Evet gergin olduğun belli zira kötü bi'şey yazmadım.
Pazar günü düğünü olacak birinin son anda iptal olması feci yıkıcı olur gibi gelmişti bana.
Demek ki durumlar başka başkaymış.
Hayırlısı olsun.
Ancak paketi açılan ürün ikinci el durumuna girer.
Mobilyaları tamamen erkek tarafi beyaz esyalarida tamamen biz aldik
Ablam avukat zaten hemen konuyu arastirip basvuracakalmıyorlarsa hakkınızı arayın Mahkemeye basvurun derım ama hemen
Anladım umarım halledebilirsiniz sorunu.
Birini daha duymuştum teyzemin üst katına gelecekti gelin. Düğüne bir hafta kala ayrılmışlar. Eşyaları geri vermişler hemen.
Ay ama çok çok zordur ablanız için Allah kolaylık versin, bundan sonra hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Ya bu evlilik ne zormuş geriliyorum vallahi. her iki tarafta unutamaz şimdi üzücü bir durum.Allah hayırlı kapılar açsın herkese.
Çok üzüldüm canım.. Ablanın hakkında hayırlısı olsun.
Umarım bayiden olumlu cevap alırsınız.
Ablam gün boyu uyudu sabah papatya cayi yaptim şimdide yapcam fazla konuşmuyor zaten bizde başka konulardan bahsediyoruzkonu hakkında bilgim yok, ablanız zaten avukatmış, en uygun çözümü bulacaktır
çok üzüldüm, geçmiş olsun diliyorum
şu anda şokta sanırım o yüzden eşyaları dusunuyor
Ablam gün boyu uyudu sabah papatya cayi yaptim şimdide yapcam fazla konuşmuyor zaten bizde başka konulardan bahsediyoruz
Ufffhep yanında olmaya çalışın, yalnız kalmasın. Benim bile gözlerim doldu Allah yardımcısı olsun........
Öyle yapiyoruz sağ olun Allah kimsenin karsisina kotu insan cikarmasin
Yok çünkü aileler de birbirine girdi
İnşallah hayirlisi budur yani biz biliyorduk da ablam da görmüş oldu bu yüzlerini her iste vardır bi hayirrabbim hayırlısını nasip etsin canım demmeki hayırlısı buymuss insallah ablan düzelir kendine gelir eşya işinide halledersinizde büyük bir yük kalkar en azından sizin için canımm
çok üzüldüm allahın vardır bi bildiği beterinden korumuştur sizi eminiminşallah iade alırlar yada cevrenizde satma imkanı olurmu acaba bilemiyorum
Ablam çok istiyordu ama ailem istemiyordu çünkü herkes iyi değil dedi ama ablamm sevdi öyle değil dedi nisan oldu 8 ay sonunda düğün olacakken ailesi herşeyden bize hakaret eder oldu ablamda kaldiramadi ve dun aksam bitti dedi biz hepimiz destek olduk babamda senin arkandayiz deyince toparlandi artik biktirdilar cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?