- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.773
- 88
- Konu Sahibi muhtesemgatsby
-
Yahu o zaman niye evimin içine girmişsiniz gibi neden ayrı odalarda kalmıyorsunuz diye çemkiriyorsunuz? Bakın tekrarlıyorum bu özellikle belirtmem gereken bir detay değil ama madem siz herkesin standart ailesine yapısına sahip olmadığını düşünerek bir şey söyleyecektiniz sorsaydınız gayet normal bir şekilde açıklardım. Olabilir hepimiz bazen hatalı duruma düşeriz yani önemli olan yanlışınız varsa kabul etmek siz bir de üste çıkıyorsunuz.Herkes standart aile yapısına mı sahip ne düsünerek yazdınız ki bunu? Belki sadece ablanızla yaşıyordunuz ev 1+1 siz salona gecin diye dusundum. Ki ilk dusundugum sey buydu. Evinizin icine girmisim sanki, sacmalıga bakın
Forumda çoğu insan böyle? Geçenlerde birisi sağlık çalışanına giydirdi kimse banlamadı, biri kim konu açarsa açsın boşan demeyi adet haline getirmiş diğeri karşısındaki aciz birine parmak sallarcasına laf sokuyor..Sizi forumda sürekli görüyorum. Herkese böyle değişik değişik giydirmeye çalışıyorsunuz. Haksız olduğunuz durumda bile kaba saba konuşuyorsunuz. Şu an Türkiye'de yaşayan ailelerin yüzde doksanında kardeşler aynı odada yaşıyor. Bunu düşünmek çok zor değil. Kız 3 katlı bir apartmanın 2.katının doğu cephesinde 3+1 evde ikamet etmekteyim diye bilgi mi verecek? Ya da ev 4+1 de zevkten ablasının zorbalığına rağmen aynı odada kalıyor?
Ne alaka kız gayet güzel anlatmış. İnsan tek seferde evin diğer odalarının müsait olmadığını veya başka kalacak oda olmadığını anlıyor. Kimse rahatsız olduğu halde o odada kalmak istemez. Sizin kıza laf sokmaya çalışıp salak yerine koymanız hiç hoş değil. Üstelik kızın geçmişte ayar yediğiyle ilgili yerden vurmayı kendinize nasıl yakıştırdınız?Öyleyse bahsetseydin güzelim? Müneccim bku yemedim. Ev nüfusu, kaç kişi yaşandığı oda sayısı ortalıkta yok. Ancak bu kadar yorum yapabildim anlatma kabiliyetinize rağmen üstelik. Ablanızdan ayar yemeye alışmışsınız burada ters konuşacağım vs bana ayar vermeye kalkışıyorsunuz. Önce bir şey anlatırken kilit noktaları anlatmayı öğrenin.
Bu mesajda sizde uslubunuzu bozdunuz birazdan mune abla gelir burayaYahu o zaman niye evimin içine girmişsiniz gibi neden ayrı odalarda kalmıyorsunuz diye çemkiriyorsunuz? Bakın tekrarlıyorum bu özellikle belirtmem gereken bir detay değil ama madem siz herkesin standart ailesine yapısına sahip olmadığını düşünerek bir şey söyleyecektiniz sorsaydınız gayet normal bir şekilde açıklardım. Olabilir hepimiz bazen hatalı duruma düşeriz yani önemli olan yanlışınız varsa kabul etmek siz bir de üste çıkıyorsunuz.
Haklısınız gerçekten. Bir de hadi benim yaşım küçük bir nebze daha beni kardeşinin yerine koyarak yorum yapmıştır vs diyerek görmezden gelebilirim bazı şeyleri ama kocaman kadınlar çocuk gibi azarlanıyor bazen burada şaşırıyorum.Forumda çoğu insan böyle? Geçenlerde birisi sağlık çalışanına giydirdi kimse banlamadı, biri kim konu açarsa açsın boşan demeyi adet haline getirmiş diğeri karşısındaki aciz birine parmak sallarcasına laf sokuyor..
Kimliği gizli diye herkese her şey söyleniyor burada, yüzümüze söylecek kimsenin cesareti yok ama.
Tekrar okudum 'çemkirmek' kelimesini kullanmamam gerekirdi ama karşı tarafın tutumundan dolayı haliyle sinirlenmişim. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :) Site yönetimi de gerekeni yapsın artık o zaman hakkımda ne diyelimBu mesajda sizde uslubunuzu bozdunuz birazdan mune abla gelir buraya
Ablanızla tatlı dilli olurup konuşun, ve konuşmaya başlamadan önce özel bir durum konuşacağınızı belirtin ki dikkate alsın "biz ikimiz mecburiyetten aynı odayı kullanıyoruz, senin rahatsız olduğun kadar bende bu durumdan rahatsızım ama birbirimizi daha iyi, kırmadan nasıl idare edeceğimizin yolunu bulmamız lazım, fikirlerini öğrenmek istiyorum" gibi cümleler kurun. Bence etkili olacaktır. Bunu Denemekten zarar gelmez.
