- 24 Nisan 2015
- 111
- 50
- 48
- 37
Yani sizde haklısınız ama bilemedim. Belkide sadece pasta yaparım.ama bunun süsle alakası yok kii. yani hediye yerine daha şık ikramlıklar yapabilirsiniz.. ya da ablanıza para olarak takarsınız. o küçük ikramlıklar nerden baksanız 100 lira falan yine masraf olur.. çeyrek olarak taksanız en azından ablanıza para yardımı olur.. tabi siz bilirsiniz de ben hamile halinizle boşa yorulmayın diye fikrimi dedim..
Açıkçası çok yere sormadım iki arkadaşıma sordum biri tanıdık diye 500 e yaptırmış diğeri pazarlıkl 650 ye indirmiş. Bugün çıkıp bi sorayım.Pastalar o kadar pahalı olmuyor, yaptırdığınız yere göre değişir tabi. Ben Şubat 2015 de resimdeki pastadan 110 tl ye yaptırmıştım, 15-20 kişilik ancak o pasta 30-35 kişiye yetermiş. Elimizde bu resimle güvendiğimiz pastaneleri gezdik ve seçtiğimizde karar kılmıştık. Bir araştırın derim.
Gönderdim çok tşk ederim.Bana özel mesaj at ben sticker hazırlar sana yollarım
Sen bi bastırırsın
İsimler ve tarihi bildir etikete ekleyeyim
Evde kurabiye yapabilirsin, onu şeker hamuruyla süsleyebilirsin
Normal pastalardan yaptırırsanız 500 tutmaz
Tül alın 2 tane sandalyeyi süsleyin gelin ve damada özel
Oldu bitti
İstanbuldayım ama eminönüne gidememnerede yaşıyorsunuz,bilmiyorum ama istanbuldaysanız,eminönünde şarkhan var.burada binlerce çeşit var.küçük kavanozlar var mesela,içine lokum badem şekeri konulan,bunlar hediyelik olarak dağıtılabilinir.benim gelinim, nişanında böyle yapmıştı.kına gecesinde,buradan yelpaze alıp dağıttık,bayanların çok hoşuna gitti.
ev görme mevlütünde ise yine şişelerden alıp,içine gülsuyu doldurup dağıttık.hepside çok güzel oldu.
ayrıca dışarıda yaptırmaya göre,yarı yarıya ucuza geliyor.
Bugün fiyat alıcam 500-600 se biraz fazla ama daha uygunsa dışarda yaptırırım tabii neden olmasın. Daha önce yapmadım ama şeker hamuru sonuçta şekilli desenli yapmayacağım. Kaplamayı becerirsem üzerinde zaten renkli beze filan koyarım diye düşünmüştüm. Bi köşesinede yüzük. İsimleride gıda kalemleriyle yazabilirim.Düğün yapmayacaklarsa pastayı dışardan alın ve çok güzel olsun.o kadarına da verin parayı.siz öyle güzel yapabilecek misiniz
Eşim gitmez hayatta ablama sorarım bir.internetten sipariş ne kadar ucuz olur bilemem.nihayetinde,netten satış yapanlarda oradan toptan alıp,üstüne kar payı ve kargo parasını ekleyerek gönderiyorlar.
gidebilme ihtimali olan birine sipariş verseniz. mesela,eşiniz gidemez mi?
Yuvarlak mı olsun kare mi ?Gönderdim çok tşk ederim.
Cok net degil ama ortalama bi sayi cikar sanirimBen küçük kavanozların içine badem şekerleri koyup kapağını tüllerle kaplamayı istiyorum belki size de mantıklı gelebilir kaç kişi gelecek belli mi sayı?
50 kişi bile olsa maliyeti en fazla 150 tl'yi geçmez diye düşünüyorum. Bir araştırın netten bazı yerlerde 7.00 tl'den başlıyor ama bana kalırsa en fazla 2 tl'ye yapılır bir tanesi.Cok net degil ama ortalama bi sayi cikar sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?