merhaba kızlar ablamla aramda daha önceden sorun olduğunu bilenler bilir ablam 21 mart pazartesi günü sezeryan doğum yapıcak ben şimdiden ne alsam derdine düştüm bebeğine bayağı bir eşya aldım asıl konu şu kızlar biliyorsunuz benim 17 aylık bir kızım var ablam ben doğum yaptığımda kızıma altın takmadı kocan yiyeceğine hatıra olarak bir çiçek alırım hediye olarak deyip durmuştu vede öyle yaptı geçen günü onlarla çarşıya çıktık bende bir çiçek beğendim ona hediye olarak almak için ablamda gördü ala ala bunumu alcaksın ben sana 1 sene önce o çiçeği 90 liraya aldım ben çiçek sevmiyorum altın takmıcaksan ona eş değer bişey alırsın daha iyi dedi o öyle yapmış sizce ne yapayım çekrek 125 lira o fiyata yani altın takmayı düşünmüyorum eşyada bir sürü takım aldım çarşıdan hediye beşik alcaktık görümcesi oğlunun beşiğini vercekmiş araba alalım dedim istediği araba 800 lira off of ne yapıcağımı şaşırdım bir akıl verin lütfen kızlar he benim beğendiğim çiçeğin fiyatıda 62di çiçekçi 60 bıraktı zaten bir sürü kıyafet aldım kardeşimden kalalnlar var iş arkadaşları doğum gününde hep bebek eşyası almışlar ben sırf beğendi diye 80 liraya kızıma aldığım deri montun değişik rengini bile aldım diğer aldıklarımı siz düşünün artık yakında kafayı sıyırcam sayelerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?