- Konu Sahibi esmergizmo
Enee hatırladım seni şu sevgilinden ayrılıp depresiftin bayagı bak kafan dagılmış daha ne istiyorsun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablan çok çakal senin kurt olman lazım ama sanmıyorum sen tırtıl bile olamazsın böyle şeyler yapamazsınya aslında sevgilimden ayrıldığımda çok üzgündüm o ara biraz merhamete gelmişti. ama ben toparlandıkça o da gardını alıyor bana yapabilceğim bişi yok.
bugün bi ara çok üstüme geldi ağlayarak çıktım odadan ne istiyorsun yeter diye hatta babam kızdı arkasından. sonra bi baktım o benden beter ağlıyo güya ağlamaya başlamış kendi kendine ama resmen numara gözünde yaş yok.
sonra hatta bana bağrınırken arada ağladı falan annem üzüldü resmen gördüm yani.
ama olabilir yine de. ezik takılmaya çalışayım bakayım.. nası olcak.
Husumetim yok şükürde evlendiremedikKayninla ne husumetin var![]()
:))doğru ya doktor hanım benim bi sorum olacaktı ftr bölümünü önerirmisiniz bı sene hemşirelik okumayı düşünüyordu m ama aklımı karıstırdılar ftr diye ama iş imkânı azmiş herhalde hemşirelikle ftr arasında kararsız kaldımayyy ney ki o merak ettim dinleyeyim:))
olabilir sanırım kötüyüm diye yalnız olmayayım istedi sanırım. yıkmak yerine yapıcı olmaya çalışıyor dr. valla çalışılmıyor evet. zaten ünideyken de sınavlarıma hep kütüphanede çalışıyordum ama günde 5-6 saat çalışmak yetityordu o sınavlara.
gazoza ilaç konumuna geldim gerçekten yaa :))
olabilir küçükler hep şımarık görülüyor ne yapsak da. aslında ablam benden daha şımarık ben bile kendi çamaşırımı yıkarım misal onun annem yıkar.
Çaresizsen, çare sensin :) bas ilacı gazoza :))ayyy ney ki o merak ettim dinleyeyim:))
olabilir sanırım kötüyüm diye yalnız olmayayım istedi sanırım. yıkmak yerine yapıcı olmaya çalışıyor dr. valla çalışılmıyor evet. zaten ünideyken de sınavlarıma hep kütüphanede çalışıyordum ama günde 5-6 saat çalışmak yetityordu o sınavlara.
gazoza ilaç konumuna geldim gerçekten yaa :))
olabilir küçükler hep şımarık görülüyor ne yapsak da. aslında ablam benden daha şımarık ben bile kendi çamaşırımı yıkarım misal onun annem yıkar.
Kaynım var düşünürseniz
Birlikte yaşlanmazsınızda bence yaşı gelmiş hala evlenemedigi için gergin.
Kayninla ne husumetin var![]()
arkandan sovmesini istemiyorsan bu ise bulasmaHusumetim yok şükürde evlendiremedik![]()
Bence siz değil ablanız gitsin psikoloğa:) insan kardeşinin mesleğini kıskanır mı be gurur duyar..selam kızlar bu konunun benzeri şeyleri çok açtım ama bu sefer ayrıntı bir şey soracağım. sadece sorduğum soruya odaklanırsanız sevinirim.
sınava çalışıyorum sınav dönemim baya uzadı elimde olmayan sebeplerden. ailemle yaşıyorum, bekar bir öğretmen ablam var aramızda 6 yaş var.
şöyle bir sorunum var; zaten stresli bir dönemdeyim bir de ablam canı sıkıldıkça bana sarıyor. onla kavga etmemeyi başaramıyorum ya, illaaa beni o kavgaya sokmanın bir yolunu buluyor, gittikçe dozu arttırıyor, damarıma basıp, bundan çok yoruldum artık. bir de kavga anında beni çok küçümsüyor, hakaret ediyor, uzun süre etkisinden çıkamıyorum, özgüvenim çok zedeleniyor. bu yüzden hiç kavgaya karışmak istemiyorum aslında.
bu aralar annemle aramız düzeldii, sanırım onu da kıskanmaya başladı beni evde bulduğu vakit, ağlıyor zırlıyor, bağırıyor çok fazla, üstüme gelip bağıra bağıra hakaret ediyor, insan kayıtsız kalamıyor. annemle eski kavgalarımızı hatırlatmaya çalışıyor sanki anneme, tuhaf taktikleri var. çocuk gibi oldu iyice. zaten bu kavga içeren yarışmaları da çok sever ve resmen ordaki taktikleri öğrenir survivor kısmetse olur fanıdır misal. sanki oralardaki taktikleri uyguluyor bana. ben de böyle konularda hiç bilmem ne yapacağımı. ondan zorlanıyorum.
