- 10 Nisan 2014
- 42.960
- 114.599
- 798
- Konu Sahibi muhtesemgatsby
-
benim kızın evde 2 odası var ama mevkisi falan yok 9 yaşındaParan kazancın mevkin olmaya başlayınca bütün odalar senindir o evde.anne baba bile bunlara önem verir
Ben de evimde salonu kapatıyorum. Bi odanın temiz olması iyi birsey bence. Ama cocuklara ortam saglıyorumo salonları hatırladım temizlenir sık sık ama evin çocuğu bile adımını atamazdı içeri yepyeni modası geçerdi mobilyaların ha ha ha.allahtan öyle bir evde büyümedim her yer benimdi
sivri üyelerdenim napıyım mecbur sınırladım profilimi .sevenim çok seviyor sevmeyenim ölesiye nefret ediyor sitedeH Heytttt be seninle de takiplesilmiyor. Oppss bu üyenin profiline sınırlama getirildi diye yapistiriyo cevabı forum
Bence ablanizi alin karşınıza ciddi bir sekilde konuşun. Siz kardeşsiniz. Bende bir dönem evimde ablaniz gibiydim. Derslerin stresi öyle yoğundu ki tatile geldigim evimde terör estiriyordum ev büyüktü ama yan odadan gelen tikirtilara dahi tahammül edemezdim. Farkinda degildim hareketlerimin tabi. Sonra kardesim evin icinde bir video çekmiş karsidan kendime baktim Allahim dedim ya bu ben miyim??? Bazen kendimizi goremeyebiliyoruz. Karsi taraf daha naif olup ince düşünüp gormezden gelebiliyor ama rahatsizlik veren kisi bu olayin farkinda bile değil.Herkese merhaba, umarım iyisinizdir. Direkt konuya girmek istiyorum: ablamla aynı odada kalıyoruz ben küçükken pek karşı çıkamayan biriydim o yüzden arkadaşlarıyla telefonda konuşurken beni odaya almazdı, saatlerce odaya girmek isteyip salonda oturduğum zamanlar olurdu bu durumu çok suistimal ediyordu yani. Sonrasında ben büyüdüm haliyle büyüdükçe odaya girmeme izin vermemesine karşı çıkmaya başladım ve o da çok üstelemedi sonrasında kendisini düzeltti. Yine de bazen konuştuğu zaman odaya giremediğim oluyor veya girsem bile hoşuna gitmediğini anlıyorum ama bu durumla ilgili tavrımın doğruluğundan emin olamıyorum. Bir yandan zaten çalışıyor evde olduğu zaman da özel hayatı olmasın mı diye düşünüyorum diğer yandan bana geçmişte neredeyse zorbalığa varacak şekilde davrandığı için anlayışımı hak etmiyor diye dolduruyorum kendimi. Ben normalde de mesajlaşarak iletişim kuruyorum ve arkadaşlarımla çok nadir telefon konuşması olursa da odamızda balkon var oraya çıkıyorum rahatsız olmasın diye ama kendisi saatlerce telefon görüşmesi yapıyor. Onun dışında kendisi uyurken ses çıkarsa ve uyanırsa gerçekten üç gün geriliyoruz senin yüzünden uykumdan oldum diye ama ben uyurken kendisi benimle sanki uyanıkmışım gibi konuşuyor sinirlendiğimi çok kez belirtmeme rağmen. Kendisine karşı daha anlayışlı davranmak istiyorum ve böyle geçmişte olan şeyleri de hesap ettiğim için üzülüyorum ama ister istemez oluyor. Sizce nasıl davranmalıyım?
Muhalefet senibenim kızın evde 2 odası var ama mevkisi falan yok 9 yaşında
5 oda benim evim çocukta 1 tane ondan bir odası yatak odası diğer oda da faaliyet spor kesme biçme kitap okuma ve acayip oyuncakların olduğu bir oda.tek çocuk olmanın avantajı yani sadece ama 2. odasında bir de derin dondurucu varBen de evimde salonu kapatıyorum. Bi odanın temiz olması iyi birsey bence. Ama cocuklara ortam saglıyorum
Bu sene okullar kapanınca salon masasını çocuklara verdim orayı kullanıyorlar.. Kısaca imkan varsa istersen salonu müze yap ama 2 odanın birini kendine yaptın ötekini oturma odası yaptın ee çocuklar? Bu arada üç kardesiz
Bana bayılıyorlar bı görsivri üyelerdenim napıyım mecbur sınırladım profilimi .sevenim çok seviyor sevmeyenim ölesiye nefret ediyor sitede
saygılarrrr ibrahamm abeyyyyyMuhalefet seni
Yok illa bazıları eleştiri olsun diye söylemek zorunda hissediyor kendilerini çünkü the yargı machine leri kk ninFazla oda yoktur ? Koltuklar rahat değildir ?
İmkanı olan birisi aynı odada kalmakta diretmez bence.
sen de benim gibisin boşa elektriğimiz tutmadı değil mi?Bana bayılıyorlar bı görilk üye olduğum zamanlar hele zincirlerimden kurtulmuş gibi herkese dalasiyodum
Ben de tam tersi düşnüyorum kendileri elde edemedikleri başaramadığı mutluluğu başkaları da yakalayamasın istiyorlar.sormayın ya eşiyle basit bir sorunu olan kadına bile dünyaya bir daha mı geleceksin boşann yazıyorlar.Bu kadınların asıl ikili ilişkilerinde mutsuz olduğunu düşünüyorum ben kendileri mutsuz ya forumda ki kadınlar da mutsuz olsun zora düşsün istiyorlar.Ama aklı başında yapıcı yorumlar yapan üyelerimiz çoğunlukta neyse
Ne alaka bence konuyu okuyan herkes başka oda olmadığını anladıÖyleyse bahsetseydin güzelim? Müneccim bku yemedim. Ev nüfusu, kaç kişi yaşandığı oda sayısı ortalıkta yok. Ancak bu kadar yorum yapabildim anlatma kabiliyetinize rağmen üstelik. Ablanızdan ayar yemeye alışmışsınız burada ters konuşacağım vs bana ayar vermeye kalkışıyorsunuz. Önce bir şey anlatırken kilit noktaları anlatmayı öğrenin.
