyor olabilir :D (sakaydi bu tabi)

Hayirli aksamlar..Bugun gunduz ablamlar aradi hadi gezmeye gidelim diye tamam dedik gittik eve geldik annemler pide soyleyelim dediler tmm dedik parasini ablamlar odemis bende siparis gelmeden bulasik makinesini bosaltayim dedim bosalttim iceri gectim bir baktim ablam telefonumu kurcaliyor. Sifreli oldugu halde acmis whatsapp mesajlarimi okuyor. Bende kizdim neden alip okuyosun diye. Sende benimkine giriyosun dedi. Ben internetim olmadigi zamanlar girdim hic birseyini okudugumu gordun mu dedim. Buraya kadar hersey normal tartisirken iste agiz dalasi yaparken bana sen benim kocamla mutlulugumu kiskaniyosun ben olsemde sen alsan diye bakiyosun dedi benim basimdan sanki kaynar sular dokuldu ne konustum ne dedim kendimde degildim direk aglamaya basladim sen ne diyosun sen kendindemisin terbiyesiz insan sana hakkimi asla helal etmiyorum o benim abimden ote Canimi yaktin canin yansin insallah Rabbimden bul dedim. Sonra agladigimi gorunce kivirdi ben bizi cekemiyosun demek istedim dedi oyle olsa sizi yanliz birakirmiyim dedi ben daha kotu oldum Annem babam desen bana kiziyor sus diye siz dedim kendinizdemisiniz bana ne diyor duymuyomusunuz dedim tek kelime etmediler ona. Sen benim namusuma iftira attin canimi yaktin bundan sonra asla bende eski sen olamazsin dedim. Enistem geldi zil caldi . Siparis verdikleri Pideden yeme dedi bana yemem zaten merak etme dedim kalktim abdest aldim 3 kez aglamaktan alamadim yatsiyi kildim ama aglamaktan kac kere ust uste kildim zor kildim Allah affetsin Annem kac kere cagirdi kapimi kitledim ses etmedim. Abimde duydu galiba kizdi ona,ses etmedi enistem var diye oda oturup yemedi yemek. Ben enistemi hep abim bildim. Yaninda pijama ile dahi duramam. Kapaliyim o gelince cemberliyse esarbim dahi duzeltirim gunahtir bilirim. Kisa kollu isem o gelince uzerime eve girmeden ceket takar otururum ablamda gulerdi bana ne olacak diye... Ben onlar kavgali iken cok aralarini duzelttim. Benim tek istedigim hayirli bir yuva kurmak duasi ve cabasi iken.. Bu iftira cok agrima gitti.. Ustelik anne ve babamin yaninda.. Herbirine kizginim kirginim cigerime ates attilar yaniyor. Kac saattir agliyorum kizlar.. Insan kardesine boyle muamele gosterirmi.. Nisan attim ben devamli basina kakarmi koca bulamadin diye.. Yada gelen gorucuyu benden once o istemez bilmiyorum. O kadar yiprandim ki amaci nedir bilmiyorum. Bunla asla ovunmem ben aciz bi kulum ama Allahtan cok korkan cok iman eden bi kulum iffetimle yasiyorum yasiyorsam.. Nasil yaparim dusuncesi bile beni kuytulara surukler.. Bunun vebalini o nasil odeyecek.. Amacim ablamin arkasindan burada giybet yapmk degil lutfen objektif yorum ve tavsiyelerinize ihtiyacim var ben onu Allaha havale ettim zaten.. Bir de dualariniza.. Tesekkur ederim
inancli bi insansiniz oyuzden hic bozmayin moralinizi. herseyin bi sinav oldugunu aklinizdan cikarmayin ve Allah a guvenin. duzelcektir hersey

Bu ablalar ne ayak ya.. Tovbe tövbe.. Ne kadar iğrenç bir konuşma. Ben annenize babanıza şaşırdım. Lafini vermeliydiler. Onun ne ayrıcalığı var. Hem de böyle konuşuyor. Goruculerinize karıştırmayın onu. Nisan atmak da ayıp değil. Evlenip mutsuz olmaktansa siz atıp kurtulmussunuz. Dert etmeyin. Ama ablanizla mesafe koyun aranıza. Bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi. Böyle bir düşünceye sahip bir insandan sadece zarar gelir. Nasıl bir kıskançlıksa.. Allah bilsin onu. Uzulmeye değmez. Rabbim hayırlı birini nasip eylesin. Allah iyilerle karsilastirsin.. Sonunda herkes ettiğini bulur. Siz yine de sabırlı davranmissiniz. Hiç takmayin.

Back
X