Ablamın nişanı

ya zaten nisanda ne gerek varki daha fazlasina , zaten ileride kina gecesi yapacaksiniz yani. Benimde evde olmustu, dediginiz gibi el kadar pastaya cok para istiyorlar yapmayi bileseler icim yanmayacak basiyorlar krem santiyi ucuz malzemeyi sonrada cok igren coluyor tadi. Neyse nisan icin aliyoruz demesin bence dogum gunu falan desin eminin daha az olur hatta gunum var desin daha da uyguna dusurebilir bence ustune gerekirse evde susleme siz koyarsiniz seker hamuru ile cicekler kalpler, onun kaliplari oluyor.
Ben kendi nisanim icin hediye hazirlamistim kurabiye yapip seker hamurunda kaplama yaptim hatira kalsin diye, guzelce strec film ile sarinca hava almiyir ve saklayabilirsiniz. Yine minik kavanozlara rekli sekerler, uzerine etiketler ustune bas harfleri yazili , mini kavanozlarin boynuna kucuk saten den kurdela yapin, ben evde yapmistim gelen misafirlere de verdim her aileye bir tane. Simdi kaldi hatira olarak ben kendim siparis etmistim her malzemesini, istanbul , ankara gibi buyuk yerlerdeyseniz carsilari var onlarin satildigi yerler birim fiyatini cok cok uyguna bulabilirsiniz, 1-2 saatlik calismayla cok guzel seyller cikabilir. Minik kavanozlar pahali gelirse kucuk kutular alin kartondan, onlarin katlanmasi gerek ama olsun kardesiniz icin yaparsiniz artik, her aileye bir tane hesaplarsaniz zaten ev nisani 20-30 tane yapsaniz yeter herhalde.
Stickerlar ben internetten almistim ama muhtemelen matbaacilar yapiyordur ve daha uygundur eminim, ama yinede siz o kutulari falan aldiginiz yerlere sorun onlar daha iyi bilir. Inanin zamaniniz varsa herseyi kendiniz cok daha iyi yaparsiniz ben pastami siparis etmistim ama kendim yapsam cok daha guzel olurdu kesin ama vakit kalmamisti. Alt tarafi kocaman kare kek icine guzel bir dolgu kremasi en ustunede dumduz pruzsuz actiginiz istediginiz renkle seker hamuru. Suslemesi hayal gucunuze kalmis, gerekli kaliplari aldiktan sonra birazda temiz calistiktan sonra cirkin olmasi imkansiz. Sade birsey yaparsiniz, isimleri yada basharfleri kalp gibi. Ayy cok severim oyle seyleri ben cok merakim var
Internetten cupcake standi almistim kartondan ustune 20-30 tane kek sigiyor sevdigim renkte yagli kagitli cupcake kalibi aldim keklerimide yaptim ustune cok kolay ve guzel susleme yapabilirsiniz. Pasta yapmak icin kullanilan, yada herhangi bir sutlu 1 tablet cikolata alin, ben maride eritin kafaniza gore kekin ustunu kaplayin daha da isterseniz ustune renkli suslemelerden (seker) koyabilirsiniz. Marketlerde bile oluyor pasta susleme sekerleri.

ohooo ona kalirsa eskiden de dürü verilirmis dugune nisana gelenlere , gelende tabir ya birsey takarmis yada ev hediyesi getirirmis. Bana kalirsa kucuk olcekte yapilacaksa ve sadece aile arasinda olacaksa hatira olmasi icin olabilir.

merhaba

ınstagram kullanıyosanız pasta yapan cok yer var evınıze de bırakıyolarmıs takıp edın derım bı fıyat alın. olmadı bı kac ısım verırım.

ohooo ona kalirsa eskiden de dürü verilirmis dugune nisana gelenlere , gelende tabir ya birsey takarmis yada ev hediyesi getirirmis. Bana kalirsa kucuk olcekte yapilacaksa ve sadece aile arasinda olacaksa hatira olmasi icin olabilir.

atılıyor ya bir de ondan dedim. mesela dolap süsleri falan veriyorlar.. ya da şişe... birçoğu çöp.. o yüzden o gün yeyip içseler eğlenseler.. maddi olarak takı yardımı yapılsa tamamdır işte.. zira evlenirken para çok gidiyor

Ben soz nısan bır arada ve evde oldu.Nısan hedıyelerı ıcın stıckerlerı matbacı arkadasım tasarladı.Sıselerın ıcıne; lavanta koyduk.Stıckerlerı yapıstırdık.Ustune kurdele ve slıkon tabancasıyla da bı boncuk tamam... Gelecek aile sayısı ve arkadasa gore yaparsanız tam olur.

