ablanın nişanlısıyla aynı evde kalınır mı?

Iyi de konu sahibi bilkentte degil.

hemen arkadaşa yaptığım açıklamayı yapıyım ben.oryantasyon gibi olmadı yani siz de fake dersiniz diye diyorum.ingilizce sınavları yapıldı,hazırlık okuyup okumayacağın falan. bi de bilgisayardan test olduk. 3-4 gün süren bi süreçmiş,ben sadece 1 gününe katıldım.o yüzden tarihler tutmadı dedi bende açıklamasını özelden yaptım.

Nasil piskin bisey bu ya valla ben burda sinir oldum cbk amcanla konus bizide haberdar etmeyi unutma.

evli olsalar kalırım kalmaz mıyım yani ailemizden olur.benim ablamın da nişanlısıyla kalmasına gönlüm yok,kaldı ki ben yani ne işim var..

Iyi de konu sahibi bilkentte degil.
Yaaa yalan soyluosun demistim kizaaaaaa!!!!!!! Bana ozelden bilkent bilg muh dedi. Baya baya sen hangi bolum falan dedi. Soracaklarimi sorarim dedi. Ama ben onu denedim. Oryantasyona katildin mi gibisinden gecen hafta icin. İtiraz etmedi. Ama dedim etkinlik bu saliydi :) bilmistim yalan soyledigini sizde tasdik ettiniz. Tesekkurler :)

Herkes de geçinmenin yolunu bulmuş,hoş bir üslup değil bu dediğim belki ama bende ne kendim de abla olarak bir ablaya yakıştırdım ne de kariyeri olan abi denilecek bir adama,söylenecek çok şey var da neyse..

hayır ekran görüntüsü atabilirim bilkent bilg.müh.falan demedim. kayıt olduğumdan beri bas bas bağırıyorum burda ankara üniversitesi diye. saçmalıyosunuz,kendinizce beni test ettiğinizi zannetmişsiniz ama açıklamamı yaptım.ben senin de ankara üniversitesinde okuduğunu zannettim.ayrıca böyle bi konuda yalan söylesem elime ne geçebilir beni üzmekten başka bişey yapmıyosunuz şu an

Enişten beleşçi ve avantacı.

Oturmak istiyorsa gitsin kendine eşya alsın. Amcan o herifi beslemek için mi aldı eşyaları??

Evde yabancı bir herifle rahat edemezsin şortla pijamayla oturamazsın, banyodan çıkarsın......olmaz.

Ablanla kesin bir dille konuş. Eşyaları amcam o herife değil bana aldı ya bu saçma düşünce biter gider ya da amcama söylerim de.

Yok fake demek için sormadım, önceki konundan da hatırlıyorum ankara olduğunu da bu oryantasyon olayını anlamamıştım.

Okul basladiginda butun ogrenciler mecburi olarak 15 kredilik bir etkinlige katilmak zorunda. Yani soylesiler, film etkinlikleri vs. Maksat ogrenciler kaynassin. Okulun ilk senesi alamasanda mezun olmadan illaki vermen gereken birsey

Bizm okulda oryantasyona gtmek zorunlu değil kızda gitmemiştr zaten ortalk karısıkmıs

sakın oturmaa .. ablanla ıkınız olun .. bellı saatlerdee gelsın otursun sonra evınee gıtsın..ne munasebett

arkadaşım konu bu değil ki neden ikna etmeye çalışıyorsun boşver. Adamlara bak ya ikametgah isteyecekler bir de . Burda deşifre olmamak adına yalan da söyleyebilir insanlar okulları meslekleri konusunda ne var yani ?

Bende atabilirim..

Yok fake demek için sormadım, önceki konundan da hatırlıyorum ankara olduğunu da bu oryantasyon olayını anlamamıştım.

ya resmen ağliycam sanki şeytan tüyü var tanımadığım insandan bile iftira yiyorum.inanmak isteyen inanır ama bu konuda insanları kandırsam elime bi şey geçmez. oryantasyon değil,sadece 1gününe katıldım. ANKARA ÜNİVERSİTESİNİ kazandım da dedim,bilken nerden çıktı anlamadım

ne bencil bir abla , gecici bir sure olsa anlarim ama evlenene kadar kalmasi olmaz. sen istemedigin icin olmaz .Evli olsalar idare et derdim.

Canım ben sana yalan söylüyorsun demiyorum sakin ol. Aklıma takıldı onu sordum arkadaşa, senden açıklama bile istemedim ben. Suçlu ben oldum hayret bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…