Tekrar okudum 'çemkirmek' kelimesini kullanmamam gerekirdi ama karşı tarafın tutumundan dolayı haliyle sinirlenmişim. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :) Site yönetimi de gerekeni yapsın artık o zaman hakkımda ne diyelim
Kendimi soyle acıklayayım ben de bir donem kardesimle aynı odada kalıyordum ve telefonla konusmak uyuma saatleri vs bizde de uyusmuyordu cok sorun yasıyorduk. Bizde bir oda daha vardı kalınabilecek aynı sekilde salon da müsaitti. Ama bizim odanın konumu balkon olması acısından vs daha cezbediciydi. İnat uğruna birbirimizin canına okuduk. Siz de birtakım gereklilikleri belirtmediginizden salon da dahi olsa kalınır diye dusundum. Ayar konusuna gelince, üzgün olduğumu dile getireyim.Tekrar okudum 'çemkirmek' kelimesini kullanmamam gerekirdi ama karşı tarafın tutumundan dolayı haliyle sinirlenmişim. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :) Site yönetimi de gerekeni yapsın artık o zaman hakkımda ne diyelim
Benim de hic odam olmadı tabi yatagım da. Karyolam olmadı gerci yer döşeğim oldu bak onu yapmışlardıBence münakaşa edilmesi gereken bı konu değil
Üstte tartışan arkadaşlara ithafen söylüyorum bunu
Konu sahibi tavrın gayet olağan.
Devam et böylebenim ablamda aynıydı
Mecbur odamdan vazgeçip oturma odasına yerleştim ben
O zamanda annem güm diye ben uyurken girerdi
Napiyim benim balkonda isim var sende bu kadar çok uyumasaydin derdi bana saygısı olmazdı ablamin odasına da tiklatirdi hatta girmezdi bilehepimiz hayatta kah anadan kah bacidan kah abiden çekiyoruz işte.
Bunlardan çekmeyen kocadan cekiuo
sormayın ya eşiyle basit bir sorunu olan kadına bile dünyaya bir daha mı geleceksin boşann yazıyorlar.Bu kadınların asıl ikili ilişkilerinde mutsuz olduğunu düşünüyorum ben kendileri mutsuz ya forumda ki kadınlar da mutsuz olsun zora düşsün istiyorlar.Ama aklı başında yapıcı yorumlar yapan üyelerimiz çoğunlukta neyseForumda çoğu insan böyle? Geçenlerde birisi sağlık çalışanına giydirdi kimse banlamadı, biri kim konu açarsa açsın boşan demeyi adet haline getirmiş diğeri karşısındaki aciz birine parmak sallarcasına laf sokuyor..
Kimliği gizli diye herkese her şey söyleniyor burada, yüzümüze söylecek kimsenin cesareti yok ama.
bir kanepe de vardır yahuuBenim de hic odam olmadı tabi yatagım da. Karyolam olmadı gerci yer döşeğim oldu bak onu yapmışlardı
Vardı ama süngerkeri çökmesine dşye yere yatak seriyordum. Belki de yün sağlıklı diyedir bilmiyorum. Bizde salon ayrı oturma odası ayrıydı. Ev de 2 artı 1 di dolayısıyla benim odam yoktu. Kullanılmayan bir salon bulundurmak evladına oda kurmaktan daha mühimdir büyüdüğüm evde.bir kanepe de vardır yahuu
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Anonim bir site olunca bilemiyor insan karşısındaki kişinin neyi ne düşünerek yazdığını böyle gerginlikler yaşayabiliyoruz o yüzden. Siz de benim kusuruma bakmayın lütfen.Kendimi soyle acıklayayım ben de bir donem kardesimle aynı odada kalıyordum ve telefonla konusmak uyuma saatleri vs bizde de uyusmuyordu cok sorun yasıyorduk. Bizde bir oda daha vardı kalınabilecek aynı sekilde salon da müsaitti. Ama bizim odanın konumu balkon olması acısından vs daha cezbediciydi. İnat uğruna birbirimizin canına okuduk. Siz de birtakım gereklilikleri belirtmediginizden salon da dahi olsa kalınır diye dusundum. Ayar konusuna gelince, üzgün olduğumu dile getireyim.
Paran kazancın mevkin olmaya başlayınca bütün odalar senindir o evde.anne baba bile bunlara önem verirVardı ama süngerkeri çökmesine dşye yere yatak seriyordum. Belki de yün sağlıklı diyedir bilmiyorum. Bizde salon ayrı oturma odası ayrıydı. Ev de 2 artı 1 di dolayısıyla benim odam yoktu. Kullanılmayan bir salon bulundurmak evladına oda kurmaktan daha mühimdir büyüdüğüm evde.
o salonları hatırladım temizlenir sık sık ama evin çocuğu bile adımını atamazdı içeri yepyeni modası geçerdi mobilyaların ha ha ha.allahtan öyle bir evde büyümedim her yer benimdiVardı ama süngerkeri çökmesine dşye yere yatak seriyordum. Belki de yün sağlıklı diyedir bilmiyorum. Bizde salon ayrı oturma odası ayrıydı. Ev de 2 artı 1 di dolayısıyla benim odam yoktu. Kullanılmayan bir salon bulundurmak evladına oda kurmaktan daha mühimdir büyüdüğüm evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?