Pastayı da zaten kek hamuru krem santı, uzerıne de ıkı nısan halkası ve kalp seklı ısımlerın bas harflerın kalıpla cıkarıp uzerıne ballı su ıle yapıstırıp dondurun.. Harika olacaktır.(Bizim pastamız hazırdı arkadasımın ısıyle ılgılıydı cok uyguna yaptırmıstık)

Nısanda ıkram ısını de arkadaslarımın her bırı ayrı ayrı borek corek bıseyler getırdıler Tabaklara ekledık

Muzık ısını de Lap top ıle hallettık Muzıkten anlayan bırı basına oturdu Kucucuk alanda onca ınsan cok eglendık.

Nısan tepsısını de alıp susleyebilirsiniz.. İstanbuldaysanız Emın onunde guzel tepsıler bulabilirsiniz.

Biz matbadan bıde resım cekılebilmek için ikimizin isimlerinin yazılı oldugu Nısan torenınıne hos geldınız ve nısan tarıhını yazan bı pankart hazırladık Cok guzel oldu.

Bu bıde elde tutulan yazılar var resım cektırırken kullanılan eger renklı yazıcınız varsa nette buldugunuz guzel resımlerı bastırın kartonun ustune yapıstırın bıde cubuga gecırdınız mı enfes olur.

Bır kac tane tef alın.. Cok masrafı olmaz zaten..

Hayırlı ugurlu olsun.Bebegınıze saglıkla kavusursunuz İnşallah.

doğum gunu partileri yapılan resimleri gördükçe kızımda onlardan istiyordu aralık yaında bir doğum günü partisi hazırladım şeker hamurlu kurabiyelri ben yaptım pişirmeden uzun soplar taktım cam kavanozun içine oyun hamuru yerleştirdim üsütne kızımın başharfleri olan şeker hamurlu kurabileri oyun hamurua taktım kavanozu pembe kurdaleyle süsledim , ucan balonlar masa incileri duvar süsleri gerçekten inanılmaz güzel bir dogum günü partisi hazırladım , gelen haerkes hangi şirketle anlaştın bunları yaptırdın dediler , biraz emekle gerçekten çok güzel oldu , yaşadıgınız yerde yoksa bile gözünü seveyim internetin sipariş ver gelsin.

nişan masa süslemeleri diye arat hatta ben arattım
http://bosugraslarmuduru.blogspot.com.tr/2015/03/nisan-organizasyonu-fikirleri.html

sana kolay gelsin ablana mutluluklar

Nisandaki hediyeleri cok cocuksu buluyorum. Bence en onemli sey ikramlar.
pastada soylediginizden dusuk fiyata var. Sizin yapmaniz zor olabilir onemli gun sonucta.
Guzel ikramlar hazirlayip masayi donatin acik bufe gibi alsin herkes.

Pastayı yaptırın ama nişan pastası olduğunu söylemeyin. Ciddiyim.
İkram için de açık büfe yapın, salatalar yaparsınız hazırlarsıznı zor değil.

İçeride pasta kesin dağtın.

Ortada kullanacağız süslü şeker hamuru ğastasını da kendiniz kaplayınz

Ayaklabı gömlek kutusu strafor vs gbi bir malzameyi şeker hamuru işe kaplasanız olur da biter. Önceden recrübe edin tabiki, son ana bırakmayın.

Gittigidiyor da vs çok uyguna hediyelik keçe şavanta süsler var onları dağravilirainiz.

Ben söz mendili ve sabun dağıtmıştım.

Alabilirim isimleri tesekkurler

ARCAKE var ınstagramda bundan bı tanıdıgım yaptırmısdı guzel oldugunu solemısdı sen gene bı ırtıbata gecersın.
bıde bı akrabam yapıyo CANCANLARKURABİYE tavsiye ederim ıkıncısı yenı ama lezzetlidir bı fıyat al derim. ınsallah ıstedıgın gıbı bulursunuz. bunun harıcı pasta dıe yazarsanız daha cok cıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…