• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamin bana iftirasi canimi yakti kavurdu...

Pardon ama oha dicem, ablan terbiyesilikte sınırı aşmış! Nasil bir laftir o oyle...

Belki esi arada senin bu iyimser halini övdügü oluyordurda böylece ablanda cekemiyor sana iftira atiyor.. cok cirkin bir durum.. ALLAH korusun böyle birsey hissetmis olsa bile ablan anne babanin yaninda böyle sey denirmi.. sirf burdan karakteri belli oluyor, ALLAH hidayete erdirsin.. sende sakin yumusama bu öyle böyle bir laf degil .. kardesler arasinda olabilcek en kötü olay esine bakildigini düsünmesi .. yazik..
Bilmiyorum ki icini ne dusunuyor ne kuruyor.. Ben Allahtan hep hayirlisini ister dua eder caba sarfederken.. Cok agrima gitti kanima dokundu.. Tarif bile edemem dik duramadim o an yediremedigim icin agladim.. Amin insallah erdirsinde gozundeki perde kalksin insallah Allah ameli.ile muamele etsin onu insallah

Yok canim ben enistemle hic mesajlasmadim yada arayip konusmayiz. Devamli ablamlarla ic ice oldugumuzdan sanirim hic gerek duymadim. Duymamda.. Duracagim yeri bilirim.. Ihtimal bile vermem veremem boyle birseye.. Aklimin ucuna gelmeyen sey bugun basima geldi en cokta ona canim yandi.. Allah kalpleri en iyisi ile bilendir.. Sabredicem ama boyun egmicem.. Aynen oyle hepimizin basinda Allah razi olsun.. Insallah hayirlisi ile karsilastirsin

Sohbet anlamında kastetmedim , hani birşey sormuştur cevaplamışsındır falan ama yok diyorsun .

Nişan atma döneminde senin üzüntüne , eniştende üzülmüş ve ablanla paylaşmışsa belki ondan ötürü kıskanmıştir . Bu kadar özenli davranmana rağmen , ablanın bu derece kendisini kaybetmesine anlam veremiyorum .
Üzme kendini artık , pişman olur elbet ama sen kendini çek .

Hakkında hayırlısı olsun .

Son düzenleme:
Önce sakin olmanı rica ediyorum, üzülme lütfen. Konuyu baştan sona okudum, ablan patavatsızın teki, sadece laf ebesi bir insan, boş konuşan biri. Yine bir densizlik etmiş ve iğrenç bir iftira atmış. Namusa laf edilir mi hiç. Telefon kurcalama olayı olmasaydı bu ima ettiği şey yine onun boş konuşmasına verilebilirdi, çünkü ardından söylediği şey nişan atmana yönelik bir cümle. Ama telefon karıştırma olayı işin içine girdiği için büyük bir hainlik etmiş, senden şüphe duyuyorum demek istemiş resmen. Senden samimi bir şekilde pişmanlık duyduğunu belirtmedikçe asla yüz verme. Tavrını kesin olarak koyman gerekiyor.

nedesek boş böyle bi laf kavgada söylenmez derler ya ablanda tam tersini yapmış kendi terbiyesizliği boşverin bak ne güzel namazında niyazındasın otur aç ellerini allaha dua et zaten böyle iftirayı allah cezasız bırakamaz sabır dile bol bol...

Malesef... Isten cikip bize geliyolar yemek yiyip evlerine.. Kizlarina annem. Ve ben bakiyoruz yari annesiyim yegenimin.hakkimi helal etmem dedigimde ne hakkin varda diyor Allah bilsin..

Her akşam sizde yemek yemeleri de çok yanlış.İşten çıktıktan sonra alsın çocuğunu evde kendi yemek yapsın sevgili kocişine.

Önce sakin olmanı rica ediyorum, üzülme lütfen. Konuyu baştan sona okudum, ablan patavatsızın teki, sadece laf ebesi bir insan, boş konuşan biri. Yine bir densizlik etmiş ve iğrenç bir iftira atmış. Namusa laf edilir mi hiç. Telefon kurcalama olayı olmasaydı bu ima ettiği şey yine onun boş konuşmasına verilebilirdi, çünkü ardından söylediği şey nişan atmana yönelik bir cümle. Ama telefon karıştırma olayı işin içine girdiği için büyük bir hainlik etmiş, senden şüphe duyuyorum demek istemiş resmen. Senden samimi bir şekilde pişmanlık duyduğunu belirtmedikçe asla yüz verme. Tavrını kesin olarak koyman gerekiyor.
Keske disardaki birini bana.kirik tutsaydi buna bile raziyim.dusuncesi bile beni paraliyor bitiyor.. Rabbim onu islah etsin. Ameli ile muamele etsin. Kafam davul gibi oldu kusura bakmayin cok yazamiyorum. Basa gelmeden bilmezmis insan.. Rabbim onu islah etsin sizden de razi olsun insallah sag olun.