Evet işte imkan tabi ama. Biz üç kardes tik bir odamız yoktu. Evde cocuklara dair tek bir oda yoktu. Komşumuz aynı evde oturuyordu. Tek Çocugu vardı ve odası vardı. Yapan yapıyor. Şimdş benim de evim 4 odalı. Üç Çocugum var. Onlara oda olacak. Üçünü bir odaya, sıkıştırıp oturma odası ayrı yapılabilir bu da bir fikir ama öyke yapmayı düşünmüyorum. Alan olsun odalarında diye 3 çocuga iki ayrı oda ayarlayacağım. Hakları çünkü. Allah belki de bu evde onlar için tutuyor bizi onların nasibi.5 oda benim evim çocukta 1 tane ondan bir odası yatak odası diğer oda da faaliyet spor kesme biçme kitap okuma ve acayip oyuncakların olduğu bir oda.tek çocuk olmanın avantajı yani sadece ama 2. odasında bir de derin dondurucu var
ben de tek çocuktum ama benim de odam yoktu eskiden öyle bir kavram yoktu zatenn.oturma odası salon ayrı olurdu bir odayı da ıvır zıvır odası yapardı annem hiç aklına bana oda yapmak gelmedi galiba ben de istememişim nedense.lise bitene dek uyudum bir kanepedeEvet işte imkan tabi ama. Biz üç kardes tik bir odamız yoktu. Evde cocuklara dair tek bir oda yoktu. Komşumuz aynı evde oturuyordu. Tek Çocugu vardı ve odası vardı. Yapan yapıyor. Şimdş benim de evim 4 odalı. Üç Çocugum var. Onlara oda olacak. Üçünü bir odaya, sıkıştırıp oturma odası ayrı yapılabilir bu da bir fikir ama öyke yapmayı düşünmüyorum. Alan olsun odalarında diye 3 çocuga iki ayrı oda ayarlayacağım. Hakları çünkü. Allah belki de bu evde onlar için tutuyor bizi onların nasibi.
eşyaya önem vermek saçma evimize gelen kime hava atacağız ki .gelenler evimizi süslesek de süslemesek de bizi tanıdıkları için maddi durumumuzu bilirler zaten kimi kandıracağız.ben de stor harici perde bile yoktur .eşyalarımı da eskiyene dek kullanırım atmam.onlara vereceğim paraya altın aldım bak nasıl değerlendi son yıllarda .eşyayı satışa koysak allah göstermesin zor bir durumda yüzüne bakan olmazEvet işte imkan tabi ama. Biz üç kardes tik bir odamız yoktu. Evde cocuklara dair tek bir oda yoktu. Komşumuz aynı evde oturuyordu. Tek Çocugu vardı ve odası vardı. Yapan yapıyor. Şimdş benim de evim 4 odalı. Üç Çocugum var. Onlara oda olacak. Üçünü bir odaya, sıkıştırıp oturma odası ayrı yapılabilir bu da bir fikir ama öyke yapmayı düşünmüyorum. Alan olsun odalarında diye 3 çocuga iki ayrı oda ayarlayacağım. Hakları çünkü. Allah belki de bu evde onlar için tutuyor bizi onların nasibi.
Öyle ama temiz düzenli alan hoşuma gidiyor benim. Bir minnak var suan evde valla heryerin hakkından geliyor. İnsanın şöyle temiz oturması geldiğinde salona girip rahat etmesi iui oluyor. Ama benim öteki alanlarım geniş belki ev minik olsa dar olsa salonu kapatmadım ben de.eşyaya önem vermek saçma evimize gelen kime hava atacağız ki .gelenler evimizi süslesek de süslemesek de bizi tanıdıkları için maddi durumumuzu bilirler zaten kimi kandıracağız.ben de stor harici perde bile yoktur .eşyalarımı da eskiyene dek kullanırım atmam.onlara vereceğim paraya altın aldım bak nasıl değerlendi son yıllarda .eşyayı satışa koysak allah göstermesin zor bir durumda yüzüne bakan olmaz
Evet değer tabii ki. Bdv bölümü olunca haliyle hep sorunlarımızdan bahsediyoruz ama bazı anlaşmazlıklar dışında seviyorum ablamı.Böyle insanların eski konularını yüzlerine vurmayı da hiç sevmiyorum ama tutamayacağım kendimi
Siz geçen gün sevgilisiyle tatile gidecek olan ablanız için ne yalan söyleyeceğimi düşünüyordunuz kara kara. Peki sizce değer mi böyle bir abla için ailenize yalan söyleme riskini almaya ?
Yani ablanız elbette, silin demiyorum ama ben uğraşmam
Anladım herkese senin gibi bir kardeş lazım o zaman.Evet değer tabii ki. Bdv bölümü olunca haliyle hep sorunlarımızdan bahsediyoruz ama bazı anlaşmazlıklar dışında seviyorum ablamı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?