Ablamın çeyizime çökmesi... Evlenme isteği....

Kendime itiraf edemedigimi burda itiraf edeyim bari :))
Benim de nerdeyse liseden sonra okumayan butun arkadaslarim evlendi. Hatta nerdeyse demeyim hepsi diyeyim. Universite okuyanlar da ya sozleniyor ya nisanlaniyor ya aileleri tanistiriyor. Ben arada kaldim sap gibi :KK53:
Assslaa evlenmem evlenirsem de 30umdan once evlenmem diyen ben suan bende mi bir sorun var diye dusunuyorum azinlik tarafta oldugum icin.
21 yasindayim hatta 22 diyebiliriz. Asla asik olamayacakmisim asla evlenemeyecekmisim gibi geliyor su siralar.
İnsanlar nasil evet ben bunla bir omur geciririm ya diyip evlenebiliyor aklim almiyor. Gercekten insan o kisiyi buldugunda gozu bi sey gormuyor mu merak ediyorum. Bana buyuk körlük gelmesi gerekiyor cunku. O kadar elestiririm o kadar kurcalarim ki dogru insanda bile bulurum kendime uymayan bir sey.

İliskisi ciddiye binen ya da evlenen insanlar bana darisi basina dedikten sonra gerci sen istemiyorsun diye ekliyor bu sekilde nam saldim ama icimde firtinalar kopuyor :KK45:

canım sen de çok küçüksün ama. hani bu aşta bunu diyorum, gelin ağzıma kürekle vurun filan dedim, senin üzerinden dozerle geçmeleri lazım. 21 yaş ne ki?

ben şimdi çalışıyorum, iyi sayılabilecek bi işim var vs hani belli düzeni oturttum diye. sen daha öğrencisin sanırım. böyle deme şimdiden.

yok hayır. bitmesi gerekiyodu. ki bitirirken kendimce hala seviyodum eski aşk olmasa da. ve o sancılı dönemi kendi içimde atlatmak için biraz olsun çabalasaydım devam ederdik belki evlenirdik. duygusal anlamda karşı taraf çokça çabalıyodu zaten, tatmin ediciydi. ama atlatamadık. daha doğrusu ebn atlatmak için çabalamadım. pişman değilim. olması gereken oydu. zaten o benden daha iyisine layık. hep öyle düşündüm.

anladım, doğru olanı yapmışsın o zaman ne kendini ne de onu harcamamışsın, benzer bir durumu yaşadığım için sormak istedim :)

Amaaaaan çeyiz dediğin nedir ki? Nişanlıyım 8 aya evleniyorum tek çatalım dahi yok. Bi kaç ay kala almaya başlarım diye düşünüyorum.

Seni seven, sayan biri çıksın karşına doğru insanı bul gerisi önemli değil. Allah tüm isteyenlere tez zamanda hayırlı bi sevdicekle versin inşallah :)

canım sen de çok küçüksün ama. hani bu aşta bunu diyorum, gelin ağzıma kürekle vurun filan dedim, senin üzerinden dozerle geçmeleri lazım. 21 yaş ne ki?

ben şimdi çalışıyorum, iyi sayılabilecek bi işim var vs hani belli düzeni oturttum diye. sen daha öğrencisin sanırım. böyle deme şimdiden.
Valla benim uzerimden dozerle gecin bence de :)

Evlendirmeye kalksalar kaçarim suan. Hatta en az 26 27ime kadar kesin kaçarim. Ama cevremde nerdeyse herkesin evlenmesi etkili buna galiba. Liseden bekar arkadasim kalmadi diyebilirim.

3bucuk senelik iliskim vardi bi kac ay once bitti.
Mezun oluyorum o da askerligi bitirip gelecek nasil oyalicam nasil ciddi adim atmadan durcam diye aylarca kendimi yedim bitirdim oyle bir korku.

Suan icin evlenme dusuncesi yok zaten diyorum ya sanki tamam budur dedigim yasta da evlenemeyecekmisim gibi geliyor. Su siralar dugun mevsimi diye bastirdi galiba bu duygular :KK53:

anladım, doğru olanı yapmışsın o zaman ne kendini ne de onu harcamamışsın, benzer bir durumu yaşadığım için sormak istedim :)

ne yaşadın bilmiyorum ama kısr dongu gibi ilişkilerden kabız kabız bi yere gitmeyen ilişkilerden gına geliyor bazen. pişman olma. biten bitmiş.

Valla benim uzerimden dozerle gecin bence de :)

Evlendirmeye kalksalar kaçarim suan. Hatta en az 26 27ime kadar kesin kaçarim. Ama cevremde nerdeyse herkesin evlenmesi etkili buna galiba. Liseden bekar arkadasim kalmadi diyebilirim.

