Ablamın Sorusu !!

Benim tup bebekle oldu yuz kizartici suc falanmi cok gereksiz takintilisiniz
Hayır olur mu lütfen bende sağlıkçıyım..
Olmasa bende tüp bebek için tedaviye başlayacaktım. Eğer öyle yanlış aksettirdiysem; özür dilerim..
Aksine ablamın bunu bir eksiklik gibi görüp sorgulayış şekli ve ses tonu; beni rahatsız etti zaten. Yani burada yorum yapan herkes çok abarttığımı düşünmüş ama ablamın zihniyetini bilseniz; eminim sizde art niyet arardınız..
Aslında ben art niyetli bir soru olduğuna emin oldum düşündükçe. Benim asıl derdim şimdi doğuma gelecek olması..

Aslında soru normal ama ablaniz olgun bir insan değil gerçekten.ne bilim sormasaydi daha iyiydi..araştırması çok saçma olmuş.benimde hoşuma gitmedi.demekki küs olduğunuz dönemde çok merak etmiş ve kendince tahmin yürütmüş.degisik geldi.

Evet abartiyosun

Canım kız elinden geleni yapmış, karakola gitmiş, doktora götürmeyi teklif etmiş ablası kendi istememiş, istemediği gibi benim kocamda gözün var demiş. Böyle saçmalık olur mu, abla olarak elbetteki kendiliğinden mi oldu demesi kötü değil ama kocamda gözün var cümlesinden sonra insan artniyet mi var diye düşünüyor

Ablaniz hasta soylediklerini hiç ciddiye alip kafaniza takmayin. ben yillarca yasadim ayni sorunu kendimi yıprattim. bende de var o abladan bir tane. Benimki simdilerde iyi insallah sizinkide duzelir.

Çok teşekkür ederim, evet işte tam olarak bu. Ama yanlış anlaşıldım ve tam anlatamadım derdimi galiba, herkes fazla abarttığımı düşündü.

Hicbir yakınıma arkadaşıma vs ne kadar sürede hamile kalırlarsa kalsınlar tedaviyle mi oldu kendiliğinden mi diye gereksiz bir soru sormam. Millet ne kadar meraklı. Sormada ki amaç ne. Sohbet desem milyon tane konu var. 4 yil olsun 10 yil olsun insanlarin özeline burun sokmaya ne meraklı insanlar var.

" Kocamda gözün var " bu çok ağır bir itham.

Iyi affetmissiniz yine.

Bırakın gelsin dogumunuza . Dert etmeyin. Su akar yolunu bulur. Şimdiden kendinizi üzmeyin.

Sağlığı yerinde olmayan biri. Mümkün olduğunca mesafe koyarsınız zamanla.

Hamilesiniz kirmak istemem ama annemin sevdigi kizi modundasıniz. 1 yillik evli olup bunu sorsa tamam da bence 4.5 olmus komsunuz olsam bende sorardım. Babanız gorusup siz gorusmuyorsanz bilemiycem cunku boyle durumda once babalar evlatlarini siler bence sizin anlatmadiginjz birseyler var. Belki gelse bile kiz size guvenmiyor eskisinden beter olmaktan korkuyor. Ama ablanizin enistende gozun var demesi yanlis geldi tek.

Çok teşekkür ederim, evet işte tam olarak bu. Ama yanlış anlaşıldım ve tam anlatamadım derdimi galiba, herkes fazla abarttığımı düşündü.

Canım ablan normal olsa abartı olurdu ama size iftira boyutuna gelmiş, bunda artniyet aranır. Keşke sizde hiç barışmasaydınız ya da bundan sonra mesafeli olmaya çalışın

Başkası sorsa sadece gereksizdi der kafama takmazdım ama ablamın sorusunu normal bulamıyorum maalesef.
Keşke hiç görüşmeseymişim, babamı kıramadım.. Babam silemez çünkü silemeyecek kadar merhametli. Biz annemle hep bunun sıkıntısını çektik zaten.
Eskisinden ne kadar kötü olabilir Allah aşkına. Biz onun saçlarını okşamaya kıyamazken; kocası denen şerefsiz kolunu kırdı ve 20 dikişle platin takıldı koluna...... O hala koca derdinde..

Kocası pisikopat bacısı havadan nem kapıyor abla normal değil öyle mi..Allah o kadını sizin kocasının ruhsuzluğundan kurtarıp aklını yeniden kazanmasına vesile olacak kişilerle karşılaştıtsın..ha bu arada herkes ablanızı haklı görünce kocamda göxüm var dedi demekte ayrı bir ironi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…