(psikiyatra gidiyorum, sorunumuzun ablamın benim mesleğimi kıskanması olarak buldu. yani değiştirebileceğim bir şey yok maalesef bu konuda)
ne yapabilirim böyle bir şekilde sataşmaya geldiğinde? yani olay kavgaya girmeden nasıl çevirebilirim? bi tavsiyeniz var mı?
Enee hatırladım seni şu sevgilinden ayrılıp depresiftin bayagı bak kafan dagılmış daha ne istiyorsun![]()
Ablan çok çakal senin kurt olman lazım ama sanmıyorum sen tırtıl bile olamazsın böyle şeyler yapamazsın![]()
Bak psikolojini hemen topla. Hatta onu kıskandırmaktan zevk al.mesela o foto koydumu öyle sende onu zombiye çevir koy. Kısasa kısas yap ona. Birde aşıro kıskandır. Annenle daha iyi geçin. Kadının yanında kavga etme. Bir kere neden özgüvenin eksik olsun. Ondan iyi ilin var hayatın var. Sınavlardan daralmışındır sen.özgüven eksikliği değildir o. Sen onu sinir et. Ettikçe ondaki sinirli ifadeyi görünce zamanla mutlu bile olursun. Gerekiyorsa kütüphanede çalış dersini. Sırf sen bir şeyleri başarama diye yapıyordur o. Ona inat daha özgüvenli, daha sıkı sıkı sarıl. Hayatı boyunca sana bakıp kahrından çırpınsın dursun. Bende bir teyze kızı var evlere şenlik kıskançlıkta master yaptı. Artık görüştüğüm insanlar için bile trip atar oldu. Hamileyim temizlik yapamıyorsundur çağır beni herzaman gelirim diyor.arkasından hemen laf sen zaten anca xxx i çağırırsın onla görüşürsün. Bende ona cevaben madem kıskanıyor ya evet görüşüyorum derim ki öyle demedim o an kafam basmadı hamilelikten olsa gerek :) dedim çağırırım temizlikçiyi yapar onlamı uğraşcam. Nasıl olsa onada kıskançlık yapmıştır. Yani sen ona ne laf söylersen söyle o uyuz olucak ve kıskanıcak. Sadece ağız dalaşına girme.yok ya ne iyiliği. bi kez kavga ettik hasta etti beni resmen kistim patladı yumurtalığımda. sabah hastaneye giderken kavga çıkartıp arabasının anahtarını aldı gitti minibüsle git diye. ağrım vardı yürüyemiyordum arabam yoktu o zaman. inanılmaz üzülmüştüm o gün anladım bana iyiliği dokunmayacağını.
sıkıntı şu ki bende hiç özgüven kalmadı. hani öyle ego patlaması yaşayıp da birini ezemem şu an. o tribe giremem yani. olmuyor. kendimi onarmam lazım normal biri gibi olmak için.
ay işin komiği benimle çekildiği fotomu benden habersiz whatsapp durum fotosu olarak koymuş (eski sevgilisi bakıyor diye) kendine makyaj programıyla makyaj yapmış diş rengini açmış fotonun ayarını bozmuş, annemle ben vampir gibiyiz ve berbat görünüyorum. haberim yok fotolarımın konulduğundan. bi sor demi koyayım mı diye. aklınca benle arası çok iyimiş gibi eski sevgilisine gösteriş yapıyor.
Ablanız uçuşta 1selam kızlar bu konunun benzeri şeyleri çok açtım ama bu sefer ayrıntı bir şey soracağım. sadece sorduğum soruya odaklanırsanız sevinirim.
sınava çalışıyorum sınav dönemim baya uzadı elimde olmayan sebeplerden. ailemle yaşıyorum, bekar bir öğretmen ablam var aramızda 6 yaş var.
