Arkadaşlar iyi akşamlar size danışmam gerekn çok ciddi bi durum var...Benim ablam 4yillik evli şuan boşanma sürecinde cok ciddi skntilar çekmiş ama yeni anlatıyor ailemde maddi destek oldu hatta 6ay oldu ailemin yeni aldığı evde oturuyorlardi.1ay önce ablam bi telefon kartı buldu icinde cinsel icerikli mesajlr hatta ses kayıtları fotoğraflar degisik kadinlarla.ablam bunu bize ve enste musveddesinin ailesine anlattı herkes ogrendi diye evdeki herşeyi kirip dökmüs bizde polise tutanak tutturduk biray uzaklaştırma aldı şimdi bu ahlaksız kayıtları polise verelim diyorum arastirsin sende kurtul boşan.iki çocuk var diyor adamı evede almiyor adam da adam olup gel kiraya çıkalım evliligimizi kurtaralim bundan sonra hata yapmiycam demiyo anca seni seviyorum beni eve al seni cocuklarimi birakmam diye mesaj cekiyor bundan adam olmaz bence yanlış mi düşünüyorum bu zamana kadr maddi destek oldu ailem ama bunları bilselerdi kesinlikle yapmazlardi.ailem bitti diyor ablam tamm bitsin diyo ama evi toplatmadi bile biliyorum ki babaevine dönmek zor geliyor ama bu adamla ömür geçmez.bence kurtulmasi bitirmesi ailem maddi manevi destek..kızlar bi akıl bi yorum lutfen kafam çok karışık
yanls anlamadiysam ablan bosanmak istemiyor, cocuklarim var diyor.. ozaman neden tum sulaleye anlatti olanlari?Arkadaşlar iyi akşamlar size danışmam gerekn çok ciddi bi durum var...Benim ablam 4yillik evli şuan boşanma sürecinde cok ciddi skntilar çekmiş ama yeni anlatıyor ailemde maddi destek oldu hatta 6ay oldu ailemin yeni aldığı evde oturuyorlardi.1ay önce ablam bi telefon kartı buldu icinde cinsel icerikli mesajlr hatta ses kayıtları fotoğraflar degisik kadinlarla.ablam bunu bize ve enste musveddesinin ailesine anlattı herkes ogrendi diye evdeki herşeyi kirip dökmüs bizde polise tutanak tutturduk biray uzaklaştırma aldı şimdi bu ahlaksız kayıtları polise verelim diyorum arastirsin sende kurtul boşan.iki çocuk var diyor adamı evede almiyor adam da adam olup gel kiraya çıkalım evliligimizi kurtaralim bundan sonra hata yapmiycam demiyo anca seni seviyorum beni eve al seni cocuklarimi birakmam diye mesaj cekiyor bundan adam olmaz bence yanlış mi düşünüyorum bu zamana kadr maddi destek oldu ailem ama bunları bilselerdi kesinlikle yapmazlardi.ailem bitti diyor ablam tamm bitsin diyo ama evi toplatmadi bile biliyorum ki babaevine dönmek zor geliyor ama bu adamla ömür geçmez.bence kurtulmasi bitirmesi ailem maddi manevi destek..kızlar bi akıl bi yorum lutfen kafam çok karışık
Arkadaşlar iyi akşamlar size danışmam gerekn çok ciddi bi durum var...Benim ablam 4yillik evli şuan boşanma sürecinde cok ciddi skntilar çekmiş ama yeni anlatıyor ailemde maddi destek oldu hatta 6ay oldu ailemin yeni aldığı evde oturuyorlardi.1ay önce ablam bi telefon kartı buldu icinde cinsel icerikli mesajlr hatta ses kayıtları fotoğraflar degisik kadinlarla.ablam bunu bize ve enste musveddesinin ailesine anlattı herkes ogrendi diye evdeki herşeyi kirip dökmüs bizde polise tutanak tutturduk biray uzaklaştırma aldı şimdi bu ahlaksız kayıtları polise verelim diyorum arastirsin sende kurtul boşan.iki çocuk var diyor adamı evede almiyor adam da adam olup gel kiraya çıkalım evliligimizi kurtaralim bundan sonra hata yapmiycam demiyo anca seni seviyorum beni eve al seni cocuklarimi birakmam diye mesaj cekiyor bundan adam olmaz bence yanlış mi düşünüyorum bu zamana kadr maddi destek oldu ailem ama bunları bilselerdi kesinlikle yapmazlardi.ailem bitti diyor ablam tamm bitsin diyo ama evi toplatmadi bile biliyorum ki babaevine dönmek zor geliyor ama bu adamla ömür geçmez.bence kurtulmasi bitirmesi ailem maddi manevi destek..kızlar bi akıl bi yorum lutfen kafam çok karışık
evet burnu sürtsün istiyor ama bir ay uzaklaştırma aldi ne değişti fziksel olarak zayiflamis yıpranmış mantık aynı bu adam adam olmaz gibi geliyo((
bosanacaksa evinde kalmaya devam etsin cocuklariyla.. bosanmayacaksa daha fazla dallandirip iyice ortaya dokmesin camasirlari..anlatamıyorum ona bende ona benzer bişey yaşadım 4yillik iliskimi söze 3gun kala bitirdim sebep aldatilmış olmamdı.bana kalsa anında bitmeli sizlere sorma sebebim de buydu acaba bana gore mi kolay diye?? tabi evlilik çocuk olayı etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?