- 5 Mayıs 2013
- 33.872
- 41.419
- 798
- Konu Sahibi Ocimum basilicum
-
Güncelleme;
Kızlaarrr belki küsülme mevzusunu açmam yazmam gerekiyordu. Küsme sebebimiz; ablam eşinden şiddet görüyor yıllardır, o şerefsiz kolunu dahi kırdığı halde ayrılmıyor. Annemlere ya da karakola boşanıcam diye geliyor, sonra vazgeçip seviyorum deyip boşanmıyor. O kadar yalvardık ki anlatamam..
Hastalıklı bir ruh hali içinde. Biz ailecek eşiyle ve o tarafla zaten görüşmüyoruz.
En son boşanıcam şiddet gördüm diye karakola geldiğinde; bana haber verdiler. Karakola gittim, uzaklaştırma kararı çıkarttırdık, eşyalarını alıp getirdik. Dava açacaktık ki hemen ertesi günü yine vazgeçti.
Ben psikolojik tedavi görmesini teklif ettim; iyi bir psikiyatr ve psikolog bulduğumu söyledim.
"ben deli değilim, beni amateme mi yatıracaksın, kimin ne olduğunu ben çok iyi biliyorum, senin benim kocamda gözün var zaten......." diyerek üzerime yürüdü.
En kısaca yaşanılanlar bu şekilde.. Babam ve annem üzülmesin diye bir kısmını sakladım zaten onlardan..
Şimdi babamı kıramadım görüştüm ama pişman oldum. Bu soruyu sorma amacı, bunu eksiklik gibi görüp sorması. Ses tonu bile rahatsız etti..
Bu yüzden art niyetli olduğunu düşünüyorum. Ama herkes abarttığımı düşünmüş. Bilemiyorum belki de haklısınız, Zaten hormonlarım tavan yapmış durumda.
Şimdi doğum için evime ve hastaneye de gelecek.. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..
Yani küs olma mevzuunuzu da okudum.ablanizin sizi esinde gözünüz varmış yakistirmasi cokçcirkin.ama tedaviyle mi hamile kaldın sorusunu ben art niyetli bulamadım evliliğinizin başında beri geçen süreyi dusununce.kaldi ki tüp bebekle olması eksiklik değil ki..ben tüp bebek annesiyim..Güncelleme;
Kızlaarrr belki küsülme mevzusunu açmam yazmam gerekiyordu. Küsme sebebimiz; ablam eşinden şiddet görüyor yıllardır, o şerefsiz kolunu dahi kırdığı halde ayrılmıyor. Annemlere ya da karakola boşanıcam diye geliyor, sonra vazgeçip seviyorum deyip boşanmıyor. O kadar yalvardık ki anlatamam..
Hastalıklı bir ruh hali içinde. Biz ailecek eşiyle ve o tarafla zaten görüşmüyoruz.
En son boşanıcam şiddet gördüm diye karakola geldiğinde; bana haber verdiler. Karakola gittim, uzaklaştırma kararı çıkarttırdık, eşyalarını alıp getirdik. Dava açacaktık ki hemen ertesi günü yine vazgeçti.
Ben psikolojik tedavi görmesini teklif ettim; iyi bir psikiyatr ve psikolog bulduğumu söyledim.
"ben deli değilim, beni amateme mi yatıracaksın, kimin ne olduğunu ben çok iyi biliyorum, senin benim kocamda gözün var zaten......." diyerek üzerime yürüdü.
En kısaca yaşanılanlar bu şekilde.. Babam ve annem üzülmesin diye bir kısmını sakladım zaten onlardan..
Şimdi babamı kıramadım görüştüm ama pişman oldum. Bu soruyu sorma amacı, bunu eksiklik gibi görüp sorması. Ses tonu bile rahatsız etti..
Bu yüzden art niyetli olduğunu düşünüyorum. Ama herkes abarttığımı düşünmüş. Bilemiyorum belki de haklısınız, Zaten hormonlarım tavan yapmış durumda.
Şimdi doğum için evime ve hastaneye de gelecek.. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..
Senin kocamda gözün var lafindan sonra babamın hatri için bile görüşmem o abla ile net. Ama sorduğu soru da bence bişey yok hamilelik hormonlarindan kaynaklı yanlış yöne cekiyorsun benceGüncelleme;
Bulasici hastalikli birini evine sokarmisin.ablanida evinden uzak tut benceİftirasını unutacağım ama bir bakıyorsun çok akıllı zeki şeytanın aklına gelmeyecek planlar yapıyor bir bakıyorsun saçmalıyor. Gerçek niyetini anlayamıyoruz artık.
Duramıyoruz biz zaten yıllardır; hepimiz fazlasıyla yıprandık.. Heran birşey olacak gibi bir his var içimizde..
Ama ablam böyle olduğu sürece, bir adım atamıyoruz. Çünkü ne tedavi olmayı kabul ediyor ne de boşanmayı.
+++ Tüp bebek yada bebek icin tedavi olmak ayıp günah yada tuaf bir durummu ki bunu sormak abes olsunAbartıyorsunuz.
Normal hamile kalsanız bu size ait bir başarı değil, tüp bebek olsa yine bu sizin ayıbınız, eksikliğiniz değil.
Soruya neden bu kadar bozuldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?