şöyle bir sorunum var; zaten stresli bir dönemdeyim bir de ablam canı sıkıldıkça bana sarıyor. onla kavga etmemeyi başaramıyorum ya, illaaa beni o kavgaya sokmanın bir yolunu buluyor, gittikçe dozu arttırıyor, damarıma basıp, bundan çok yoruldum artık. bir de kavga anında beni çok küçümsüyor, hakaret ediyor, uzun süre etkisinden çıkamıyorum, özgüvenim çok zedeleniyor. bu yüzden hiç kavgaya karışmak istemiyorum aslında.
bu aralar annemle aramız düzeldii, sanırım onu da kıskanmaya başladı beni evde bulduğu vakit, ağlıyor zırlıyor, bağırıyor çok fazla, üstüme gelip bağıra bağıra hakaret ediyor, insan kayıtsız kalamıyor. annemle eski kavgalarımızı hatırlatmaya çalışıyor sanki anneme, tuhaf taktikleri var. çocuk gibi oldu iyice. zaten bu kavga içeren yarışmaları da çok sever ve resmen ordaki taktikleri öğrenir survivor kısmetse olur fanıdır misal. sanki oralardaki taktikleri uyguluyor bana. ben de böyle konularda hiç bilmem ne yapacağımı. ondan zorlanıyorum.
(psikiyatra gidiyorum, sorunumuzun ablamın benim mesleğimi kıskanması olarak buldu. yani değiştirebileceğim bir şey yok maalesef bu konuda)
ne yapabilirim böyle bir şekilde sataşmaya geldiğinde? yani olay kavgaya girmeden nasıl çevirebilirim? bi tavsiyeniz var mı?
:))doğru ya doktor hanım benim bi sorum olacaktı ftr bölümünü önerirmisiniz bı sene hemşirelik okumayı düşünüyordu m ama aklımı karıstırdılar ftr diye ama iş imkânı azmiş herhalde hemşirelikle ftr arasında kararsız kaldım
Çaresizsen, çare sensin :) bas ilacı gazoza :))
O değil de ,ömür çürütür bu kadın ..tedaviye ikna etmelisin ..
arkandan sovmesini istemiyorsan bu ise bulasmaabla evlerden irak
![]()
Herseyi mecvutalsdkaslkdaslkd oy yerlere yattım gülmekten.
valla bi zamanlar sevgilimin amiri çok gıcıktır, plan yapmadım değil şunların başlarını birlikte yakalım diye. alksdjasd çok güzel bir kombo olabilirdi.
kaynınız ne işle meşgul efem sesekası var mı![]()
Bence siz değil ablanız gitsin psikoloğa:) insan kardeşinin mesleğini kıskanır mı be gurur duyar..
Pis kaknemsorma ama ne dağılmak kavga dağılması :))
evet ya ben saftirik doğrucu davut, suratına diyorum sevmiyorum seni diye. o orda ama ben kardişimi çik siviyiriiim yapıyor annemlere pis yalancı.
Seni alalım kuzenime o zamankatılıyorum feci şekilde![]()
Bak psikolojini hemen topla. Hatta onu kıskandırmaktan zevk al.mesela o foto koydumu öyle sende onu zombiye çevir koy. Kısasa kısas yap ona. Birde aşıro kıskandır. Annenle daha iyi geçin. Kadının yanında kavga etme. Bir kere neden özgüvenin eksik olsun. Ondan iyi ilin var hayatın var. Sınavlardan daralmışındır sen.özgüven eksikliği değildir o. Sen onu sinir et. Ettikçe ondaki sinirli ifadeyi görünce zamanla mutlu bile olursun. Gerekiyorsa kütüphanede çalış dersini. Sırf sen bir şeyleri başarama diye yapıyordur o. Ona inat daha özgüvenli, daha sıkı sıkı sarıl. Hayatı boyunca sana bakıp kahrından çırpınsın dursun. Bende bir teyze kızı var evlere şenlik kıskançlıkta master yaptı. Artık görüştüğüm insanlar için bile trip atar oldu. Hamileyim temizlik yapamıyorsundur çağır beni herzaman gelirim diyor.arkasından hemen laf sen zaten anca xxx i çağırırsın onla görüşürsün. Bende ona cevaben madem kıskanıyor ya evet görüşüyorum derim ki öyle demedim o an kafam basmadı hamilelikten olsa gerek :) dedim çağırırım temizlikçiyi yapar onlamı uğraşcam. Nasıl olsa onada kıskançlık yapmıştır. Yani sen ona ne laf söylersen söyle o uyuz olucak ve kıskanıcak. Sadece ağız dalaşına girme.
Her işte bir hayır var işteSeni alalım kuzenime o zaman![]()
Ablanız uçuşta 1
Sizin mesleğiniz ne 2