Her akşam sizde yemek yemeleri de çok yanlış.İşten çıktıktan sonra alsın çocuğunu evde kendi yemek yapsın sevgili kocişine.
Bende bundan cok hosnut degilim hani corba kayniyor bir kepce fazla kaynar basimiz ustune ama her bir araya gelindiginde birsey cikartiyor. Heleki bugunden sonra iyice sicak bakmiyorum sogudum artik. Ama mecbur iste annem oylr alistirdi borc oduyolar diye ama.. Annemde gorcek zamanla anlicak benim kiymetimi..

hadi ablan edepsiz ama annen baban yada abinin tepkisiz kalması daha kötü
Evet ablamdan cok canim buna yandi hepsine cok kirginim ilk defa boyle bisey yasadim cok zormus. 21 yasindayim cok seyler yasadim ama galiba en buyuk imtihanim ailemle olandi.. Beterinden saklasin ama kendimi kimseye anlatamamaktan cok yoruldum Rabbimden baska kimsem yok. Iyiki o var o olmasa kim kollardi beni..

Valla cok net namusuna laf etmis o kadinla tek kelime konusursan o da senin ayibin

Kocam kocam dedigi de kim bilir nedir ha bulurlar bi vesayet yere goge koyamazlar hep de kiskanildiklarini sanirlar hayattaki varoluslarini kocalarini uzerinden tanimlayan kifayetsiz kadinlar

Kocasının etrafında gördüğü dişi sineği bile kıskanır böyleleri.
Kendine güveni olmayan kompleksli biri.
Bu kıskançlık krizleri ile kocasını da bunaltıp kendinden uzaklaştırır.
Suçu da başkalarında arar.
Herkesin yanında acımasızca saldırabilen bir insan yarın öbür gün senin eşin olacak
insanın yanında da yaralamaktan çekinmez.
Bu tartışmayı, bundan böyle çok daha temkinli ve mesafeli olabilmek için bir fırsat olarak değerlendir.

Valla cok net namusuna laf etmis o kadinla tek kelime konusursan o da senin ayibin

Kocam kocam dedigi de kim bilir nedir ha bulurlar bi vesayet yere goge koyamazlar hep de kiskanildiklarini sanirlar hayattaki varoluslarini kocalarini uzerinden tanimlayan kifayetsiz kadinlar
Konusursam toplum icinde kisa ve net olur. Diger turlu asla artik.hicbisey bende eskisi gibi olamaz.. Malesef onun icin oyle cok zit kutuplariz ben.onun gibi asla olamam oda benim gibi asla olamaz.. Ihtimal bile vermem veremem Allahindan bulur insallah cok sag ol

Kocasının etrafında gördüğü dişi sineği bile kıskanır böyleleri.
Kendine güveni olmayan kompleksli biri.
Bu kıskançlık krizleri ile kocasını da bunaltıp kendinden uzaklaştırır.
Suçu da başkalarında arar.
Herkesin yanında acımasızca saldırabilen bir insan yarın öbür gün senin eşin olacak
insanın yanında da yaralamaktan çekinmez.
Bu tartışmayı, bundan böyle çok daha temkinli ve mesafeli olabilmek için bir fırsat olarak değerlendir.
Derinden beni yaralasada artik buna musaade vermemem muhattap olmamam icin evet firsat oldu.. Ama keske beni disardaki birine kirik tutsaydi gene bunu yapmasaydi.. Rabbim buyuk yanina koymasin.. Dualarinizda unutmayin beni

Konusursam toplum icinde kisa ve net olur. Diger turlu asla artik.hicbisey bende eskisi gibi olamaz.. Malesef onun icin oyle cok zit kutuplariz ben.onun gibi asla olamam oda benim gibi asla olamaz.. Ihtimal bile vermem veremem Allahindan bulur insallah cok sag ol
Yanlis yapiyosun seni o yuzden umursamiyor ailen. Kadin senin namusuna sovuyor annen agzini acip bi sey demiyor sen de TOPLUM ICINDE ZORAKI KONUSURUM NAPIM diyosun. Ortaligi ayaga kaldirip bu kadin benim namusumu al asagi etti haddini bildirin demen lazimken. Sen bu kadar ezik durursan gelen laf soyler giden laf soyler kusura bakma ailen de olsa izzetini muhafaza edeceksin yoksa cok ezilirsin

Back
X