3bucuk senelik iliskim vardi bi kac ay once bitti.
Mezun oluyorum o da askerligi bitirip gelecek nasil oyalicam nasil ciddi adim atmadan durcam diye aylarca kendimi yedim bitirdim oyle bir korku.

Suan icin evlenme dusuncesi yok zaten diyorum ya sanki tamam budur dedigim yasta da evlenemeyecekmisim gibi geliyor. Su siralar dugun mevsimi diye bastirdi galiba bu duygular :KK53:

aynen. bu ara cidden düğün mevsimi. evlenenen evlenene. senin arkadaşlar aceleciymiş gerçi. benim üniyi bitirren evlendi iş güç bulmadan. iyi cesaret.

aynen. bu ara cidden düğün mevsimi. evlenenen evlenene. senin arkadaşlar aceleciymiş gerçi. benim üniyi bitirren evlendi iş güç bulmadan. iyi cesaret.
Benimkiler cok aceleci cikti gercekten. En umulmadik insanlar evlendi bir de. Bir arkadasim ikinciye hamile hatta.
Benim once is guc bulmam lazim, sonra hatri sayili miktarda para biriktirmem lazim, butun her seyin tastamam olmasi lazim. Asla hicbir konuda alti bos adim atamam hayatta anlık dusunemem. İnsanlar bir ilginc nasil yapiyorlar boyle hayret

Benim kardeşim de ben çeyiz düzmeye çalışırken ne alırsan aynısından bana da al diyor valla bi süre bişey alamıcam sanırım sadece para biriktircem yoksa imkansız ikimize çeyiz düzebilcek param yok valla :KK70:
Günlük yemek takımını aldım :/ ama bi daha almıcam yetişemem yoksa :(

ne yaşadın bilmiyorum ama kısr dongu gibi ilişkilerden kabız kabız bi yere gitmeyen ilişkilerden gına geliyor bazen. pişman olma. biten bitmiş.
uzun büyük olaylarla yıpranmış bir ilişki, okulu bir türlü bitmeyen yaşça büyük bir sevgili, ama benim içimde ondan bir türlü vazgeçmeyen , mantığımı her defasında yenen bir aşk var, aşk diyorum ama öyle inanılmaz tutku şehvet falan hak getire sevgi demeliyim belkide , o yüzden sordum kendime benzettiğim için.

uzun büyük olaylarla yıpranmış bir ilişki, okulu bir türlü bitmeyen yaşça büyük bir sevgili, ama benim içimde ondan bir türlü vazgeçmeyen , mantığımı her defasında yenen bir aşk var, aşk diyorum ama öyle inanılmaz tutku şehvet falan hak getire sevgi demeliyim belkide , o yüzden sordum kendime benzettiğim için.

ayrıldınız mı devam mı? yani bazı sürüncemeli ilişkiler devame debilir, evlilikle bitebilir, mutlu sona ulaşabilir... bilemeyiz. benim durumumla kıyas yapma. ama ben bitmesi gerektiğine inandım. içimde aşk namına bişe kalmamıştı. ama mantık da önemli. biraz dinlemek gerek onu.

ayrıldınız mı devam mı? yani bazı sürüncemeli ilişkiler devame debilir, evlilikle bitebilir, mutlu sona ulaşabilir... bilemeyiz. benim durumumla kıyas yapma. ama ben bitmesi gerektiğine inandım. içimde aşk namına bişe kalmamıştı. ama mantık da önemli. biraz dinlemek gerek onu.
yok ayrılmadık devam, doğru diyorsun, ben zamana bıraktım aslında zaman gösterecek diyorum artık, senden 1 yaş küçüğüm yani yaşımda çok ufak değil yıllarca bekliyim.

evleneceğiniz zaman yenisini isteyin size de fırsat çıkmış ne güzel işte
:KK49:
hem de tam takım

yok ayrılmadık devam, doğru diyorsun, ben zamana bıraktım aslında zaman gösterecek diyorum artık, senden 1 yaş küçüğüm yani yaşımda çok ufak değil yıllarca bekliyim.

ufaksın. ben de ufağım. öyle deme. ama mesela tam olarak o değil. karşıdaki insan sizin için ne kadar çabalıyor o önemli. aşk var mı sevgi var mı saygı var mı çaba var mı, bunlar önemli. okulun sırf keyfi uzatıyorsa bi düşünmek lazım ama.

Ben de eşim de 91 liyiz. Geçen sene evlendik. Ama erkenmiş sanki. Şimdiki aklım olsa 27 yi filan beklerdim. Bence dert etme. 34 yaşında bekar akrabam var benim. Belki de en güzelini yapıyor kimbilir :)

Back
X