Ablamın Sorusu !!

Bu soruda alınacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.sonucta ablanız canınız.keske eşinize söylemeseydiniz bu konuyu,belki hamilelikten dolayı daha duygusal daha kırılgansınızdır ve böyle dusunmussunuzdur.ister istemez insan merak ediyor.sonucta şükür olmuşmu olmuş gerek yok böyle takılmaya ister tup b3bek ister aşılama,ortada sizin kanınızdan bir melek.

İnsan hamileliğin özellikle son dönemlerinde çok fazla hassas oluyor. Loğusalık bitince, şöyle 4-5 aylık olduğunda siz bile güleceksiniz şu an nefret edip bağırdığınız şeylere :)

Gayet de normal bir soru ne var ki bunda ben de olsam sürece dahil olmadığım için sorardim. .çok abartılı. .

Ne var bunda küssünüz diye düşman değilsiniz ya. Ayrıca dört yıldır olmuyormuş bence soruda hiç gariplik yok sen alıngansın.

Bence gayet normal bir soru sormuş.
Siz kötü niyetli düşünüyorsunuz..
Hamilelikle ilgili soruları abartıp takıntı yapan tek kişi değilsiniz..

Bir de şu 'hamiş' kelimesi ülkede bir yasa ile yasaklansa keşke.
Ben de hamilelik yaşadım ama hiç böyle pofuduk tuhaf isimler takmadım..

Bence gayet normal bir soru bende dokuz ay kız kardeşimle goruşmesem yalnız kaldığımızda ilk bunu sorarım. Ama sorununuz çok mu büyüktü insan ablasıyla hele kızıyla dokuz ay nasıl konuşmaz ben en çok buna takıldım

Bence bu soruyu sallayın. Ne niyetle sorduğunu ileriki dönemde görüştükçe zaten anlarsınız. Eğer aşağılama şu bu niyetiyle sorduysa kendini belli eder zaten ona göre tavrınızı koyarsınız. Şimdiden kendinizi doldurmayın.

sordugu soruda bence hala bir şey yok ama böyle bir iftira atan biri ile sırf kardeşiz diye görüşmezdim.
olan olmuş, önünüze bakın. mesafeli olun. az görüşün zamanla o da anlar istenmediğini.

Eşiniz de eleştiriye yer arıyormuş.

Aşırı abartıyorsunuz.

Dört senedir bebeği olmayan kız kardeşini karşısında karnı burnunda görünce ilk bunu sorması gayet doğal değil mi? Eşiniz de iyice gaz vermiş anlaşılan.

Ne kadar abartmissiniz. Ne var ki bunda?

Yeri geliyor kendi kardeşin düşmanından daha beter oluyor. Çevremde çok var böyle.

Ne var bunda küssünüz diye düşman değilsiniz ya. Ayrıca dört yıldır olmuyormuş bence soruda hiç gariplik yok sen alıngansın.

Karı-koca birbirinizi mi dolduruyorsunuz acaba?
Ne var bunda?

Bide gidip ablanı eşine mi şikayet ettin ah canım yaa... Ne gerek vardı, ne var bu soruda...

Güncelleme;

Kızlaarrr belki küsülme mevzusunu açmam yazmam gerekiyordu. Küsme sebebimiz; ablam eşinden şiddet görüyor yıllardır, o şerefsiz kolunu dahi kırdığı halde ayrılmıyor. Annemlere ya da karakola boşanıcam diye geliyor, sonra vazgeçip seviyorum deyip boşanmıyor. O kadar yalvardık ki anlatamam..
Hastalıklı bir ruh hali içinde. Biz ailecek eşiyle ve o tarafla zaten görüşmüyoruz.
En son boşanıcam şiddet gördüm diye karakola geldiğinde; bana haber verdiler. Karakola gittim, uzaklaştırma kararı çıkarttırdık, eşyalarını alıp getirdik. Dava açacaktık ki hemen ertesi günü yine vazgeçti.
Ben psikolojik tedavi görmesini teklif ettim; iyi bir psikiyatr ve psikolog bulduğumu söyledim.
"ben deli değilim, beni amateme mi yatıracaksın, kimin ne olduğunu ben çok iyi biliyorum, senin benim kocamda gözün var zaten......." diyerek üzerime yürüdü.
En kısaca yaşanılanlar bu şekilde.. Babam ve annem üzülmesin diye bir kısmını sakladım zaten onlardan..

Şimdi babamı kıramadım görüştüm ama pişman oldum. Bu soruyu sorma amacı, bunu eksiklik gibi görüp sorması. Ses tonu bile rahatsız etti..
Bu yüzden art niyetli olduğunu düşünüyorum. Ama herkes abarttığımı düşünmüş. Bilemiyorum belki de haklısınız, Zaten hormonlarım tavan yapmış durumda.
Şimdi doğum için evime ve hastaneye de gelecek.. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..

Son düzenleme:
Yanii olmadigini ugrastigini biliyorduysa kendiliginden mi oldu diye sormasi gayet dogal geldi bana... sen biraz hassassin sanirim... daha yeni barismisiz bu da sorulur mu diye dusunuyorsun lakin ablan o :) saglikla gelsin Allah anali babali buyutsun.

Abartmakla birlikte eşinize böyle şeyleri anlatmamanız gerektiğini de söylemek isterim.

Sonuçta ablanız ve akşama kadar oturmuşsunuz. Artık çok yaygın bu çocuk olmama meselesi, yani ablanız sorunca söylenmeyecek bir şey değil ki. O da bunun rahatlığıyla sormuştur.

Ablamın ikizleri yeni doğduğunda aşı için gittiğimiz hastahaneki hemşire direk "aşılama mı?" diye sordu. Ablam da normal şekilde "hayır doğal yolla" dedi.

O hemşireyi ne yapsaydık acaba? Kesin artniyetliydi

Yeryüzündeki tek hamile siz değilsiniz. Eşiniz de ablanızı sizin tepkilerinize göre değerlendirir zaten.
Şimdi "abartıyorsun" dese sorun çıkar 'hamiş' karısı üzülüverir..

Valla soran kişi görünce elti olsa kıskanıyor derim de ablaniz mis benim ablam herşeyi bilir bende onunkini bana normal geldi

Yeni barış olmuş sorması da gayet normal :)

İyi de madem ablanız iyi değil bunu siz de biliyorsunuz o zaman bu saçma sapan iftirasını da unutacaktınız. Kim bilir nasıl eziyet ediyordur eşi.normal düşünemiyor belli yoksa herkesin eşi var Allah a şükür. Ablanızın hareketleri bana da hiç normal gelmedi ama dokuz ay bu kadın o canavar adamla ne yaptı bu merakla nasıl durabildiniz.

gayet doğal bir soru.demek ki ablanızla aranız bu soruya alınacak,sorudan rahatsız olacak kadar açılmış. ablamla zaman zaman tartışırım soğuk oluruz ama birçok şeyi konuşur, birbirimize sorarız. hele onun bana sordukları... of abla derim ama hiç de art niyet diye düşünmem.abarttığınızı düşünüyorum.

İftirasını unutacağım ama bir bakıyorsun çok akıllı zeki şeytanın aklına gelmeyecek planlar yapıyor bir bakıyorsun saçmalıyor. Gerçek niyetini anlayamıyoruz artık.
Duramıyoruz biz zaten yıllardır; hepimiz fazlasıyla yıprandık.. Heran birşey olacak gibi bir his var içimizde..
Ama ablam böyle olduğu sürece, bir adım atamıyoruz. Çünkü ne tedavi olmayı kabul ediyor ne de boşanmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…