Ablamın Sorusu !!

Bence esimde gozun var lafindan sonra barismaniz hata olmus.

9 aydır küssünüz 8.5 aylık hamilesiniz.4.5 yıllık evlisiniz.sayısal kısımlara bakacak olursak diyelim ki hiç kimseye çocuk istemenizden asla ama asla bahsetmeseniz bile ben de sorardım yani tedavi mi gördünüz diye.ayrıca ablanız hakkında güncellemenizi de okudum.onu ne kadar kötü halde olduğunu bile bile kendi kaderine terk etmişsiniz.yarın öbür gün Allah korusun 3. sayfa haberlerinde görürseniz vicdanınız nasıl sızlamayacak sizin?sorusunda hiç yanlış bir şey görmedim.bence kendinizi toplayın.ayrıca hamiş ne ya hamile o.

Yani küs olma mevzuunuzu da okudum.ablanizin sizi esinde gözünüz varmış yakistirmasi cokçcirkin.ama tedaviyle mi hamile kaldın sorusunu ben art niyetli bulamadım evliliğinizin başında beri geçen süreyi dusununce.kaldi ki tüp bebekle olması eksiklik değil ki..ben tüp bebek annesiyim..

Senin kocamda gözün var lafindan sonra babamın hatri için bile görüşmem o abla ile net. Ama sorduğu soru da bence bişey yok hamilelik hormonlarindan kaynaklı yanlış yöne cekiyorsun bence

kimin ne olduğunu ben çok iyi biliyorum, senin benim kocamda gözün var zaten......." diyerek üzerime yürüdü.

Aman yarabbi
Bu sözün üzerine nasıl barıştınız nasıl yüzyüze geldiniz
Ablanıza pes diyorum
Bu lafı duyduktan sonra her cümlesinde art niyet arasanız yeridir.
Aileniz ablanızı tedaviye ikna etse iyi olur zira gerek evliliğindeki tutumu gerek size sarfettiği sözlerden belli olduğu üzre durumu hiç iyi değil gibi

Ben de soruda bi tuhaflık görmedim şahsen sonuçta abla yani sokaktaki insan veya komşu sorsa haklısınız da aile içinde biri sorabilir bence.

Ama küsme konusunda haklısınız.
En sınır olduğum kadın tipi ablanız.
Bırakın dayakçı kocasının dayağını yesin ömür boyu hiç uğraşmayın.
Dayak yemeden rahat etmiyor belli ki.
Ben olsam evime almam barıştınız diye her şey eskisi gibi olacak değil ki.
2 3 ayda bir 1 saat görüşürüm çok bile böylesine neden hemen içinize alıyorsunuz kabul etmeyin.

Valla bana bu soruyu annemden başka kimse soramaz.
Ameliyatlar oldum, tüp bebek denedim sadece benim ailem bildi. Ki kardeşlerim bir kere soru dahi sormadı.
Bi kaç arkadaşım biliyordu hatta biri gelip ameliyatlarımdan birinde bana baktı.
Asla ve asla soru sormadı.

Bence tam yeni barışmaya başlamışken sorması olmamış ilerki zamanlarda sorması bu kadar kırmazdı sizi
Ablanın huyunu bilemem ama bi abla merak eder normal olarak zamana bırak ilişkinizi de anlaşılır zaten ne niyetle sorduğu

Bulasici hastalikli birini evine sokarmisin.ablanida evinden uzak tut bence

Abartıyorsunuz.

Normal hamile kalsanız bu size ait bir başarı değil, tüp bebek olsa yine bu sizin ayıbınız, eksikliğiniz değil.

Soruya neden bu kadar bozuldunuz?
+++ Tüp bebek yada bebek icin tedavi olmak ayıp günah yada tuaf bir durummu ki bunu sormak abes olsun

Belki ortak arkadasinizdan bebegin onceleri olmadigini, tup bebek dusundugunuzu falan ogrenmistir. Sizinle gorusmese de belki sizden haber aliyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…