Ablamın nişanı

Pastalar o kadar pahalı olmuyor, yaptırdığınız yere göre değişir tabi. Ben Şubat 2015 de resimdeki pastadan 110 tl ye yaptırmıştım, 15-20 kişilik ancak o pasta 30-35 kişiye yetermiş. Elimizde bu resimle güvendiğimiz pastaneleri gezdik ve seçtiğimizde karar kılmıştık. Bir araştırın derim.

Yani sizde haklısınız ama bilemedim. Belkide sadece pasta yaparım.

Açıkçası çok yere sormadım iki arkadaşıma sordum biri tanıdık diye 500 e yaptırmış diğeri pazarlıkl 650 ye indirmiş. Bugün çıkıp bi sorayım.

nerede yaşıyorsunuz,bilmiyorum ama istanbuldaysanız,eminönünde şarkhan var.burada binlerce çeşit var.küçük kavanozlar var mesela,içine lokum badem şekeri konulan,bunlar hediyelik olarak dağıtılabilinir.benim gelinim, nişanında böyle yapmıştı.kına gecesinde,buradan yelpaze alıp dağıttık,bayanların çok hoşuna gitti.
ev görme mevlütünde ise yine şişelerden alıp,içine gülsuyu doldurup dağıttık.hepside çok güzel oldu.
ayrıca dışarıda yaptırmaya göre,yarı yarıya ucuza geliyor.

Gönderdim çok tşk ederim.

İstanbuldayım ama eminönüne gidemem internetten sipariş vereceğim sanırım o küçük şişelerden.

internetten sipariş ne kadar ucuz olur bilemem.nihayetinde,netten satış yapanlarda oradan toptan alıp,üstüne kar payı ve kargo parasını ekleyerek gönderiyorlar.
gidebilme ihtimali olan birine sipariş verseniz. mesela,eşiniz gidemez mi?

Düğün yapmayacaklarsa pastayı dışardan alın ve çok güzel olsun.o kadarına da verin parayı.siz öyle güzel yapabilecek misiniz

Düğün yapmayacaklarsa pastayı dışardan alın ve çok güzel olsun.o kadarına da verin parayı.siz öyle güzel yapabilecek misiniz
Bugün fiyat alıcam 500-600 se biraz fazla ama daha uygunsa dışarda yaptırırım tabii neden olmasın. Daha önce yapmadım ama şeker hamuru sonuçta şekilli desenli yapmayacağım. Kaplamayı becerirsem üzerinde zaten renkli beze filan koyarım diye düşünmüştüm. Bi köşesinede yüzük. İsimleride gıda kalemleriyle yazabilirim.

Eşim gitmez hayatta ablama sorarım bir.

Hediye dağıtmak yeni adet çıktı. Bence pek girme o işlere.. Hepsi çöp oluyor geçen gün bir torba attım yine yaa... bana ne bilemem kimin mutlu gününden abi ben kedi mutlu günüme bakarım....

Ama düğün yapmayacaklar dioyrsan o zman güzel küçük el havluları alıp dağıtabilirsin ben gelin mevlüdümde yapmıştım en ucuzlarını aldım tanesi 70 kuruş falandı onları oradan buradan çıkan kurdalelerle rengârenk süslemiştim harika durmuştu... sadece bayanlara verin örn... bir de kurabiye yap onları da paketle....

PAstan çok güzel olsun

Güzel bir kaç tane uçan balon al gitmeden önce kaç saat dayandığını sor ama....

Güzel ipek peçeteler bir örnek... herşey aynı renk olsun işte karedeşinin kıyafeti peçeteler balonlar havlular pastanın süsü falan... hatta ne renk çiçek getireceklerini de öğren ona göre ayarla işte ...

Evinde peçete bileziği varsa onları kullan büyüklere çeyizlik takımlarını getir şık tabak çanakla servis yap... bir de millet kendi çeyiz takımını da çaıyor nişanında varsa kardeşinin yapabilir...

kardeşin evine böyle ayaklı kurabiye ikram tabakları alacaksa onları erken alıyor millet nişanında kullnıyor bir seferlik ....

Muhallebi yap bardaklara koy kup gibi ...

Güzel mamalar yap... Kurabiyeleri çay bardağının su bardağının ağızlarıyla kesebilirsin güzel şekilli olsun ...

Son düzenleme:
Ben küçük kavanozların içine badem şekerleri koyup kapağını tüllerle kaplamayı istiyorum belki size de mantıklı gelebilir kaç kişi gelecek belli mi sayı?

Ben eve kiz isteme soz icin geldiklerinde havlu alacagim kurdele ve kese ile susleyip kucuk etiketler zimbalayacagim sadece en yakinlarim olacak hatira kalsin istiyorum ama onun disinda hepsi cop olacak nisan dugunde yapmam.
Kurabiye yapabilirsiniz pasta icin seker hamuru kullanmayin bazi kucuk pastahaneler krema ilede bazi modelleri yapabiliyor o zmn cok daha ucuza yaptirabilirsiniz. Bi kac buket kir cicekle evi susleyebilirsiniz hem mis gibi kokar

Bu etiketleri
İstersen çikolatalara yapıştır
İstersen küçük kavanozların kapağına yapıştır, içine badem şekeri koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…