- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
Aslinda birgün ablan seninle kavga ettiğinde sen gayet sakin bir sekilde : abla seni ne mutlu eder soylesene onu yapalim
Ne olursa sen boyle yapmazsin insanlari kendinden biktirmazsin ?
Soyle de ona gore davranalım desen acaba ne der?
Kimi insan huysuzdur. Bir ani bir anini tutmaz. Hep kendi dedigi dogrudur falan.
Seni kiskanmasi icin sebep ne ki? Herkesin basarisi yuksek olacak diye bir sey yok.
Herkes yuksek maas alacak diye bir sey yok.
Ben isterimki benim kardeslerim benden kat kat iyi olsunlar. Yeterki kimseye muhtac olmasinlar.
Ablan senin anlattiklarina gore bir gun degerinizi anlar ama o zaman da is isten gecmese bari.
aslında tek beni kıskanan biri değildir ablam. yani genel huyu öyle etrafa. kendini kıyaslar genellikle diğer kadınlarla. benim de hiç huyum değildir bu. o yüzden çok uzun süre bana yaptığını anlayıp konduramadım. abla olarak görüyordum çünkü.
ya muhtemelen o diş hekimliği istiyordu bazen tıp dediğini de hatırlıyorum geçmişte, belki de özeniyordu bilmiyorum. ben fakültedeyken başlamış içini doldurmaya. geçen bi ton şey saydı, mesela okuldan geçerken bir şey istiyormuşum ondan, o okula gelince alıyormuşum sonra onu yolluyormuşum ben dönüyormuşum okula. buna çok içerlenmiş geçen kavgada sürekli bu muhabbeti açtı. hiç hatırlamıyorum muhtemelen evde unuttuğum bir kitap vs gibi şeylerdir. alıp ondan veda ediyormuşum ona. ne yapacakmışım bilmiyorum herhalde fakülte ortamına girmek istedi ama aramızda az buz yaş farkı yok 6 yaş var o yüzden ben onun benim arkadaşlarımla fakülte içinde takılmak isteyeceğini hiç tahmin edemedim -çünkü bence okul çok sıkıcıydı zaten kantinde mal mal otururduk en fazla- ama dışarı çıkarken onu da çağırırdım gelebileceği yerlere.
yani 1-2 yaş olsa aramızda bu kadar içerlemesini anlarım ama 6 yaş farkla ben 18-19 yaşımdayken neden 25 yaşındaki kızla gezmek istemiyorum diye kimse beni suçlayamaz bence. bi de ablam sosyal olarak tutuktur biraz her ortama uyum sağlayamaz mesela sınav sonrası kızlı erkekli bara gidip bira içip dans ederdik, ablamı bu ortamın neresine sokayım allaşkına yani. suçlu olduğumu düşünmüyorum.
yine öyle mesela lisemin mezun gününe gittim, çağırmadım diye bozuluyor. iyi de oraya hep o lisenin mezunları geliyor, ve insanlarla görüşüp oturup muhabbet ediyorsun evcil hayvan gibi yanımda mı taşıyayım seni her yere?
bi de ben çok uzun süredir her yere sevgilimle gittim, bu yüzden artık birisiyle dolanmak istemiyorum bi süre tek olmak istiyorum. bir de ablam çok geçimsizdir benim dışarıda geçirdiğim vakti de burnumdan getiriyor.
en basitinden plaja gidiyoruz, kumsala oturtmuyor güneş var diye beton kısımda takılıyoruz, ki kum alerjisi olan benim ben bile kumsala oturmam tribi atmadım kimseye şimdiye dek.
bi restorana gideriz garsonla zıtlaşır, bir şey almaya kalkarız satıcıyla kavga eder, bir kere ayakkabı mağazasında satıcı arkasından ablamın küfür etti adama saldırıyordum az kaldı kendimi zor tuttum. adama 30 tane ayakkabı getirtip depodan sonra bişey almadan çıktı çünkü. gerçekten onla takılmak bile istemiyorum artık dışarıda bile.