Ablamla oda problemim

Benim kızların odası aynı, ranza aldık altlı üstlü yatsınlar dedik. Oda rahat, tv, çalışma masası, dolap vs herşey var. Ama benim 8 yaşındaki ufaklık bi gece almış yastığını yorganını küçük odadaki çekyata transfer olmuş. Ranza boş duruyor şimdi. Ufaklıklar bile anlaşamadı. Büyükler hep baskın oluyor bir şekilde, küçüklere de idare etmek düşüyor.

Nr guzel ne sanslisiniz. Burnumun direği sızladi

Valla bizde iki kızdır 1+1 evde salonu ortak paylaşıyorduk. O zamanlar çok bunaldığım oldu sizin ablanız yine iyiymiş odadan kovuyormuş benim ablam arkadaşları eve gelecek diye haftanın iki günü beni evden kovuyordu. Arkadaşları da kendi eviymiş gibi beni evden kovuyordu.
Ama bi gün bu işin patlama noktası oldu. Siz kimi kimin evinden kovuyorsunuz diye hepsini evden kovdum. Öfke patlaması herşeyi çözdü. Bi daha beni kendine göre değil kendini bana göre şekillendirdi. Bence bi kriz herşeyi çözer.

Yorum yapmak için yapmak, saçma sapan yerlede çıkış yapıp güya altettim moduna girmek.... Uyuz olunacak bir stiliniz var.

Sizinki daha kötüymüş ya, neyse ki sonradan halletmişsiniz. Benim de bir sıkıntı çıkmazsa evdeki son senem o yüzden tatlı tatlı konuşmak en iyi seçenek sanırım benim durumumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…