ablamla başım dertte ne yapsam bilmiyorum:p

Hadi ya ben de asker bulurmusum ben şok :KK70: başıma gelmeyince daha tam zorluğunu anlamadim herhalde oram buram ayrı oynamaya başladı asker eş bulmak diyince :KK70:
Hahaah:KK71:ama bence insan hayalindeki meslekle evlenmeli , ben askerle evlendiğime hiç pişman değildim mesleki anlamda hiç düşünmedim eşime hangi meslek yakışırdı diye :):KK72:

Boylelerinden korkcaksin aslında. Kavga ederken sen de belalti vur hiç acıma

valla vururum da annem zaten ondan taraf olmaya meyilli. onla aramız zor düzeldi. onun yaptıklarını görmüyo benim dediklerimi görüyo sadece :( ablamı güçsüz görüyo nedense onu savunmaya çalışıyo. ama beni ezmesine izin veriyo böylece.

ya bazen ben de gülüyorum saçmalayınca :))) napayım bugün 4-5 kez kahkaha attım mesela tuhaf laflarına hallelerine.

tamam dalgaya vuruyorum bakalım ne olcak.

ayy.. yani... sarışın yakışıklı sosyetik aileden newyorkta evi olan egeli bir aileden bi de :p yalnız öyle bi adam bulsam herhalde intihar eder düşündüm de alskdasld sırf inadına aramalı aslında vay anasını :p
Eskiden erol köse'nin doktor erol bey diye absürd bir sarkisi vardı. Galiba bilinç altımda ablana denk buldum ki gecenin bi vakti aklıma geldi :deli:

başka evimiz var aslında eşyalı ama psikiyatr gitme dedi neden bilmiyom. bi de oraya gitmeye kalktıydım, o gün de kıskandı mı nedir baya ağır kavga çıkarttı, bi de çok ters bi anımdı kendime çok zor hakim oldum :KK43:

ay zaten... yani mesela arkadaşlarıyla buluştuğunda bile gel falan demezdi bana. bi keresinde hoşlandığı çocuk ve arkadaş grubuyla konsere gidiyordular ben de sıkılmıştım geleyim dedim. "sen sıkılırsın canım ya" dedi. ulan zaten sıkıldım diye geliyim diyorum? kafaya bak. çocuktan beni kıskandı, ki sevgilimle birlikteydik o zamanlar.
O zaman sen o eve git ..sorunlardan kaçma diye engellemiştir doktorun ama sorunun büyüğü evde ..Böyle sınav çalışılmaz ki ..anneden kıskanır, sevgiliden kıskanır ,mesleğine çamur atar ..bilemedim ...gazozuna ilaç at :) bütün gün uyusun ..uyanığı ise yaramıyor ..ölüm sessizliği en iyisi :)))

valla vururum da annem zaten ondan taraf olmaya meyilli. onla aramız zor düzeldi. onun yaptıklarını görmüyo benim dediklerimi görüyo sadece :KK43: ablamı güçsüz görüyo nedense onu savunmaya çalışıyo. ama beni ezmesine izin veriyo böylece.
Anneler birazda büyükleri savunuyor herhalde benim annemde hep beni savunur kız kardeşime kızar bişey olduğunda ;)

valla vururum da annem zaten ondan taraf olmaya meyilli. onla aramız zor düzeldi. onun yaptıklarını görmüyo benim dediklerimi görüyo sadece :KK43: ablamı güçsüz görüyo nedense onu savunmaya çalışıyo. ama beni ezmesine izin veriyo böylece.
Ya acaba şey mı yapsan. Mesela ablan bağırırken ağla. Abla ben sen gibi olamadım hayatımı rayına oturtamadim bak hiçbir şeyim yok elimde vs vs yalandan ağla. Bazen birini kazanmanın en iyi yolu kendini ondan ezik göstermektir , bu genelde karsi tarafta acıma hissi uyandırır o histe öfkeyi alır. Bı afallar bence ablan. Numaradan şöyle bence bunları

Eskiden erol köse'nin doktor erol bey diye absürd bir sarkisi vardı. Galiba bilinç altımda ablana denk buldum ki gecenin bi vakti aklıma geldi :deli:

ayyy ney ki o merak ettim dinleyeyim:))

O zaman sen o eve git ..sorunlardan kaçma diye engellemiştir doktorun ama sorunun büyüğü evde ..Böyle sınav çalışılmaz ki ..anneden kıskanır, sevgiliden kıskanır ,mesleğine çamur atar ..bilemedim ...gazozuna ilaç at :) bütün gün uyusun ..uyanığı ise yaramıyor ..ölüm sessizliği en iyisi :)))

olabilir sanırım kötüyüm diye yalnız olmayayım istedi sanırım. yıkmak yerine yapıcı olmaya çalışıyor dr. valla çalışılmıyor evet. zaten ünideyken de sınavlarıma hep kütüphanede çalışıyordum ama günde 5-6 saat çalışmak yetityordu o sınavlara.

gazoza ilaç konumuna geldim gerçekten yaa :))

Anneler birazda büyükleri savunuyor herhalde benim annemde hep beni savunur kız kardeşime kızar bişey olduğunda :KK66:

olabilir küçükler hep şımarık görülüyor ne yapsak da. aslında ablam benden daha şımarık ben bile kendi çamaşırımı yıkarım misal onun annem yıkar.

Ya acaba şey mı yapsan. Mesela ablan bağırırken ağla. Abla ben sen gibi olamadım hayatımı rayına oturtamadim bak hiçbir şeyim yok elimde vs vs yalandan ağla. Bazen birini kazanmanın en iyi yolu kendini ondan ezik göstermektir , bu genelde karsi tarafta acıma hissi uyandırır o histe öfkeyi alır. Bı afallar bence ablan. Numaradan şöyle bence bunları

ya aslında sevgilimden ayrıldığımda çok üzgündüm o ara biraz merhamete gelmişti. ama ben toparlandıkça o da gardını alıyor bana yapabilceğim bişi yok.

bugün bi ara çok üstüme geldi ağlayarak çıktım odadan ne istiyorsun yeter diye hatta babam kızdı arkasından. sonra bi baktım o benden beter ağlıyo güya ağlamaya başlamış kendi kendine ama resmen numara gözünde yaş yok.

sonra hatta bana bağrınırken arada ağladı falan annem üzüldü resmen gördüm yani.

ama olabilir yine de. ezik takılmaya çalışayım bakayım.. nası olcak.

yaaa sen kocaman bir cilginsin:deli: bana da hatirlattin. Ablayi da o klipteki gibi bir doktor paklardi ancak. doktor erol bey ben seni bulduuum ye yi ye yi yaaa:KK8:

35 oldu bu sene. valla işimiz yaş.

işin kötüsü ben de ayrıldım sevgilimden birlikte yaşlanmak istemiyorum yeter ya ühüüü :KK43:
Kaynım var düşünürseniz :KK70:
Birlikte yaşlanmazsınızda bence yaşı gelmiş hala evlenemedigi için gergin.

Back
X