- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi Ocimum basilicum
-
Bilmiyorum, kızlar haklısınız belki de.. Ama 9 aydır görüşmüyoruz, o kadar konuşacağı merak edeceği şey varken; bunu sorması canımı sıktı.. Nasıl geçiyor yapılacak birşey var mı dahi demeden direkt sorunca hoşuma gitmedi..
Yok başarı ya da eksiklik görmüyorum zaten. Öyle bir kafada insan değilim.Abartıyorsunuz.
Normal hamile kalsanız bu size ait bir başarı değil, tüp bebek olsa yine bu sizin ayıbınız, eksikliğiniz değil.
Soruya neden bu kadar bozuldunuz?
Yok başarı ya da eksiklik görmüyorum zaten. Öyle bir kafada insan değilim.
Belki küsülme mevzusunu açmam yazmam gerekiyordu. Küsme sebebimiz; ablam eşinden şiddet görüyor yıllardır, o şerefsiz kolunu dahi kırdığı halde ayrılmıyor. Annemlere ya da karakola boşanıcam diye geliyor, sonra vazgeçip seviyorum deyip boşanmıyor. O kadar yalvardık ki anlatamam..
Hastalıklı bir ruh hali içinde. Biz ailecek eşiyle ve o tarafla zaten görüşmüyoruz.
En son boşanıcam şiddet gördüm diye diye karakola geldiğinde; bana haber verdiler. Karakola gittim, uzaklaştırma kararı çıkarttırdık, eşyalarını alıp getirdik. Dava açacaktık ki hemen ertesi günü yine vazgeçti.
Ben psikolojik tedavi görmesini teklif ettim; iyi bir psikiyatr ve psikolog bulduğumu söyledim.
"ben deli değilim, beni amateme mi yatıracaksın, kimin ne olduğunu ben çok iyi biliyorum, senin benim kocamda gözün var zaten......." diyerek üzerime yürüdü.
En kısaca yaşanılanlar bu şekilde.. Babam ve annem üzülmesin diye bir kısmını sakladım zaten onlardan..
Dört senedir bebeği olmayan kız kardeşini karşısında karnı burnunda görünce ilk bunu sorması gayet doğal değil mi? Eşiniz de iyice gaz vermiş anlaşılan.Bilmiyorum, kızlar haklısınız belki de.. Ama 9 aydır görüşmüyoruz, o kadar konuşacağı merak edeceği şey varken; bunu sorması canımı sıktı.. Nasıl geçiyor yapılacak birşey var mı dahi demeden direkt sorunca hoşuma gitmedi..
Aynen keşke görüşmeseydim, babamı kıramadım işte.. Gerçekten hata ettim.o zaman görüşmeniz hata.
görüşmeyin, bir daha da aile meselesine dahil olmayın.
alsın kocasını başına çalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?