Ablamla oda problemim

o salonları hatırladım temizlenir sık sık ama evin çocuğu bile adımını atamazdı içeri yepyeni modası geçerdi mobilyaların ha ha ha.allahtan öyle bir evde büyümedim her yer benimdi
Ben de evimde salonu kapatıyorum. Bi odanın temiz olması iyi birsey bence. Ama cocuklara ortam saglıyorum
Bu sene okullar kapanınca salon masasını çocuklara verdim orayı kullanıyorlar.. Kısaca imkan varsa istersen salonu müze yap ama 2 odanın birini kendine yaptın ötekini oturma odası yaptın ee çocuklar? Bu arada üç kardesiz

Bence ablanizi alin karşınıza ciddi bir sekilde konuşun. Siz kardeşsiniz. Bende bir dönem evimde ablaniz gibiydim. Derslerin stresi öyle yoğundu ki tatile geldigim evimde terör estiriyordum ev büyüktü ama yan odadan gelen tikirtilara dahi tahammül edemezdim. Farkinda degildim hareketlerimin tabi. Sonra kardesim evin icinde bir video çekmiş karsidan kendime baktim Allahim dedim ya bu ben miyim??? Bazen kendimizi goremeyebiliyoruz. Karsi taraf daha naif olup ince düşünüp gormezden gelebiliyor ama rahatsizlik veren kisi bu olayin farkinda bile değil.

5 oda benim evim çocukta 1 tane ondan bir odası yatak odası diğer oda da faaliyet spor kesme biçme kitap okuma ve acayip oyuncakların olduğu bir oda.tek çocuk olmanın avantajı yani sadece ama 2. odasında bir de derin dondurucu var

Fazla oda yoktur ? Koltuklar rahat değildir ?
İmkanı olan birisi aynı odada kalmakta diretmez bence.
Yok illa bazıları eleştiri olsun diye söylemek zorunda hissediyor kendilerini çünkü the yargı machine leri kk nin

Kızın ayrı oda imkanı olsa bence de bu müthiş aynı oda israrinda olmazdı

Ben de tam tersi düşnüyorum kendileri elde edemedikleri başaramadığı mutluluğu başkaları da yakalayamasın istiyorlar.
Burada gurulu kadın naraları atanların evde canım kocam evimin direği beni bırakma modunda olduklarına yemin edebilirim ama kanıtlayamam gecen yıl bir flört konusu açmıştım ne çirkinliğim,ne takıntılığım, ne aşırı duygusallığım ne de dikkat çekici olmayışım kalmıştı. İsteyene ig hesabımı göndereydim keşke o ara :) Ve bu insanlar beni görmeden bunlar yazmıştı. Böylelerinin yüzüne vurunca suspuslar kim olduklarını biliyorlar ama hala okuyup görmezden geliyorlar ne diyim ki Allah akıl ihsan eylesin :)

Ne alaka bence konuyu okuyan herkes başka oda olmadığını anladı

Evet işte imkan tabi ama. Biz üç kardes tik bir odamız yoktu. Evde cocuklara dair tek bir oda yoktu. Komşumuz aynı evde oturuyordu. Tek Çocugu vardı ve odası vardı. Yapan yapıyor. Şimdş benim de evim 4 odalı. Üç Çocugum var. Onlara oda olacak. Üçünü bir odaya, sıkıştırıp oturma odası ayrı yapılabilir bu da bir fikir ama öyke yapmayı düşünmüyorum. Alan olsun odalarında diye 3 çocuga iki ayrı oda ayarlayacağım. Hakları çünkü. Allah belki de bu evde onlar için tutuyor bizi onların nasibi.

ben de tek çocuktum ama benim de odam yoktu eskiden öyle bir kavram yoktu zatenn.oturma odası salon ayrı olurdu bir odayı da ıvır zıvır odası yapardı annem hiç aklına bana oda yapmak gelmedi galiba ben de istememişim nedense.lise bitene dek uyudum bir kanepede

eşyaya önem vermek saçma evimize gelen kime hava atacağız ki .gelenler evimizi süslesek de süslemesek de bizi tanıdıkları için maddi durumumuzu bilirler zaten kimi kandıracağız.ben de stor harici perde bile yoktur .eşyalarımı da eskiyene dek kullanırım atmam.onlara vereceğim paraya altın aldım bak nasıl değerlendi son yıllarda .eşyayı satışa koysak allah göstermesin zor bir durumda yüzüne bakan olmaz

Ablanıza olan tavrınızda geçmiş davranışlarına olan öfkeniz yatıyor sanırım. Yani sizin tabirinizle zorbalıklarıyla sizi baya incitmiş o yüzden içinizden ılımlı yaklaşmak gelmiyor. Ancak eski defterleri kapatırsanız içinizdeki hoşgörü harekete geçer diye düşünüyorum. Konuşmayı deneyin, eskilerden bahsedin hatta. Belki o da pişmandır. Sınırlarınızı belirleyin en azından biriniz gidene kadar mecbursunuz buna.

Öyle ama temiz düzenli alan hoşuma gidiyor benim. Bir minnak var suan evde valla heryerin hakkından geliyor. İnsanın şöyle temiz oturması geldiğinde salona girip rahat etmesi iui oluyor. Ama benim öteki alanlarım geniş belki ev minik olsa dar olsa salonu kapatmadım ben de.

Böyle insanların eski konularını yüzlerine vurmayı da hiç sevmiyorum ama tutamayacağım kendimi

Siz geçen gün sevgilisiyle tatile gidecek olan ablanız için ne yalan söyleyeceğimi düşünüyordunuz kara kara. Peki sizce değer mi böyle bir abla için ailenize yalan söyleme riskini almaya ?

Yani ablanız elbette, silin demiyorum ama ben uğraşmam

Evet değer tabii ki. Bdv bölümü olunca haliyle hep sorunlarımızdan bahsediyoruz ama bazı anlaşmazlıklar dışında seviyorum ablamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…